Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2021 11 26, 20:50)
A+++++S NE TAVO VAIKIS? gAL KLYSTU, BET JIS DAZNAI PO TAVO PARASYMAIS fb KOMENTUOJA TAIP SUNISKAI, TAI galvoju, kad sunus. Apie nerima i ledini vandeni....

Labas, ka tik ryzom is Siauliu. Vaziavom i buitiniu prekiu atsarginiu daliu krautuve biggrin.gif , kuri laikinai nedirba. Kada dirbs informacija neteikiama.

Sapniuk neįsivaizduoju net kur ėjo kalba apie nėrimus, kur aš nersiu jei aplamai plaukt nemoku bigsmile.gif nebent su visam I dugną mirksiukas.gif, a vardu dukros draugas jei vežimėlyje?
Atsakyti
supratau, Lyzuka wub.gif

pavargus vakar po keliones buvau, neaiskiai surasiau rolleyes.gif

Labas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 27 lapkričio 2021 - 17:20
Orelis šiandien kaka.
Buvau suplanavusi į mašinų turgų , tai greitai prasilėkiau, kol sniegas akių neužlipino. Ieškojau sau dviračio - teniruoklio Nauji bedieviškom kainom. O man sportuoti noras užėjo. Vieną fainą radau, toks pusiau gulimas relaksinis. O smagumas minti wub.gif 360 eurinių. Bet gerai , kad nepuoliau pirkti. Taigi paskui pagalvojau : noriu sportuoti ar relaksuoti ?
Gal kuri namuose minate ? Koks tinkamiausias tokiai tinginei kaip aš ?
Atsakyti
labas 4u.gif
ir vėl tamsu, ir lygtai snigti nori, bet vis nesiryžta.......

Kaimietuke, turiu dviratį, panašų į normalų, pirktas jau seniai. kai užeina noras, tai važiuojam, pultas rodo kiek ir ko, šesių greičių. kai noras dingsta-naudoju vietoj pakabos rolleyes.gif Šiaip tikrai geras daiktas jei ketini rimtai užsiimti biggrin.gif ai, žiūrėk tik kokiam svoriui didžiausiam skirtas ir tik tvirto metalo.
Atsakyti
Ai, tas dviratis tik vietą užims, manau, kad Iš kaimuko tiek km primina, kaip nei viena iš mūsų, paskui verksi iš skausmo kelių meniskus sugadinus. Vistiek jauna gizele netapsi.
Žiūrau Svajonių sodus, paskui jau merksiu rankas akvariuman, nors tynginys baisinis, ale reikia, tuoj žuvų nesimatys, kaip stiklas užsinešęs.
Žiūriu kačių skelbimus ir katė prisistatė, laižo man pirštus, iš kur ji žino, kad dar vieno katinėlio noriu? ir taip ne pirmąkart. Galbūt nori būt vienintelė bigsmile.gif
Matėt, kokia mūsų eglė graži? Nu super ir net pats Selas dainavo wub.gif Kad ir sena, bet man jo dainos relaksas.
Atsakyti
Meri, mano meniskai senokai jau pabyrėję. Ir nieko aš nepriminu, nes vaikščiojimo minimumas. Jeigu dirbu, tai stovimas darbas.. Matau, jau lipant į antrą aukštą sureaguoja varikliukas. Anksčiau su vėju savivaldybėje į ketvirtą užlėkdavau. Reiškia, reikia treniruotis. Ai, kiek minsiu, kiek ne, gal kiek širdį pastiprinsiu.

Šalčiai ateina. Kaupiuosi eiti ir pabaigti rožių karpymą. Gal kada savaitėje [parsivešiu durpių ir apipilsiu.
Atsakyti
Turime tą dviratį.Vienais metais žiemą są-iningai myniau,paskui praėjo noras.MB kas antrą dieną mina,prieš treniruotę,Pas mane tiek valios nėra.Vaikai seniai padovanojo,nežinau nei kainos. ax.gif

Labai jau ankstyvi šalčiai.

Taip fainiai paisedėjome su visais vaikais ename name,naujame paispirtino visi kas norėjo.Tvarkymosi buvo kelioms valandoms. blink.gif
Me savo vyno darėmedegustacijas.Vyšnių,juodųjų serbentų,vynuogių,vyšnių užpiltinės.Gera degustacija buvo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 lapkričio 2021 - 16:51
QUOTE(jurginėlis @ 2021 11 28, 10:50)
labas 4u.gif
ir vėl tamsu, ir lygtai snigti nori, bet vis nesiryžta.......

Kaimietuke, turiu dviratį, panašų į normalų, pirktas jau seniai. kai užeina noras, tai važiuojam, pultas rodo kiek ir ko, šesių greičių. kai noras dingsta-naudoju vietoj pakabos rolleyes.gif  Šiaip tikrai geras daiktas jei ketini rimtai užsiimti biggrin.gif ai, žiūrėk tik kokiam svoriui didžiausiam skirtas ir tik tvirto metalo.

mesw irgi turejome iš drauges perpirkom, kai jau ji nuo sportu atveso biggrin.gif, iš pradziu tiek norinčiu buvo kad dviratis ištisai dirbo, veliau rečiau, ant galo teko det skelb9ima, kad vietos neužimt bigsmile.gif

QUOTE(IngridaB @ 2021 11 28, 17:50)
Turime tą dviratį.Vienais metais žiemą są-iningai myniau,paskui praėjo noras.MB kas antrą dieną mina,prieš treniruotę,Pas mane tiek valios nėra.Vaikai seniai padovanojo,nežinau nei kainos. ax.gif

Labai jau ankstyvi šalčiai.

Taip fainiai paisedėjome su visais vaikais ename name,naujame paispirtino visi kas norėjo.Tvarkymosi buvo kelioms valandoms. blink.gif
Me savo vyno darėmedegustacijas.Vyšnių,juodųjų serbentų,vynuogių,vyšnių užpiltinės.Gera degustacija buvo. mirksiukas.gif

ech geros degustacijos wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Prajuokinai Lyžuka,dėl dviračio. mirksiukas.gif
MB kalbinu važiuoti į miestą,užsipirkti maisto ir niekur nevažiuoti iš kaimuko.Žada baisius orus,sėdėtume ir megztume.Sename name reikia virtuvėje lubas ,pečių nudažyti.Būtų kas veikti.Turime šanūką svečiuose,yra kas veikti,kai katiną kaimynų gaudo. bigsmile.gif Kėliausi naktį išleisti į lauką,kažą pamatė. ax.gif
Atsakyti
Ingrida, įtariu, niekur nevažiavai.
Man popiet reikėjo į polikliniką, tai šiaip taip nukrutėjau. Vietoje 15-20 min sugaišau virš pusvalandžio.
O vakare, kai reikėjo darbininkes parvežti...Bože bože... Kelias užvarytas sniegu sulig grioviais, vėžės tik išpjautos, mašiną mėto, tik ir saugokis, kad į griovį neįneštų. Rytoj ryte garantuotai dar nebus nuvalyta, bijau pagalvoti, kaip reikės nuvažiuoti.
Tai kad ir prie namų. Vaikis porą kartų sniegą iki pagrindinės gatvės buvo nuvalęs. Pavakaryje atvažiavo tas ilgas furas pasiimti kininių, nesugebėjo prie sandėlio įsukti. Turėjo jam paletes suvežioti iki gatvės. Gerai, jeigu Maksės kokybininkės nepravys, kadangi apsnigtos liko.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2021 11 29, 22:10)
Ingrida, įtariu, niekur nevažiavai.
Man popiet reikėjo į polikliniką, tai šiaip taip nukrutėjau. Vietoje 15-20 min sugaišau virš pusvalandžio.

Jo jo iš ryto į Vadoklius mb priregistravau.Tada tiesiu taikymu į miestą,užsipirkome maisto savaitei.Aš gudri,dabar sėdėsime šiltai prie pečiaus ir megsiu. mirksiukas.gif Paklausiau prognozių,niekur nebe noriu. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pripūstė? blink.gif
Atsakyti