Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

nu gal ryt pabaigs spintelę rinkt, oi, kaip jis niekur neskuba, niu gerai, nors rėmai jau sujungti. Skaityk ryt visą dieną dureles tvirtins ax.gif Nu padaro ir pamiršo, bet tyčia ar netyčia man nervus tąso, taigi dirbęs baldų surinkėju rolleyes.gif , turi patirties.
Atvežė gruntą, gal, kai nusiplaus, bus juodas, kaip norėjau, net nebandau dėžės draskyti, jau ir taip nervai ištampyti. Buvau užsakius aiškiai juodą.
Koks kurjeris pasitaikė, vieną kart suskambino, nepėjau pribėgti, parašė, kad namie nerado, katė liko be konservo, gerai, kad sausiuko biski likę, nu ***, kaip sunervino, db neaišku kada gal ryt atveš, negi teks vilktis į vet vaistinę ėdesio pirkt. To iš venipako tikrai nesitikėjau. Gaus blogą įvertinimą už savo mandrumą. Pikta aš ax.gif
Atsakyti
Meri, reikėjo skambinti Venipako vadovybei ir velnių nuduoti.

Sapniau, tas užrašas atsirado tą pačią dieną , kai korablis buvo pasiųstas eiti NX. Vaikai nufotkinę rodė. Atsilikus,moterie, esi. biggrin.gif
Šiandien popierizmus visokius tvarkiausi. Nespėjau sode pasikuisti. Kaip Merei spintelę, taip man šiltnamį neskubiai MB stato. blink.gif Jau visą savaitę. Na, šiandien prafrezavo vietą, rytoj važiuos pirkti kokių tai gelžgalių. Gal savaitgaliui jau turėsiu užtemptą.
Iš to rankų niežulio einu, gal kokį langą išvalysiu
Atsakyti
IK, nu atsilikus, ku jau cia biggrin.gif
Atsakyti
a.d. gruntas juodut juodutėlis rolleyes.gif ir palyginus švarus, gabalėlis prie gabalėlio supjautas granitas. Ačiū AkvaZoo, niekad nenuvilė wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,po centrą vaikščioti nebeatsimenu kada? blink.gif O laisvės aikštėje,autobusų stotyje užaugta. Visi žaidimai ten buvo žaidžiami.biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 16 kovo 2022 - 07:10
Dar renka spintelę... rolleyes.gif
Jau atvežė paskutinius užsakymus, liko dažų tvorai ir gėlių loveliams žemės sulaukti. Nesinori kasti iš darželio su visokiais gyviais. Kasmet naują pilu.
Skambino iš poliklinikos, kitą savaitę važiuosiu dalyvauti sveikatos programose. Paklausiu ar man bent trečia invalidumo grupė nepriklauso su tiek ligų? O tai einu į darbą iš paskutiniųjų kartais.
Atsakyti
Meri, taigi kaip nors gauk tą grupę. Jei ką , susimuliuok.

Pradėjome pernykščio derliaus nuėmimą. Kad ir kaip keistai skamba. Prikasėme apie toną pastarnokų. O rytoj jau sėsiu daigams kopūstus.
Atsakyti
Labas,

mes snd. apejom Senvage, pareje namo, dar sualvojom iki Ramyalos kapiniu nueit. Uzdegem zvakutes ir parejom pestute. Mano panevezietei drauei labai patinka tokie musu pasivaiksciojimai kartu.

Nusipirkom kelialapius, pirmadieni isvarom i ta pacia sanatorija Druskininkuose, trim naktim. al truputi galva prasivedins.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Smagaus poilsio Spniuk. 4u.gif 4u.gif Šaunuoliai.
IK vakar užlėkiau Bičiulin,yra yra sūrelių masės,kada važiuosi pro šalį gali sustoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
o bože, dar spintelę renka..., o aš jau spirgu iš nervų, ot, nekantri pasidariau. Vakar ką darė, išardė, šiandien vėl naujai, planas padėtas šalia, akiniai taip pat, tipo nemokyk rolleyes.gif
Atsakyti
Labas

drauge priziures katinus, bet ka daryt su pomidorais ir kitais sodinukais rolleyes.gif Reik sugalvot kokia drekinimo sistema, o nieks i galva nelenda.
Atsakyti
Jeigu žemių ne trupinėlis, palaisčius turėtų išgyventi.
Atsakyti