Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

vakar tokia nesekminga diena buvo visomis prasmemis, kad net nenoriu detalizuoti. Vos kaime nelikom be maisto, nes galvojom, kad su masina nebeparvaziuosim. Aciu Dievui ir konsultavusiam zmogui, parvaziavom.

Snd. skambina drauge del Nidos. Pasirodo kambariuos nebus ne arbatinuko, nei saldytuvu blink.gif Tokia mintis, kad vakarykste diena dar nesibaige ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sapniuk, bet jūros ir marių svarbu bus sočiai biggrin.gif, o gi nevalgyt važiuojat bigsmile.gif

Rūkai šį rytą pasitiko netikėtai smile.gif

pomidoru bile kiek priaugo ir tu armenišku agurkų smile.gif kepam vietoj cukiniju ant grotelių juos mirksiukas.gif , vis kažkas naujo biggrin.gif
Atsakyti
Lyzuka, manai tik juros vandens uzteks rolleyes.gif O kur rytiniai du puodai kavos? Vesiuos arbatinuka.Valgymas man svarbus, megstu skaniai pavalgyt, salotos lapu nepasisotinu. Viskas bus gerai, kad tik nebutu istisinio lietaus.

Labas
Atsakyti
Sapneli, į tave pasižiūrėjus atrodo , kad iš tavęs vis kas nors valgį atima biggrin.gif Na gerai, tik kavą palieka.

Pagaliau normali vasara patapo, bet jau po laiko.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kviečia merginos į temą "Plepesiai prie židinio".Čia apstojo kalbos,kad persikeliame.Lady Dy neužpiks?Ji pati dingo? ax.gif
Atsakyti
Pagaliau savaitgalis, kas gali būti geriau nei poilsio diena. Pas mus jau spiria skiepytis, o aš bijau to kraujo krešėjimo,jau ir taip kaskart turiu gerokai paspaudyti pirštą, kad lašelį išspaust cukrui pamatuot. Ir kas laukia mano katytės, jei manęs neliks? Kitiems tai dzin, susitvarkę savo gyvenimus. Čia kaip visada, užvaldo blogiausi scenarijai.
Po pertvarkos su transporto bilietais labai palengvėjo gyvenimas, pakiši po skaneriu ir atia, nereikia klausinėti ir klausytis visokių išvedžiojumų ar aš tau panašus į invalida ir t.t. Dar pradėjo maksė ir rimi bilietus pildyti, pamažėjo ir pirkimų. Galėtų ir mokesčių lapelių pamažėt, o tai kai sustoja diedukų pulkelis, normalūs ir pelną nešantys negali rūkyt nusipirkt. Mums tie mokesčiai nesiskaičiuoja į apyvartą, darom miestiečiams labdarą, okokie kiti pykti burbekliai. Laukia paskutinių dienų kad susimokėt, nors laiko turi apsčiai.
Šiaip nieko naujo, nepražydo baltos ir oranžinėsežiuolės, rožės super varganos ir aplamai su gėlėmis šiemet pravalas, nors tokių gerų trąšų iš pavasario piliau, na gal kitąmet?
Tiesa, Rasose Iš Kaimuko straipsnis rožių tema, prašom paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Meri, tik nepanikuok be reikalo. Tas krešumo padidėjimas gal vienam kitam. O tu gi pastoviai tarp žmonių. Tiksliau, į tave visi kvėpuoja.

Gėlės ir pas mane varganos. Mėtau lauk visokias nesąmoningas, nelabai gražias. Šiemet apaugo žolėmis, baisu. Negalėjau viena ranka apsiravėti. Gal dengsiu kokiu mulču ir pasodinsiu daugiau krūmų.
Atsakyti
Labas vakaras.
Gerai, kad nėra komisijos, kuri tikrintų gėlynus ir šiltnamius, apsileidus esu. Žolės auga greičiau nei sugebu apravėti. Labai reikia saulės, javai jau pajuodavo nuo lietaus, o galimybės išsikulti sinoptikai nežada dar ilgai. Neturėsime savo grūdų vištoms. Slyvų nėra jau 2 metus, obuoliai krenta kreivi ir mažiukai, burokėlius graužia kažkas, bulvių lauke pilna grambuolių lervų. Tik pomidorai su agurkais lenktyniauja, kas man daugiau darbo parūpins.
Atsakyti