Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikutes 4u.gif
Toks pyktis užėjo po Merii pasakojimo, muščiau tuos vaikigalius kiek turėčiau jėgų.
IK, ačiū labai, tiek darbo turėjai receptus rašydama. Vakar užkroviau paprikų į džiovyklę, esu džiovinusi ir anksčiau, net turiu pernykščių stiklainį, bet nedaėjo kaip pomidorus blanširuoti ir aliejuje laikyti.
Atsakyti
Meri, o tai pas tave is vidaus nera jokio sklascio, nes jei butu, tai vaikai i patalpa niekaip negaletu pakliuti. ax.gif

Nieko pas mane idomaus nevyksta, kuo butu galima pasidziaugt. Gyvenu sesliai ir vienodai.

Lyzuka, tavo gelynai nuostabus FB, man tai butu misija neimanoma.

Pirmadieni pasiblaskem po Zemaitija, labai patiko Telsiai. Pasirodo Telsiuose Kunigu Seminarijoj makosi pirmakursiai, net nezinojau.

Labas
Atsakyti
Šiandien kaip ant adatų... Jei uždarysiu duris, kaip įeis pirkėjai, dirbu atviro tipo kioske. Nžn kiek dar tempsiu. Ne mane vieną paaugliai puldinėja, kenčia ir kitos. Viena moteris iš tardymo izoliatoriaus patarė, sakė kol nenupurkšiu dujomis, niekaip nesibaigs. Bet purkšti į vaiką, man nekyla ranka, nors ir turiu du dujų balionėlius. Oi, nežinau nežinau...
Aš kažkaip užsikabinau už to turkų serialo Stebuklas. Stengiuos nepraleisti ir kas vakarą žiūriu. Bet jau kokią ligoninę švarią rodo, tai ne mūsų vargšiukės ubagiukės. Man gėda, kad mūsų gydytojai priversti dirbti neremontuotose patalpose, džiaugies, kad tinkas ant galvos nebyra, o sienų spalvos jau nuo murzinumonenusakomos spalvos. Nors ir aš nusitempiau kilimą baisuoklį, bet vis tiek mažiau nešasi purvo. O tai po kiekvieno brūžyk su šluota.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Meri, tai ne vaikai. Tai plėšikai. O čia jau amžius neturi reikšmės. O be to, ne tavo juk vaikai. Pavarai iš dujų balionėlio ir ramu. Mesk iš galvos tas humanizmo idėjas. Man ranka yra nesudrebėjusi ir 8 metų vaiką antausiais pavaišinti. Svetimą. O buvo už ką.

O dar geriau varyk kasininke kad ir į Maksę. Juk moki elgtis su kasa, kokios problemos ?

Na kaip nespėju nieko, baisu. Stovi nuo sekmadienio kibiras paprikų parvilktas. Sukonservuoti prašosi.
Šiandien nors plaukuoseną pakeičiau. Vadinasi "Susivėlęs pudelis". bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kokie baravykiukai,raudonikiai dar dygsta. wub.gif wub.gif Jaučiu dar ne pabaiga........... mirksiukas.gif
Atsakyti
Rimtai ? Ir gerai dygsta, ar tik kur ne kur ?
Atsakyti
Kur ne kur.Bet tokie sveiki grybai.Užvakar buvau Žaliojoje,tai ten pilna voveraičių ir ten baravykai tik didoki.O prie sodybos vakar pralėkiau tai baravykai kaip saldainiukai,raudonikių mažų dar radau. ax.gif
Žaliojoje dar 4 litrus mėlynių pasirinkau. ax.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

o aš kaime jau uždariau daržų sezoną-viskas sutvarkyta, tik garstyčios ir rugeliai augs kol traktorius atvažiuos.
Bulvės menkos, bet valgymui užteks.
Miške tik voveruškos, neberinkom, nes labai šlapios.
Ingridėl, ar mėlynės dar skanios? tokiu laiku jos jau pavendeniję ir prarūgę būna.
Atsakyti
Žadėjau įlįsti į mišką ir pasižiūrėti, kaip ir kas. Bet visur strimgalviais, tai nespėjau.
Žmonės tikrai neturi bulvių. Vos spėju telefonu atsakinėti ir rūšiuoti. Kol vienas didmaišis pakabintas virš rūšiuotuvo, suvažiuoja kokie 2-3 ir vėl padėklai tušti. Bet ant tiek pas mus prastos, kad į lygias dalis subyra. Kiek valgomų, tiek sėklinių.

Visą vakarą pražaidžiau darydama aliejuje keptas paprikas. O rašė, kad greitas receptas. Kur jau ten... blink.gif Visas džemperio pilvas taukuotas, visa viryklė aptaškyta. Ufff... Sterilizuojasi stiklainiai . Matysiu, ar bus skanu.
Rytoj reikės suvakuoti paprikas. Dvi didelės dėžės. Dar burokėlių pasidaryti ir viskas. Uždarysiu sezoną.
Atsakyti
aš dar "nepasigyriau"-turiu laimio ligą unsure.gif
pavasarį sodyboje įkando erkė, bet tokia mažytė, kad beveik nematoma, sako kad nimfos, vos užkabinau ištraukti. Ir tik dabar atsirado įkandimo vietoje ratas. Gavau dvidešimčiai dienų antibiotikų unsure.gif
Atsakyti
Jurginėli, o tai blogai pasijautei tik dabar? Ar atsitiktinai nustatė? Sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti