Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jau kaip su manim nedraugauja mieloinė tešla bigsmile.gif biggrin.gif , gal delto kad kepu max pora kartų į metus kazka iš jos...ir aplamai žiuriu paskutiniu metu kuo toliau tuo labiau "patobulinus" maisto gamybą mirksiukas.gif , kad viskas butu kepta, salotos tik sumaišyt, dar dabar tam pačiam promo išdrisau nusipirkt burokėlių tarkuotu nu super bigsmile.gif gaila kad tik maža pakuote paėmiau
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Vasarema davė mintį papasakoti apie pyragų kepimą. Buvome studentės. Nusprendėme išsikepti pyragą. Iš kulinarinės knygos. Sumaišėme, į skardelę ir orkaitėn. Studentiško bendriko nudrožton orkaitėn. Pyragas kilo kilo ir pakilo iki orkaitės viršaus. Įstrigo. Gal atmenate tokias baisias dvejų kaitlenčių sovietines virykles, ten kažkaip ORKAITĖS viršus ne lygiai baigdavosi , o buvo tokia gal 5 cm užlaida Aplinkui kaip katinai apie lašinius sukosi grupiokai bernai, tai jie pasisiūlė išrinkti orkaitę, kad tik pyrago nesugadinti. Buvo ir kitokių idėjų, viena už kitą durnesnių. Galiausiai tą pyragą šiaip taip išlupome, aišku, be viršaus. Tas prilipęs liko orkaitėje.
Atsakyti
Labas

Dievulis tinginius myli. Nutirpdino sniega, susitvarkiau uki wub.gif Nusikarpiau rozes, apdengiau kibirais, vazonais, ka radau tinkamo pagal kubatura. Net neisivaizdavau kiek roziu turiu, su mazom maximinem apie 30. Ne vienoj vietoj susodintos. Uzpernai dvi maximoj pirkau. Jokio stebuklo is ju nesitikejau, tai ant kalno pasodinau. As jas matau tik tada, kai is namu iseinu. Bet abi nuostabaus grozio. Viena tik labai baisulinius spyglius turi.

Sestadieni su katinais jau keliames i Panevezi. Pagalvoju apie namu tvarkyma, tai blogumas ima.

Mane siemet ziema kaip kelininkus netiketai uzklupo, neispiltos backos, tonine neisleista. Kad nebutu per gerai, uzsalo vandentekis, filtrai nusprogo. Vandentiekis pas mane nesildomoj trobos pusej,
Atsakyti
Sapniau, vandentiekio apsaugai nebūtina šildyti kambarį. Yra tokia kaip viela su pašildytuvu, apsuki vamzdį ir baigta. Mes anksčiau nuomavomės seną fermą daržovių saugojimui, vandens įvadas buvo priestate. O ten šaltis kaip lauke. Turėjome apsukę vamzdį nuo apačios per skaitliuką iki pat plovyklos. Tai tik vienais metais užšalo, bet iš lauko žemėje.. Paskui toje vietoje papylėme pjuvenų priekabėlę ir buvo tvarka. O elektros jis prisuka už kapeikas.
Atsakyti
Labas rytas.
Mūms dar geriau buvo su pirmu šalčiu.Užšąlo vanduo klientams.Pirmadienis gerai,kad buvo rytas.Jau jiems išvažiuojant namo.Dar atsiprašinėjo,kad indų nesuplovė.Šiaip vamzdžiai kur į lauką išeina,po nameliais komplekte su pirtimi,šiltinti su jūros puta.Bet ar katinai ar šanūkas išjudino.Tai mb dar su makrofleksu jūros puta apklijavo tuos kelis cm ir namuką sutvirtino.Dabar kol kas be problemų. ax.gif
Aš vakar dar eleborus sodinau,Depe po 0.14 centų prigriebiau,našlaičių mažažiedžių vien dėl vazonų paėmiau,man patinka tie kaip kibirai cinkuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
kaimietuke, o kaip tas daiktas vadinasi, kur jo ieskoti ax.gif Paskaiciau tavo zinute vyrui, ir tas neisivaizduoja kas ten per daiktas.

Labas
Atsakyti
jau rado 4u.gif vyras.
Atsakyti
Gerai , kad rado . Nereikia to laido net sukti tankiai. Užtenka su kokia izoliacija privynioti.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Norėčiau ir aš eleborų, neseniai apie juos skaičiau.
Savaitėj namie ir sode Iš Kaimuko straipsniukas ir Skaistės išsamiausias aprašymas kaip auginti orchidėjas wub.gif
Vakar neiškenčiau tokia akcija maksėje, užsifundinau nuotaikai pakelti stefanotį.
Jau galvoju kaip savo mini sodelį pertvarkyti, turbūt pirksiu dar vieną hortenziją vanila fraise, niekas jame neauga, ypač gaila išleistų pinigų ant irisų, mažai jiems šviesos.
Vakar daug pasipuošusių Laisvės Alėjoje buvo, įmonės jau kalėdinius vakarėlius rengė, kavinės pilnos žmonių..., kažkada dar ir aš eiti nenorėdavau, o dabar toks laikas, kad niekas ir nekviečia, ai... Tokia vienatvė, gerai, kad dar katė prie šono. Neįsivaizduoju kaip kiti nei gyvūniuko šalia neturi ir sau laimingi...
Mano norima orkaitė visu šimtu pabrango ir dar tipo jai akcija, sukčiai senukai. Dabar tokia kaina, kaip buvo be akcijos. Neįpirksiu niekaip. Kitokios nenoriu, o gal man jos visai ir nereikia, ar aš ką kepsiu rolleyes.gif , ai...
Katei užsakiau konservų, nors kas džiaugsis wink.gif
Atsakyti
Meri, įsivesk savo norimos orkaitės pavadinimą į Guglės paiešką ir pasidomėk, kas prekiauja. Garantuotai rasi pigiau, ypač po Naujųjų.
Senukuose aplamai brangios prekės. Mažai ten perku.

Ir vėl draugaitės mano vardu kažką rašinėja. doh.gif Ar ne apie podūras ? Ar apie morkų šakotumą ? Kiek atmenu, paskutiniai klausimai, kuriais konsultavau. O gal apie ridikus ? Paskui jos ten suredaguoja mano plepesius ir sudeda kaip kaip šventą žodį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 18 gruodžio 2021 - 13:50