Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(liniuxxxxx @ 2021 12 10, 21:36)

Kas patars, ką neįprastesnio dovanoms dideliems vaikams biggrin.gif Pažiūrėjau rankų darbo šokoladiniai saldainiai- 10 saldainių 10 eurų. Nu jau neverta.
Šią savaitę vėl anūkiuks buvo, tai puošė su seneliu eglutę. Šiaip, nepuošiam taip anksti.

mes nutarėm čekiais keistis plius simbolinis siurprizas biggrin.gif, tai va nes pirkt bile ka tik kad pirkt nežinau....o šiaip manau vaikams nepriklausomai nuo amžiaus mamos meduoliukai jos rankomis puošti ar kazkas tokio visa laiką bus neikainojama dovana wub.gif

kas iš mano pažistamu trečiu skiepijosi visi nieko nejuto, sakau gal jau orgnizmai adaptavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
O aš elementarų peršalimą pasigavau. Gerklė skaudanti ir kosėju. Temperatūros nėra, skonis kvapas yra. Tai lepinuosi nuo ryto, net į sandėlį nėjau.
Atsakyti
labas 4u.gif

Lyžuka, mano draugė tris dienas po trečio kankinos, mama su sese tik dvi, bet anos taip nesunkiai.Čia gal vilniečiams dar kokių vitaminų duoda blink.gif

taip skaniai moliūgų sriubą valgau wub.gif
Atsakyti
Kalėdiniame Beatos žurnale yra namukų schemutės su aprašymais kaip juos kept bigsmile.gif
Atsakyti
Vasarema, jei užbėgi, tai ir pasakok, ką veiki, ką skaitai, ką kepi. 4u.gif
Šiandien padariau žygdarbį : priverčiau MB peržiūrėti savo kauptus popierizmus ir kas nereikia, išmėtyti. Joma jooooo , kiek radome dokumentų, kurių anksčiau ieškojome, kiek vos ne muziejinės medžiagos. biggrin.gif

Nežinau, šiemet labai tingisi namukus kepti. Kasmet po kaimuką iškepdavau. O iškarpas kasmet vis kitokias darau.

Atsakyti
Labas rytas.
IK laukia anūkų? ax.gif Vaikams ar dar įdomūs nameliai? mirksiukas.gif Reikia pradėti kepti ir man. ax.gif
Atsakyti
Atvažiuoja Kalėdoms sūnėnai su vaikais. Tai turiu bent 4 iškepti. Kitaip bus muštynės.
Atsakyti
Labas rytas.
Gerai,kai mano sūnėnai dar be vaikų. mirksiukas.gif O keturi vyrai kaip mūrai,neskuba jaunimas šiais laikais. biggrin.gif
Atsakyti
vakar promo mačiau rinkinius , gailiuosi kad nepirkau biggrin.gif iškeptos jau detales namuku tik suklijuot ir papuošt , viskas sudeta į dežute bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, tu nuostabi 4u.gif
Reikės į Promą užlėkti.
Neturiu nuotaikos kažką gaminti. Sloga tokia, kad šiandien mirsiu. Ir kosėju. blink.gif Bet ne korona, skonis ir kvapas vietoje, bet jau pykina nuo arbatų gėrimo.
Kaip tyčia, šiandien Gosignas ko tai stringa. Virš valandos kankinausi, kol pasirašiau 4 lapus. Vos pabandau įsikelti į savo kompą, dingsta parašas. Pypiec tos technologijos. bash.gif
Atsakyti
Labukas. IK paliepimu bandau pateikti ataskaitą, ką veikiu.... Matyt, nieko, nes nematau jokių rezultatų. Šiandien nesugebėjau elementarių mielinių bandelių iškepti. Pakepinu svogūno, kokį džiovintą grybą įdedu, bet ne įdaro pavidalu, o tiesiog į tešlą dedu. Visada gaudavosi gerai, o šiandien, matyt, per ilgai palaikiau kilti katilo orkaitėje, kad iškilo, o kepant pakilo per mažai. Baigiu pati ir suvalgyti, vis ragauju, kaip neskaniai gavosi ax.gif
Kalėdom nesudėtingą pyragą su varške iškepu, o ant viršaus šaldytų uogų indelį ir želę. Padarau daug, kad visiems užtektų.
Dovanoms yra norinčių gauti mano prieskoninių žolelių, česnakų, medaus. Pirktinių dovanų irgi reikia, ryt planuoju po parduotuves prasieiti. Namuko tai tikrai nesulipdyčiau.
Atsakyti