Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

na baik biggrin.gif ir siandien nakti lijo, o mano rubai ant virves dziovinosi ax.gif
Atsakyti
Pas mus skaitosi, kad palijo. Kurgi ne. Penkias minutes.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Naktį lijo?Šiek tiek?
Atsakyti
Praeita nulijo pora kartu ir tai aciu jau kas iš dangaus reguliuoja smile.gif, nors per diena vel viskas į ta patį dangų sukilo biggrin.gif, nu išgyvensime kažkaip, česnakus šiaip ne tai su kastuvu nubadžiau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kaip užkeikta su lietumi. Ėjo debesai, ties mano miesteliu prasiskyrė ir kažkur kitur į šonus. Išprotėti galima. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tas pats IK,praėjo pro šalį. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikutes
Lyja nuo vakar vakaro, gana intensyviai, ramiai. Jei nustos, eisiu pupelių skinti šaldymui. Pavasarį sunkiai dygo, sėjau papildomai, tai dabar yra ką skinti, bet nesiskundžiu. Šviežių jau atsivalgėm. Prieš kelis metus marinuodavau saldžiarūgščiai, gerai sueidavo, bet, matyt, atsibodo, keli stiklainiai užsiliko, reikės išmesti. Gal po lietaus atsigaus mano jurginai, žiedai smulkesni, nei paprastai. O flioksai džiugina, matyt, šiluma jiems patiko. Noriu paklausti, ar tik aš nesugebu su kardeliais? Kažkada turėjau kelių spalvų, iškasdavau, pasodindavau, žydėdavo, nei sirgo, nei ką. Atsiradus įvairovei, pirkdavau, gražiai žydėdavo, bet būdavo labiau vienkartiniai. O dabar nemažai nunyksta net nepražydus. Matyt yra parduodami jau užkrėsti kokiom grybinėm ligom? Ar čia mano rankos tapo abi kairės?
Atsakyti
Kardelius reikėtų pamirkyti kalio permanganate prieš sodinant ir vieta kas met keisti, nors kaip ir visos svogunines nesistebeciau kad ir jie trumpo gyvenimo jau patapo smile.gif, visur verslas mirksiukas.gif

pas mus gražiai nulijo iš šeštadienio į sekmadieni, na per pusę kastuvo įlijo tai jau dedu pliusą biggrin.gif ir nuo vakar vėlyvo vakaro graziai lyja, atsigaus augaliukai, o tai jau viskas išdeginta, jurginai suvytę, o flioksams šitokia vasara patinka , žydi, žydi smile.gif, nors tokio jau ilgo grožio šiemet niekas neparodė. skleides ir vyto iš kart ....lelijos daįr irgi žiuriu lengvai sausras pakele, dabar laukiu antros rožiu bangos mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad visos naujosios kardelių veislės yra nelabai atsparios ligoms. O ir svogūnėlių augintojai gal ve visi pagal pilną programą purškia. Paskui tokius koks nors Nojus nusiperka, nes gi pigu.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti