Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

pasiskambinau daktarei, ryt 2 val. priims ir paklausys plaucius. Prasiau israsyt antibus, sake nerasys kolkas, nes mikroflora atsistato tik per 5 metus. Sake, kad kosulys gali uzsitest ir menesi. As atsimenu, kai pati kosejau gal tris menesius rolleyes.gif rolleyes.gif Gal gyvensiu, tikiuosi.

IK, maciau nuotraukas jusu susitikimo, sauni kompanija. Pas mane susitikimai tik pagrabai. blink.gif blink.gif

Sunus vakar atsiunte filmuota medziaga kur su chebra gaude ir zenklino tunus. Sake apie 3 metrus ilgio ir 300kg. svorio. Sugavo ir suzenklino penkis. Pagalvojau, kiek laiko toki viena reiketu valgyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite televizijos lėkštę Go 3?Antra savaitė nematome rusų programų?Ar čia tik mūms ar visiems?
Sapniuk,nejuokauk,visos tą patį sako. 4u.gif 4u.gif Reikalauk,peršviesti.Žinau,kaip dabar gydo. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,

mūsų senutė lėkšte viską rado mirksiukas.gif mūsiškė sutrinka dėl stipraus vėjo, smarkaus lietaus, debesuotų aukštybių, ar sniegas užpusto ax.gif

kaupiuos rytdienos cepelinadieniui biggrin.gif darysiu daug, kad keli namai prirytų lotuliukas.gif

ką darot su topinambais?

Kaimietuke, dar klausimėlis Tau: turiu granuliuoto vištų mėšlo(pirktinis), ketinu bert sodinant česnakus, tad bert dabar ar kai sodinsiu? ar rudeninių trąšų ir dar ko nors reikia, ar užteks tik to mėšlo?
dėkui 4u.gif
Atsakyti
Viska reiks atsaukt rolleyes.gif Uzsiregistravau covid testui 6 dienai, dabar saviizoliacijoj iki gausiu atsakyma. Jei covidas dar savaite grycioj, vilku staugt pradesiu. Reiks siust vyra, kad valgyt pripirktu. Niekur iseit negaliu, nes pagal telefa matosi kur mano kojytes eina. biggrin.gif Atjungt telefo, palikt m
namie negaliu, nes bet kada paskambint gali. O JEI KORONKA, DAR BENT savaite troboj. Ot laikai atejo.
Atsakyti
oooo, Sapniuk, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gerk daugiau skysčių, sako geriausiai paprastas vanduo
Atsakyti
Jurginėli ir pas mus jei didelis vėjas,liūtis,dingsta vaizdas.Nusikalbėjau mb sakė,ne go3,o home 3. ax.gif Ant lėkštės go3.Ką aš žinau? ax.gif O dabar nei 1 rusų,nei ntv,rtr nėra.

Kaip pasikeitė laikai.Ankščiau ūminė virusinė vaikams ir antibiotikų kursas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Marčiai visą vasarą neranda ligos.Temperatūra apie 37 ir keli dar laipsniai būna.Jau kiek gydytojų pereita ir privačių ir valdiškų.Krūva tyrimų. bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip mano a.a. babytė pasakytų-gimdyti reikia. mirksiukas.gif

Aš galvojau jau pavėlavau sodinti česnakus,pasirodo per anksti.Keli metai nesodinau. ax.gif
Atsakyti
Jurginėli, nematau prasmės dabar berti tą vištų mėšlą. Per žiemą visas azotas išsiplaus, o česnakai nieko nepanaudos. Nes jie lapiją kelia tik pavasarį. Geriau tu pavasarį pirmą kartą purendama pabarstyk, tada supureni, kad nesimatytų. Nors nauda bus.

Topinambus aš tik naikinu , naikinu , naikinu. Esame išsinuomavę žemę, o ten anksčiau vienas pridurkas augino visokias daugiametes piktžoles : topinambus, mėtas. Blyn, jų nė roundapas neima. Visų gumbelių nėra kaip išrinkti. Žodžiu, bėda.

Šiandien ir man ko tai nėra sveikatos. Buvo be galo daug užsakymų. Paskambino, atvaro Maksei krauti pekinų, o mes dar nepadarę . Sumečiau kelias babikes į mašiną, nulėkiau į lauką, o jis už 5 km , greituoju būdu pripjovėme keturis konteinerius. Žodžiu , pasidraskiau pjaudama ir kraudama. Grįžtame į sandėlį, pradėjo į šonus užnešti. Moteriškės pripuolė, ant sofutės pasodino. Bet sąmonė buvo kelioms akimirkoms aptemusi. Paskui prisiminiau, kad nuo spaudimo kasrytinius vaistus pamiršau išgerti. Spaudimas buvo 150/90 . Gal nuo to. Eisiu miegučio anksčiau.
Atsakyti
Kaimietuke, sveikatytės 4u.gif ir dėkui, taip ir padarysiu biggrin.gif

Ingridėl, gal jau laikas galvutę pakeist? o gal koks medis toj pusėj auga-gali maišyt signalui(tėvukas beržui kelias šakas nupjovė ir vėl rodo), arba gal signalas kur išėjo ir reikia per tv iš naujo surasti kanalus ir perinstaliuoti. Daugiau nežinau unsure.gif
Atsakyti
Nu ne Jurginėli,kovo mėnesį tik pastatė.Dar viskas nauja. ax.gif Jokio medžio,atviras laukas. ax.gif
Rašo-Televizijos kanalo transliacija nutraukta kanalo tiekėjo sprendimu.Mes dedadme visas pastangas siekdami išspręsti šią situaciją kuo greičiau.
Ir taip jau dvi savaitės.Įtariu licenzijos neišsipirko?Galvojau na spalio 1 bus ir atnaujins.Nė velnio.Badas.............. mirksiukas.gif
IK,mano duona irgi kasrytinė -tabletė.Kad ir geras spaudimas,jei kada pasimatuoju,bet geriu dabar tvarkingai tabletę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesirkit 4u.gif
Meri, o tu dėl kojų nebandai kompresinių kojinių, jei sutinusios? Maniškiui viena koja buvo sutinusi, kaip kaladė, jau buvo baimės, kol sulaukė kraujagyslių chirurgo konsultacijos . Tai sakė vaistų nėra, nešiot tas kojines. Skamba neįtikėtinai, bet tikrai padėjo, mažiau skauda, sutinimas nepalyginti mažesnis.
Darbuos užsisukus ir aš.Tai bulviakasis, tai sėja. Renkam akmenis, 20 ha, beveik pusę per 2 dienas įveikėm. Dar ir burokus taisom, kad karvės lapus suėstų, žodžiu, ūkiški darbai. Bet kažkaip šiemet normaliai.
Per teliką tik žinias pažiūrim, o šiaip kokį filmą iš jutūbo, tiek ten vakare to laiko. Dabar žiūrim Šef, daug sezonų, ilgam užteks biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,aš irgi pasirenku rusų serialą ir kai naktimis nemiegu,žiūriu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 spalio 2021 - 07:55
Labas is saviizoliacijos 4u.gif

Televizoriaus beveik neziuriu, jis stovi kaip interjero detale. Kurenu peciu ir galvoju, kiek cia man ilgai reiks taip sedet. Nors i kiema galiu iseit. Vakar taip idomiai pasake karstojoj linijoj, kad jei bus kovidas, tai sedesiu namie kol pasveiksiu. O is kur man zinot, pasveikau ar dar ne ax.gif Uz nesilaikyma saviizoliacijos, bauda nuo 500 euru blink.gif
Atsakyti