Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dieve Vasarema,kaip graudu.Pas mus trys gervės miegojo priešais namą.Gandrai vakar šeimyna vaikštinėjo po pievą. unsure.gif
Liniuk,dedekles pirkai?Nu gi jau tikrai ne broilerius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2021 08 16, 18:17)
Labas

as tai tinginiu pantis, nieko nekomservuojju, tik dalinu i kaire ir desine. Nors neismetu rolleyes.gif

Sugedo santykiai su kaimyne del skiepu ir mitingo. As tai nepykstu, tik juokas ima biggrin.gif  gAL DABAR APSIRIBOSIM TIK pasisveikinimu. Praeis jai, bet reik pavaidint isizeidusia bent pora dienu.

va čia mano draugė, tongue.gif, šiemet tik iš šilauogiu kelis stiklainiukus išviriau uogienes, įdomumo dėlėi pažiuret skonio, ale nieko ypatingo nežinant galvočiau kad mėlyniu smile.gif

mano svogunai gražus, česnakai irgi neblogi nors galetu ir didesni būt, bet kai tokia sausra ir tai gerai smile.gif

su mano kaimyne irgi panašiai darosi, bet dar kažkaip ji laikosi , o ir aš neprovokuoju, nes anakrt kaip įsijautė į agitaciją, seilės tik teška biggrin.gif, jau sako aš ant testu dar uždirbsiu nei kad tą brudą į save leisiuosi tongue.gif
Atsakyti
Malagą pirkau ar tai iš Agrimatco, ar tai iš e-seklos. Dar kelis hibridus turiu, pasiteisino.
Liniukai, gali pasilikti savo arbūzų sėklas. Tik bus ne visai tokie iš kokių iškrapštei. Na, pagal formą ar dydį , ar tai skonį skirsis. Bet jeigu ranką atkalei, tai vis tiek derlius bus daugmaž toks pat.

Vakar atvarė tokia pirkėja. Na, ir prasidėjo agitacija. Tai kokiai tai mergai mėnesinės negrįžtamai prapuolė, tai kita kasininkė po skiepo reanimacijoje, tai persileidimas , tai kitokie žiaurumai. Sakau jai, aš vis tik metus kietame universitete genetikos mokiausi, galiu tau raštu genetinėmis formulėmis parašyti, kaip tas skiepas veikia. Galiu gabalą RNR užrašyti ir mejozės schemą nupiešti. Gi nėra kur tam kelių amino rūgščių gabalui prisikabinti ir žmogų kokiu tai hibridu paversti. Ne , ir viskas. Mol, apsigimimai garantuoti visiems likusiems palikuonims.
Ai, kam tą laiką durniems švaistyti. Jų pačių genuose gal įrašyta , kad visur vaidenasi sąmokslo teorijos.
Laukiu atvežant kuro ir mausiu į grybus. Gal neįklimpsiu su savo vežėčiomis.
Atsakyti
na va ir mano tokia patirtis su nesiskiepijanciais. Jie tiek visko zino, tiesiog profesoriai.

vakar kaimyne sako: zinai, ta moteris , kur as bulves perku, sake, jog viena pasiskipino ir po triju infarktas istiko blink.gif Nuejai pirkt bulbu, tai ir pirk, niekais neuzsiiminejus. As jai sakau, tai jei bandele but suvalgius ir infarktas, tai nuo bandeles blink.gif

Mano sporto trenere antivaksere, gal kiekviena ryta paskaitos nepraves, Bet kaip jai leidzia dirbt su zmonem neskiepytai.

Labas
Atsakyti
Kas nežinote,susipažinkite geltonoji p[intis.Su tėvu išsikepėme ant sviesto,kaip vištiena.Gal neužsilenksime?
IK radai,parvilkau baravykų kibirą. blink.gif
Atsakyti
Oi , Ingrida, pagrybavau. Gyvenime tiek nemačiusi. Tiltais baravykai ir raudonikiai. Ne mano gležniems nervams tokie vaizdai. Tu tai pripratusi. Iš pradžių dar vieną kitą ruduokę įsimečiau. Paskui jau neėmiau. galiausiai ir raudonikių pradėjau nebeimti. Turiu tokį 20 litrų ar kiek didesnį krepšį, tai vos parvilkau iki mašinos. Net kažkokia tai gysla ant riešo trūko, mėlynė atsirado. Ir tai apėjau gal kokius porą hektarų miško. Rytoj keliu savo bernaitį ir ryte varom susirinkti paliktų raudonikių.

Atsakyti
eina dabar video per visus fb kanalus biggrin.gif, kiek žmonių numirė iš kart po skiepo, aišku nuotraukos sudėtos jaunų ir gražių, nenustebčiau dar jei tie žmones gyvena sau ramiai ir nežino kad del ju foto pasaulis kraupinasi biggrin.gif , plius čia lygiai taip pat galima surinkti statistiką, kiek žmoniu numirė miegodami ar ten pavyzdingiausia eidami per perėjas tongue.gif

įdomu dabar kirpėjoms ir pardavejams būtini skiepai? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
IK turbūt nuo Naujamieščio pusės grybavai? mirksiukas.gif
Lyžuka,dukra sakė jos nemažai draugų serga,pasiskiepyjųsių.Nedūsta,ebt gerklė,temperatūra.Mb vis nepsiruošia pasiskiepyti.Laukai kada į kiemą atvažiuos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida, turiu tokį eglynėlį kelyje į Čiūrus. Bet šiandien ten jau kaip pereinamas kiemas. Tai kiek pavaikščiojome. Mano raudonikiai susirinkti kieno tai . Nuvarėme į kitą vietą, Tame miške kur ir tu grybauji. Niekieno nebūta, tai ten prisipjovėme. Ir dar žadu vakare palėkti per ražiemas į beržyną, ten irgi tolokai nuo kelių.
Atsakyti
Vakar tikrinausi dėl darbo, tai nieks nieko net neužsiminė apie jokius skiepus, o aš ir neklausiau. Taip apsidžiaugiau, akys vienetukai, jokio pablogėjimo. Dabar papildomai geriu chromą dėl diabeto, vaistininkė įsiūlė, o dėl cinko, tai plaikai nustojo slinkti, bet gėriau patį stipriausią ir tris dėžutes milteliais. O gal taip sutapo?
Vienas pirkėjas skiepinosi pfaizeriu du kartus, tai jokių pasikeitimų nepastebėjo, tik, kad man jis įtartinai baltas, ber jau gal du mėn. po skiepo. Rašo, nors jūs neskaitot spaudos, tik interneto pletkus, tai, kad tikrasis poveikis atsiskleis po dviejų metų. Bet kažin ar tiek atsilaikysim ne čipuoti, atims darbus, tuo pačiu ir duoną, negi laikys mus ant pašalpų, testams aš neuždirbu. Nusikakot man ant to galimybių paso, aš ir anksčiau neišgalėdavau nusipirkt kavos puodelio, kai dar nieko nežinojom apie pandemiją.
Kasdien praeinu pro Laisvės alėją, tai ryškiai sumažėję žmonių prie staliukų, bet gal ir dėl atvėsimo.
Atsakyti
Meri ir tu tiki papildais?Net gydytojai pataria nemėtyti pinigų. ax.gif
Ir kas žino kas bus po dviejų metų?????? mirksiukas.gif Gal žmonių visai nebe bus?Čia tik dievas žino.
Paklydųsi šiandien buvau turėjau strioko.Ir vakaras jau buvo.IK prie tavęs mama renka baravykus,man jau tolokai. ax.gif
Atsakyti
Meri, po dvejų metų jau busime gal dešimtą kartą pasiskiepiję, anokios čia bėdos.
Taigi tave mažą gal nuo 5-6 ligų skiepijo. Ar kas nors atsitiko ? Ir tada pagrinde buvo leidžiama susilpninta sukėlėjo vakcina. Velnias mūsų neėmė. O jau suaugusi kelis kartus gavau skiepą nuo stabligės. Esu mėgėja tai ant kokios vinies užlipti, tai susižeisti. Mieloji, skiepykis ir vargo nematysi. Tu juk protinga, išsilavinusi moteris. Negi tikėsi kažkokiais pranašautojais ar nupušusiais Skepeniais.
Galimybių pasą reikės kaip tai susiinstaliuoti į telefoną. Draugė sakė, kad tauta šturmu ima Akropolius. Kaip prieš Paskutinįjį teismą. biggrin.gif
Atsakyti