Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ne tas žodis.
Vos iš kiemo išropojau. Durys prišalo mašinos.
Atsakyti
o pas mus įvažiavimas į gatve į kalniuką, ratai prasikasa, ant greičio irgi neišleksi...žodziu nekokia ta rudens pabaiga bigsmile.gif
Atsakyti
Baikite burbėti,kaip faina kaime,saulutė,stirnos obuolius valgo,kurmis nemiega. wub.gif wub.gif wub.gif Zylės atsirado.
Dukra prieš 25 metus gimė,sniego nebuvo nei kvapo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 11 30, 11:36)
Baikite burbėti,kaip faina kaime,saulutė,stirnos obuolius valgo,kurmis nemiega. wub.gif  wub.gif  wub.gif Zylės atsirado.
Dukra prieš 25 metus gimė,sniego nebuvo nei kvapo. mirksiukas.gif

Tai sveikinimai ir mamytei 4u.gif , o dukra gime kažkada smile.gif gruodzio 8 šaltis apie 20 , sniego kalnai bigsmile.gif , kurmnis ir pas mus bande padirbeti, o bet tačiau spastai jam sutrukde plėstis mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas ytas.
Ačiū Lyžuka,dukra trečia jau gimė lengvai,dar mb šone buvo.Tai ne tarybiniais laikais. ax.gif

Pilna paukščių jau ,grožimės,stirnos vaikšto po langais..Jau matyt badas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks tau badas. Purus sniegas, nedaug. Stirnų pilnos pamiškės, ragauja rapsus ir kviečius.

O jau slidumas kelio... Ryte parsivežu darbininkes, kiek toliau sankryžos kokia tai mašiniukė nuo sankasos bus nulėkusi. Policija stovėjo su mirgalkėmis ir greitoji atvarė.
Pavakary vežu bobikes atgal, išlėkus iš miško, kelias zigzagu sukasi. Mašiniukas įlėkęs ir iš smagumo pasikoręs ant dvejų ratų, kiti ore sukasi. Stovi šalia koks tai džipas, išvažiuoja sunkvežimis. Matyt, abu bandė gelbėti ir nieko nesigavo. Grįždama sustojau ir pasiūliau sūnų su Džoniu atsiųsti. Bet sakė, jau važiuoja iš kitur. Parvarau namo, ties įsukimu į pagrindinę gatvę jau sūnus iš griovio traukia kurjerių autobusiką.
Jaučiu, rankas trina vaikinas iš džiaugsmo. Sliduma ir sniegas - jam aukso kasyklos. wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Tai pas mane ateina stirnos obuolių į sodą.
Atsakyti
pas mane net katinai i kiema neina, kol takeliai neatkasti. Nueina gonkuose iki slenkscio ir atgal.Paziurejau isejus i kiema, pas mus koks 30 cm. prisnigta. Snd. vyras isvaziuja, siupeliuosiu takelius pati, pasportuosiu truputi wub.gif

Labas
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2021 12 02, 11:27)
pas mane net katinai i kiema neina, kol takeliai neatkasti. Nueina gonkuose iki slenkscio ir atgal.Paziurejau isejus i kiema, pas mus koks 30 cm. prisnigta. Snd. vyras isvaziuja, siupeliuosiu takelius pati, pasportuosiu truputi wub.gif

Labas

Tai tu dar Kupiškyje? bigsmile.gif Mieliau nei Panevėžyje?
Atsakyti
Dar. Masina remontan vakar nuvarem, sankaba.....Ner kaip katinu issivezt. Kita penktadieni egles iziebimas, gal ne sita, bus muge, kava, arbata, saldumynai.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

sniego pas mus neperdaugiausiai, mieste dalis takų traktoriuku nuvalyti, dieną jau ir pliurza buvo. Žiema su savo plius-minus tikriausiai karaliaus iki pavasario.

Kaimietuke, negaliu atsigrožėt Tavais gėlynais wub.gif wub.gif

ar auginat katra sultenes? mums jos l.skanios, tad pirkau sėklų, bet kaip augint nežinau, pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginėli, ačiū. smile.gif
Esu kažkada sėjusi, bet man nepatiko sultenės. Man per mažai "mėsos". O vat rukolą galiu valgyti saujomis, ir sava man skaniausia. Šiltnamyje palieku vieną kitą kupstą, išauga dideliausiu krūmu.

Turite dar savų pomidorų ? Maniškiai jau visi su dėmelėmis ir niekas jų nebenori. Kaip ir paprikų. Gar reikės išpjaustyti ir sukonservuoti. Arba tiesiog išmesti.
Greičiausiai kitais metais tiek nesodinsiu. Pomidorų ir paprikų.
Atsakyti