Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas 4u.gif
Man akvariumas -tamsus miškas, nors, kai vaikai išvažiuodavo, turėjau nueiti į jų butą ir pašerti katiną bei pamaitinti žuvytes didžiuliame akvariume.
Dabar irgi turiu savo akvariumą -prūdą su žuvimis, dar vis jungiam „burbuliatorių“, nes ledas vis dar dengia prūdą, kad neuždustų žuvys, o jų ten daug buvo iš rudens.
Vakar, pagaliau, nupirkom turgelyje kviečių sėjimui, po 20 eurų už 40 kg maišą, t.y po 50 centų už 1 kg. Džiaugiuosi, kad gavau. Trąšų maišais dar niekas neatvežė. Bet jau pirkėjų turguje, dar tiek nesu ten mačiusi, pravažiuoti neįmanoma.
Atsakyti
Labas

as tai vinzliu kraunu. vis ka prisimenu, nunesu ir padedu. Su viena tase vaziuosiu, i kuria dar kompiuteris tilps, neapsikraunu ryzais, nes zinau, kad daug nereikia. Vyras saviske susikraus ir kompa ims.

Pirma kart, kai vaziavom su vaikiu i Kroatija, susidrauavom su kaunieciu seima. Tai ta moteris sako: manes dukra klausia, ko tiek daug drabuziu dediesi, nes nuotraukose tik su ta pacia suknele ir sortais su maikute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 20 kovo 2022 - 18:00
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labukas.
Stato vyrai šiltnamį,galo nematyti...
Meri, šuo ūkyje man net labai nebūtinas. Išbėgęs rausia duobes gėlynuose, pavadėliu apsivyniojęs nulaužė rododendrą. Net namie katę vydamas sugebėjo man įtapnoti į pasėtų baklažanų indelį. blink.gif Tikras kenkėjas.
Jau nepaisant to, kad kokią 2-3 nakties mane pažadina ir reikalauja išeiti į kiemą. Užmušti , padliuką, maža...

Vasarema, su trąšomis blogai. Stebuklas, jeigu gausi. Jeigu jau aš iš didmenos nieko nesugebu užsakyti. Visi pardavėjai arba užspaudę tikisi dievai žino kokių kainų, arba neturi. Va dabar plaukia du laivai iš Kanados su azotinėmis. Tai neaišku, nei kokia kaina, ar užteks visiems. Ar vėliau bus koks laivas, ar Jonava kažkiek gamins...Reikalas tame, kad didieji , kurie turi vilkikus, suvarys į uostą ir vešis kiek tik pajėgia. Gal liks ką krauti į vagonus, o gal ir ne. Dar žiūrint, kas tuos laivus užfrachtavęs, ar koks didesnis koncernas, ar užsienio įmonė.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 03 22, 10:22)
Jau nepaisant to, kad kokią 2-3 nakties mane pažadina ir reikalauja išeiti į kiemą. Užmušti , padliuką, maža...

biggrin.gif as tai savo diebą padliūga vadinu mintyse, nesistebiu, kad pilna kalėjimuos moterų, savo vyrus nudobusios, kartais priveda, kuri smarkesnė ir neišlaiko angel_not.gif
Šiandien ryte tyrimus dariausi, pagal visas programas, net pavyko ir grožius peršviest, lyg padidėjęs tas žirnis, bet dar ne pupa. Po mėnesio ar dviejų bus tik atsakymas. Bet man jo neskauda, nieko nejaučiu, gal ir nieko, koks riebalinis.
Antradienį eisiu pas Šeimos, noriu nuo diabeto vaistus pakeist, gal siūs pas endokrinologę, šių, kur dabar geriu šalutinis poveikis nuovargis, vaistininkė patarė keist, kai pasiskundžiau, yra šiuolaikinių vaistų nuo diabeto. Po tyrimo bus aišku. Sako yra tokių, kad tuo pačiu ir ėst mažiau norisi, šiandien pasisvėriau, tai jau oi, tu siaubeli..., svoris kosmosai, dar ir dėl to vos paeinu, sąnariai nelaiko biggrin.gif
Atsakyti
Labas

as tai guliu lovoj po masazo, toks fainas masazistas, isniurke sustinusius raumenis. Vakar parkine suziurejau, kad dvi masinos latviskais numeriais, o kitos lietuviskais. Per anksti apsidziauiau.....

Papietausim ir eisim i miesta pasivaiksciot.

Is trasu tai kemiros bulbom kazkiek turiu ir pauksciu meslo granulem. Daugiau man nieko ir nereik. A, dar salietros tikrosios yra, bet as jai pritaikymo nezinau.
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,bet baltarusių tai turbūt tikrai nėra? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Merii, aš savo sakramentą irgi visokiais mažybiniais vardais pavadinu ir jam girdint, o dar labiau mintyse. Čia tik mes, moterys, kuo vyresnės, tuo vikresnės, gražesnės, išmintingesnės, tvarkingesnės ir t.t tongue.gif , o vyrai, na, tikri padliugos pasidaro ax.gif
Sapniuk, tau gerai, trąšom apsirūpinusi, o man būtent salietros maišo reikia. Žemės pas mus prastos, patręšdavom kviečius ir miežius, kuriuos vištoms ir žuvims auginame. Gėlynams ir kambarinėm gėlėms ką nors nupirkdavau. Daržams trąšų nenaudodavom, pelenų pabarstom, nes rūgšti žemė, statinę piktžolių užraugiam, kadangi daržas ne prie namų, tai ir kvapas netrukdo, palaistydavau, kiek sugebėdavau.
Atsakyti
QUOTE(vasarema @ 2022 03 23, 10:14)
Čia tik mes, moterys, kuo vyresnės, tuo vikresnės, gražesnės, išmintingesnės, tvarkingesnės ir t.t tongue.gif , o vyrai, na, tikri padliugos pasidaro ax.gif

Aš dar vis pagalvoju, kaip jie iškenčia, visai neima į galvą, ne tai, kad mes pergyvename dėl kiekvieno nieko, vis skubame, kitas senai būt pabėgęs biggrin.gif
Atėjo rezultatai, beveik visi raudoni, dar nžn ką kardiagrama parodė. Paskutiniu metu spaudžia karts nuo karto.
Atsakyti
Per giliai pasodinau snieguoles?Jau visur pilnai žydi,pas mane dar tik lenda.Galvojau pelės sugraužė,tiek prikišau.Dabar matau tik lenda. ax.gif
Atsakyti
baltarusu, rusu ner, tik vietiniai rusakalbiai, ir jju daug. Vakar viena drusku kambary norejo ne su chalatu sedet, o su maudimke, kad eriau druska isestu bigsmile.gif Virsininke neleido.

Snd. su SPA darbuotoju pakalbejom. Tai nieks jiems pavalgyt neleidzia, reik pirkt. O likusi maista kazkur isveza. O maisto tikrai daugg lieka. Kazkokia maisto nepagarba.

Labas

tuoj eisim i vertikalia vonia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 23 kovo 2022 - 10:36