Ti gerai, ner covido.
Man kaime panasiai buvo. Einu per kiema trys kruvos. Galvoju, nu nejo trys zmones ir visi trys vienu momentu isinorejo sh...Kita kart atvaziuojam, ziuriu po alyvine obelim kazkoks zinduolis stambiu subiniuku. Pirma mintis uzsurinis suo. Perbegu savo zinias ar jis gali pult, kast. Ogi apie ji nieko nezinau. Zveris, pamates mane, neissigando, dar paede ir nuejo i miska. Taip ir nezinau ka maciau suni ar meskena, nes abu panasiai atrodo. Siu zveriuku nebuvau gyvenime macius,
QUOTE(jurginėlis @ 2021 10 07, 17:32)
aš informuočiau teritorinio komisariato vadovybę-turi imtis priemonių, taip palikt negalima. O savo vadovams pasakyti, kad jei jie savo ruoštu nesiims priemonių-kito užpuolimo metu neginsiu jų turto, tegul vagia, tegul daužo, po to iškviesi policiją. Pareiškimą rašys vadovai ir ieškos savo turto ir kas jiems atlygins žalą. Tu neprivalai padengti jų nuostolių dėl kitų asmenų kaltės
Trumpai ir aiškiai, dabar ir aš supratau kaip turiu elgtis. Ir kodėl turiu rizikuoti savo sveikata, juk net nežinai ką tie vaikigaliai sugalvos. Kiek buvo visi skirtigi, o mažieji vos ne angelo veidais, niekad neįtartum kokiais tikslais, Dar išsiaiškinau, jei spardo, daužo duris, nors ir neįeina vidun, nes užremta lazda, jau skaitosi chuliganizmas, bet jei nieko nepavogė ir tos policijos trukdyti nesinori, yra jiems ir taip ko veikti, nei nuo kioskų vaikigalius vaikyti. Labai kebli sitacija, du kart savaitėje, jau man perdaug.
Ingridėl, sveikinu su gimtadieniu
laimės, meilės, pinigų
Ačiū mergikės.
Laukiame šalnų?Kaip aš dar jų nenoriu.
Miške kaip faina,stirnos straksi,nieko daugiau nėr.Lapų prikritę,kvepia pūvančiais lapais.
Taip skaniai pasikepėme tris baravykus,o standūs,jokių kirminų,prie sriubos labai tiko.
Laukiame šalnų?Kaip aš dar jų nenoriu.
Taip skaniai pasikepėme tris baravykus,o standūs,jokių kirminų,prie sriubos labai tiko.
Sapniuk gerai kad na normalus atsakymas
Merii nu nežinau ar aš dirbčiau tokiom sąlygom,eina kaku kiek nervų kainuoja toks darbas
o aš šeštadienį eisiu kaip sakau gelbėt tėvynės,dirbsim porą šeštadienių papildomai,daug užsakymų
Merii nu nežinau ar aš dirbčiau tokiom sąlygom,eina kaku kiek nervų kainuoja toks darbas
o aš šeštadienį eisiu kaip sakau gelbėt tėvynės,dirbsim porą šeštadienių papildomai,daug užsakymų
Ingrida, su gimtadieniu
Laimės,išsipildančių svajonių ir, kad nepritrūktum parako
Laimės,išsipildančių svajonių ir, kad nepritrūktum parako

Labas rytas.
Ačiū mergikės.Vaikai vakare vėlai atvažiuos be antrų pusių,rytoj psedėsime ir išvažiuos.Visiems reikalai,darbai.

Labas rytas.
Sapniukas dar gyvas, tik kriokiu. Salna gera buvusi, 9 val. dar visur balta buvo.
Labas
Labas
Labukas visoms,padirbėjau tėvynės labaui
Šalna nemaža buvo,bet serenčiai žiūriu nenušalo
Pomidorus nuskyniau iš šiltnamio
Šalna nemaža buvo,bet serenčiai žiūriu nenušalo
Pomidorus nuskyniau iš šiltnamio