Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

https://lt.monarkins...com/11563-.html
Gal kas auginate?Na labai sudomino,man mėlyni žiedai į mūsų kurpeles panašūs.Tinka auginti prie monardu(viskas aišku),koriopsio(galvojau koks velnias čia,pasirodo gludas).Vat ir nežinok lotyniškų pavadinimų.O dar pykome,kad floristikos kursuose kalė į galvas kažkiek lotyniškų pagrindinių gėlių pavadinmus.Dabar į Depą nuvažiuoju,vartau vartau vazonus,ką reiškia-nežinau. ax.gif
Saubingas vėjas Jurginėli,stūgauja .Aha vakar netoli mūsų vistiktai žaibas uždegė namą.Sakau vakar tiek davė,griaustinis jautėsi,kaip vibracija ėjo po namuku. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida, baptisiją esu prieš kokius 5 metus esu pasisėjusi. Tik iki šiol kasmet tik menkas siūlas. Gal kad persodinau. Šiaip ji labai ilgai , kol įsiauga. Panašiausia į lubiną
Audra nieko blogo nepadarė, tik nuo į kaupą suverstų nupūtė plėvelę. Lietus nervavo. Pekinus vežėme. Tai užlyja, tai vėl saulė. Maknojasi pekinai nuo traktoriaus ratų.
Patiesėme 4 kalakutus. Nusibodo jie man iki negaliu. Liko trys. Siaube, kokio dydžio užaugo. Keli į įkapes netilpo ( užmauname nuo kombikormos maišą, kad nesidaužytų. ) Rytoj laukia įtempta diena. Kol išmėsinėsiu , kol sutvarkysiu.
Atsakyti
IK, liuks toks kalnas mėsos. O mano broilerių antra partija nekaip auga.
Padavė šiandien lietaus su tokiais vėjo gūsiais. Partarabanijau karves į tvartą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,užjaučiu. 4u.gif 4u.gif
Liniuk,o kalakūtų nebe augini?
Liūtis naktį buvo. bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikutės. Lietuvoje dvi įstaigos su sovietiniu palikimu tai LP ir NMA. Dar išlikęs soc. lenktyniavimas ir darbo planai iki 100 proc, kuriuos įvykdyti gali tik dirbdamas papildomai namuose. Na dar galiu pridėti, kad giriasi savo geriausia vidaus politika, darbuotojų skatinimu, o realiai špyga.

Vėjas nenupūtė? Kartais gerai būti apsileidusia tingine, Nenuėmiau pomidorų tai vakar nuėjau į šiltnamį pasiskyniau šviežių, prinokusių. Nebandėt pavasarį tiesti burbulinės plėvelės ant šiltnamio šonų? Šiaip tai svajoju šildomą šiltnamį pasistatyti, bet šiemet taip viskas išbrango......

Atsakyti

Kažkodėl komas sukvailiojo, antrą kartą įdėjo tą patį. Tai paklausiu ar grįžote prie rankdarbių? Siuvat mezgat?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auda: 23 spalio 2021 - 09:14
Auda, burbulinė plėvelė šiltnamio šonuose yra labai gerai.Anksčiau, kol nebuvo polikarbonatinių, daug kas tiesdavo.Dar labai pasiteisina užstumiamos- užtraukiamos lubos iš dvigubos agro. Tiesiog kai ant vielų , prie kurių vėliau rišami pomidorai, kaip užuolaida užmetama agro. Dienai atitrauki, saulė prišildo šiltnamį, nakčiai užtrauki ir turi akumuliuotą šilumą.

NMA tai kažkas baisaus. Kai reikia priduoti metinę projekto ataskaitą . Paprastai visi balansus pasidaro iki gegužės 1 , tiksliau paskutinėmis dienomis.Pabandai tada prisijungti ir sukelti , viskas stringa. Esu kėlusis 4 valandą ryto, tada šiaip taip užtvirtini. Šiemet reikėjo fotografuoti laukus susietajai paramai. Parsisiunčiau programėlę. Galavausi gal savaitę, nieėkaip nesugebėjau įsikelti žemėlapio lauke. Paskui neiškentusi paprašiau dukros. Ta per savo telefoną pabandė- šiaip taip eina. Nors nuotraukų išsiuntimas būdavo iš antro trečio karto. Išaiškino manoji aitišnikė, kad mano telefono androidas nesusikalba su NMA androidu. unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Eilę metų matau mus skaitančią Acqua Alta, gal prisistatytumėte ponia?

Papildyta:
Vyras dar vargsta su tvirtinimo juosta, niekaip nesiduoda pritvirtinama. Aš išprotėsiu, miegojau su krūva stalčių, katė tai ant kojų, tai gale kojų, mažame butuke nėra kur praeiti. Vakar nieko nepajudėjome į priekį... Kai pagalvoju, būtų iš ko, pasamdei meistrus ir viską sutvarkytų, o čia su tarybiniais įrankiais, nors kiti vis dar juos giria, nieks nesigauna. Tokia neviltis apėmus, nors imk, eik į malkinę ir... jaučiuosi labai nelaiminga... , kada tai baigsis, turbūt niekada...
Atsakyti
Meri, nepanikuok. Surinks , sutvirtins ir bus gražu.

Juokas juokais, bet mano brolis skyrėsi su pirmaja žmona. Tai jos pagrindinis kaltinimas buvo "Pas mus niekaip nesibaigia remontas" Nors remontuoti buvo ką, namas šviežiai nupirktas, o seniau neduodavo gi jokių paskolų nei pirkimui, nei įsirengimui.

Apsiprekinau, striukę, megztinį , kelnes, batus, dar visokių smulkmenų... Ot laikai atėjo, apsipirkti laiko neištaikau.
Bet tai vakar pabaigiau mėsą sukaišioti į šaldiklį. Šiandien norėjau pasidaryti pomidorų sulčių, bet aptingau. Nuvažiavau vietoje sulčių pas draugę ir kelias valandas prapliurpėme. bigsmile.gif
Kaip pasiryžti ir išvalyti langus????
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti