Pagaliau savaitgalis, kas gali būti geriau nei poilsio diena. Pas mus jau spiria skiepytis, o aš bijau to kraujo krešėjimo,jau ir taip kaskart turiu gerokai paspaudyti pirštą, kad lašelį išspaust cukrui pamatuot. Ir kas laukia mano katytės, jei manęs neliks? Kitiems tai dzin, susitvarkę savo gyvenimus. Čia kaip visada, užvaldo blogiausi scenarijai.
Po pertvarkos su transporto bilietais labai palengvėjo gyvenimas, pakiši po skaneriu ir atia, nereikia klausinėti ir klausytis visokių išvedžiojumų ar aš tau panašus į invalida ir t.t. Dar pradėjo maksė ir rimi bilietus pildyti, pamažėjo ir pirkimų. Galėtų ir mokesčių lapelių pamažėt, o tai kai sustoja diedukų pulkelis, normalūs ir pelną nešantys negali rūkyt nusipirkt. Mums tie mokesčiai nesiskaičiuoja į apyvartą, darom miestiečiams labdarą, okokie kiti pykti burbekliai. Laukia paskutinių dienų kad susimokėt, nors laiko turi apsčiai.
Šiaip nieko naujo, nepražydo baltos ir oranžinėsežiuolės, rožės super varganos ir aplamai su gėlėmis šiemet pravalas, nors tokių gerų trąšų iš pavasario piliau, na gal kitąmet?
Tiesa, Rasose Iš Kaimuko straipsnis rožių tema, prašom paskaityti