Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mčiau Liniuk,mačiau. wub.gif wub.gif wub.gif Dukra rankdarbiauja?Kaip tėtis?Labai gražu,taip kalėdiška. wub.gif wub.gif

IK buvome ir mes šiandien Depe.O žmonių,kaip per atlaidus ir po pietų buvome.Šluoja jau eglutes.Iš įpratimo pralėkaiu augalų nukainuotų,baigėsi mano era.Na nebent eleborų dar prigriebčiau?
Mes tik dažų kibirą,silikono prigriebėme ir atgal. bigsmile.gif
O tavo pasakojimą žinau,krosnelę panašiai pirkome.
Šiandien prie raudonos bažnyčios vaistinėje norėjau tik paklausti kur endemikas išsikėlė.Priekyje moteriškė užėjo,daugiau tuščia laukiau prie durų pagal visas taisykles,vienas tik pirkėjas.Jau galvojau turėčiau automatą paleiščiau seriją.Tokių vaistų turite o gal tokių.Čiulpti ar gerti??????Noriu į kaimą,noriu ramybės......................kaip mes čia gyvenome???????? blink.gif blink.gif blink.gif
Liniuk,žygdarbis tiek broilerių.Ir visi pardavimui???? blink.gif
Atsakyti
omg, jau šeši, o rodos ką tik čia gimė bigsmile.gif
Niekaip neužmiegu, atlindau paskaitinėt tongue.gif
Atsakyti
Pardavimui 15, bet gi reik dar papildomai kokį, nes būna, kad koks netinkamas parduoti. O dar be cirkų nesigauna. Padėjau terasoj vėsti vieną, kol kitus du išmėsinėjau, atnešiau, tai katinas nežinau, kaip įlindęs, apgraužė. Turim tokį gyventoją, nežinau iš kur atklydęs, bet gurmanas. Anksčiau buvo 2 keptus sūrius patvarkęs, vištos krūtinėlę nugraužęs. Nesuprantu, per kur įlenda, viskas užtaisyta. Na daugiau jau nieko valgomo nepaliksiu.
Merii, ir vaikai greit auga, ir patiems laikas greit lekia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 04 gruodžio 2021 - 22:50
labas 4u.gif

vaikai greit auga, o svetimi ypač greitai biggrin.gif labai dailus Liniuko bernaitis ir žaislai labai faini, vis galvoju kada nors kokį nunerti, tik schemos prašysiu ax.gif

vakar apsilankėm Kaune, bet eglės nemačiau, su diedais važiavom, užsimakalojom, atgal grįžti jau nieks nebenorėjo..... pakeliui skaniai pavalgėm, vaikai skanių rankų darbo pyragiukų užfundijo, kuriuos jau namuos, šiltai ir patogiai su skania savo kava susimėgavau wub.gif

buvom ir depe, kas viedrų ieškojo, o aš po kvietkų skyrių biggrin.gif ingridėlės suvedžiota svogūninių ieškojau, bet nieko nėr pas mum jau, radau beveik dykai tokias
https://gelesmanufak...is-daugiametis/
bus pasipuošt. Gal katra auginat?

žmonių depe pilna, tikrai, jau visi eglutes tempias, su vaikais makalojas, reik kokią dieną ryte nuvažiuot ir ramiai sau palandžiot.
Ingridėl, jei kada pamatytum gera kaina žuvų miltų-skalambink man varpais, a ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.

Jurginėli ,pas mus jau irgi svogūninių nebėra Depe.Paskutinį kartą jau buvo mažas pasirinkimas.Jau jei ir liko išėmė iš prekybos.
Mačiau tą vazoninę,neturiu dar. ax.gif
Nežinau viską perkame Depe.Dukra pirkdavo augalus Senukuose,liepiau važiuoti į Depą tikrai didesnis pasirinkimas ir dovanų gavo iš brolių čekį vazonams pirkti į Depą.Ten tikrai pasirinkimas vazonų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo manęs Depas toli, be mašinos niekaip, niekad nebuvau, bet esu girdėjus, kad geros kainos ten.
Vakarykštis darbas pasiteisino su kaupu, žuvytės laimingos. Prisijungiau prie diskusų auginančių grupės, net vienai žuvytei pinigiuką gavau dovanų, ale autobusu vežtis nedrįstu, nors dar ir skaliarų prigriebčiau, o tai išlikęs tik tas, kurį mažiuką asmeniškai šerdavau. Jis matyt jau tada nematė, nes atsitrenkdavo į kitas žuvis ir negaudavo ėsti.
Iš orchidėjų, tai viena katlėja auginasi voką, gal bus ne tuščias. Dažnai būna auginasi ir kažko pritrūksta, tuomet žiedas neišsivysto. Pavasarį sakysiuos iš orchidėjos .lt gražialapę ir vyžūnę, nebijančią lauko sąlygų. Užsimaniau.
Naktį žiūrinėjau lauko durų kainas, tai o jo joj, dar su įdėjimu, tūkstantis kaip nieko, aišku, yra ir brangesnių, bet norėčiau panašių. Pas mus mačiau susidėję balkonines duris, prie sniego labai dera, gal kokios naujoviškos ir šiltos., nežinau.
Einu spaudimo matuot, ant akių rūkas. Praeitą savaitę gyvenau be vaistų nuo durnumo, kažkaip pražioplinau pas psichę užsiregistruoti, bet jau pirmadienį išrašys, man reiįkiasi dideli nerimo sutrikimai..., bliamb, turbūt nepagydoma. Dar gerai, kad su manim draugaujat.
Išsiunčiau vyra kitai savaitei maisto nupirkt, trys valandos ramiakas, nieks neaiškins gyvenimo.
Jau noriu atostogų ir pabūt namie...
Atsakyti
Pas mane pražydo geltonas cimbidis. Nuotrauka pernykštė, šiemet 3 žiedynai.

Meri, nesinervuok. Susidėsi tas duris vėliau. O dėl diedo- visi jie knisa protą.

Pradėjau prieškalėdinę ruošą. Šiandien per dvi indaploves išploviau šviestuvų abažūrus. Tuo pačiu dulkes nuvaliau palubėse.
Popiet rožes durpėmis užpyliau. Nejuokingi šalčiai nusimato.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Vai kiek prirašet, bandžiau skaityt bet paskui jau tik peršokau smile.gif

turiu atradus super duper valikli orkaitei, griliui, visus degtesius atkelia į putas, tik pirštiniu reikia jam rimtesniu smile.gif

daugiau tai ką smile.gif šalciu nelaukiu, sniego tuo labiau, bet tai kas čia manes klaus mirksiukas.gif , eglutes darė kambaryje nepuošiau, užtat lauke nuo0 gruodžio pirmos degajau mirksiukas.gif
Papildyta:
toks cimbidis tik rusvais žiedais pas mane zydejo kaskadomis pora metu, o paskui kazko amen , dar nesuprantu ko pas mane anturis baigia išdžiut, kelis metus puikiai laikesi o va dabar...įtariu kad kates bus palaistę ne tuom kuom reikia unsure.gif
Atsakyti
Lyžuka, kaip tas valiklis vadinasi ?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

šalta, ane biggrin.gif -9

važiuojam skiepytis trečiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 07 gruodžio 2021 - 08:53
Tai pas tave dar Afrika. Važiavau iš ryto , -12. Ir dar stirnos per kelią laksto.
Atsakyti