Labas rytas.
Dukrai irgi įrodžiau kad Senukuose brangu.

Labas rytas.
Ar gyvos ir su stogais ?
Kaip pas mus vėjas paryčiais draskėsi, baisu.
Tikėjausi daugiau sniego. Bus murzinos Kalėdos.
Kaip pas mus vėjas paryčiais draskėsi, baisu.
Tikėjausi daugiau sniego. Bus murzinos Kalėdos.
Gyvos ir su stogais , savais ir namų
buvo vejas p-as mus labiau pūga sakyčiau bet pora valandu ir aprimo, senukai ir man neitin kią stambesnio neperku nes tikrai randu kur pigiau, moka jau jie kainas užsidet o poto akcijas skelt
noriu eleboru, bet tokiu kainu neesu mačius, pas mus jei ir buna kur pirkt tai be 5,6 eur nenupirksi
noriu eleboru, bet tokiu kainu neesu mačius, pas mus jei ir buna kur pirkt tai be 5,6 eur nenupirksi
Vėjas aprimo, bet šalta. Ėjau iš sandėlio, tai sušalau. O kosėju, o snargliai taškosi...
O rytoj turiu būti kovinės formos. Pas mane pakuojamos ūkininkų dovanos gyvenimo šalikelėje likusiems. Šiandien dar nebaigėme , rytoj dar reikės. O dar išvežiojimai... Teks susiimti , snarglius užsišpakliuoti , nes piaras užsuktas , turiu gražiai bent prieš kameras atrodyti.
O šiandien tai galva pati prašosi kontrolinio šūvio. Iš ryto aplėkiau tokia vos paeinanti miesto reikalus, Maksėje susipirkau šventinį stalą. Paskui dovanų reikalai. Dar laukiu, kol sūnus grįš, parsiveš trūkstamą produkciją iš kolegų, reikės susidėlioti du padėklus ir lipdukus susegti. Rytoj paryčiais MB turi išvežti prekybininkams.
Bože bože, kaip nekenčiu Kalėdų...
Ir taip visą mano sąmoningą gyvenimą. Amžinai kažką įsipareigojusi, organizuoju, užsakymus dar iki išsiskėtimo darome. Buvo metai, kai Kūčių susėsti parsiradome iš sandėlių gal 10-11 val.
Dabar bent prekybos tinklai iki vidurnakčio nedirba.
Na va, prisidejavau. Kas po perkūnais darosi, kad nespėju. Negi senatvė pasivijo ???
O rytoj turiu būti kovinės formos. Pas mane pakuojamos ūkininkų dovanos gyvenimo šalikelėje likusiems. Šiandien dar nebaigėme , rytoj dar reikės. O dar išvežiojimai... Teks susiimti , snarglius užsišpakliuoti , nes piaras užsuktas , turiu gražiai bent prieš kameras atrodyti.
O šiandien tai galva pati prašosi kontrolinio šūvio. Iš ryto aplėkiau tokia vos paeinanti miesto reikalus, Maksėje susipirkau šventinį stalą. Paskui dovanų reikalai. Dar laukiu, kol sūnus grįš, parsiveš trūkstamą produkciją iš kolegų, reikės susidėlioti du padėklus ir lipdukus susegti. Rytoj paryčiais MB turi išvežti prekybininkams.
Bože bože, kaip nekenčiu Kalėdų...
Na va, prisidejavau. Kas po perkūnais darosi, kad nespėju. Negi senatvė pasivijo ???

Labas rytas.
Iš Kaimuko, esi šaunuolė, padedi likimo nuskriaustiems
, nors kartais ir iš kantrybės išveda, pykteli...
Prisimenu kai Sapniukas man maisto atvežė, kaip man pagelbėjo, tuomet net kruopoms pinigų buvo maža, o eit prašyt, nemoku. Sapniuk, nepamiršau tavo geradarystės
Na taip, visū gerų žmonių jau nebevardinsiu, daug jų
Šiandien viena pirkėja, su kuria puikiai bendraujam, prisipažino esanti teatro aktorė
, o toks paprastumas. Rodė šios dienos laikraštyje savo nuotrauką. Kokių žmonių esama.
Prisimenu kai Sapniukas man maisto atvežė, kaip man pagelbėjo, tuomet net kruopoms pinigų buvo maža, o eit prašyt, nemoku. Sapniuk, nepamiršau tavo geradarystės
Šiandien viena pirkėja, su kuria puikiai bendraujam, prisipažino esanti teatro aktorė

Labas rytas.
Labas rytas. Tylu čia, tvarkom, verdam, kepam, eglutes puošiam, paskutines dovanas pakuojam. Mane, IK žodžiais tariant, senatvė pasivijo juodai, gerai, kad svečių neturėsiu, nes ir namai nedatvarkyti, ir maistas neprabangus. Rankos sutrūkinėjo nuo nuolatinio kišimo į vandenį. Toks jausmas, kad esu kažkam kažką skolinga prieš Kalėdas. Streikuoju, nekepsiu pyragėlių.

Labas ryras.
O pas mus kaip kasmet visi vaikai suvažiuoja su antromis pusėmis,mamą atsivešime.Tai laukiu labai susibėgimo.
Labas
Meri, na kaip man jaustis po tavo parasymo
Dvi dienas nezinojau net ka parasyt. Tavo dovanotas kaktusas puikiai bujoja, gaila, kad ta dovanota storapilvi perlaisciau, taip man jis patiko. Jei kada reiks kiminu, sakyk garsiai, puse pelkes nupesiu ir sudziovinsiu.
Laukiu drauges su vyru. Jie atvaziuos tik plotkeles pasiimt.....Vyras ant stalo jau brenti pastate. Nieks ju taip greit neisleis
Per sv. Kaledas tik dviese, jau treti metai....
Vasarema, po nauju as tau duosiu sios drauges kontaktus, ji turi daug senoviniu zaisliuku. Kadangi jos abu tevai buvo istremti i Sibira, tai gal net is ten parveztu gali but.
Meri, na kaip man jaustis po tavo parasymo
Laukiu drauges su vyru. Jie atvaziuos tik plotkeles pasiimt.....Vyras ant stalo jau brenti pastate. Nieks ju taip greit neisleis
Vasarema, po nauju as tau duosiu sios drauges kontaktus, ji turi daug senoviniu zaisliuku. Kadangi jos abu tevai buvo istremti i Sibira, tai gal net is ten parveztu gali but.