Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,tai gi jūs tris paras tik būsite?Tai ne gi kasdien laistai pomidorus? bigsmile.gif Aš dviems paroms grįšiu į miestą,pomidorai liks net nešildomi. mirksiukas.gif Praeitą savaitgalį nieko išbuvo. ax.gif
Atsakyti
isbus ir maniskiai, uzdarysiu i tamsiausia kambary, kad maziau vandens naudotu. Dar nuo katinu tas duris uzdarysiu, nuo tu darzininku, nes, jei nenukas, tai israus ir numes.

Labas
Atsakyti
oi laukiam laukiam, mes spintelės laukiam yahoo.gif dar nebaigia biggrin.gif suka rankenėles, bet ne tas kur buvo komplekte, ma jį galas, tiks ir senos naujai spintelei ax.gif
Išsitraukiau akvariumą, kur seniau orchidėjas auginau, laikinam žuvų prieglobsčiui bus idealus sprendimas. Pas mane pagrinde šamai, jie gražiai sugyvena, nesimuša, kas man patinka. Eidavo per nervus, kai skaliarai vienas kitą vaikydavo. Man turi būti taika ir ramybė smile.gif
Nlb kaip jaučiuosi..., katė pirštus plauna ...
Atsakyti
Na jūs nepatikėsit, kokios greitos botijos ir lapės, neina sugaudyti.
Pajungiau antrą akvariumą, šildymą, orą, tik filtro nejungiau, pakankamai geras vanduo. Šiandien nebaigsiu. Galinės sienelės neina nuskusti, per tiek metų, prilipo kaip kokia skura biggrin.gif
Atsakyti
Taip gražiai atrodo mano žuviai tam 50 l akvariume, kad net peršasi mintis ar man čia reikia to dičkio. Ale jau turiu, lai būna. Dičkį lengviau prižiūrėti.
Nuskutom nugarėlę, kalkes ryt actu pavalysiu, gerai praskalausiu, žuvis pagal situaciją leisiu, gal ir nieko. o kaip tas kalkes kitaip nuvalyti? nu bendrai su citrinos rūgštimi gal, bet eik ieškok pirk, nėra kada.
Nu aš čia vis apie tą patį. Ai, bet kai šnypė mano didysis šamas, iškart jam budą oadėjau. Gražuolis, tas dryžuotas smile.gif
Dar liks nervų gadinimas vartelių statymas, bet kai įšalas išeis, per atostogas nespėsiu.
Atsakyti
Meri, kokių nematytų negirdėtų žuvų turi. Paguglinau, nagi labai gražios. Kokio ilgio užauga botijos ?
Kai turėjau akvariumą, tai buvo miksas. Ant dugno šamai, auksines žuveles apkramtė skaliarai. Turėjau gaidukų, ir neonų. O gupijos tai veisėsi dešimtimis. Išgaudydavau negražias.
Buvo 200 l akvariumas.
Atsakyti
Labas rytas.
Na bet kiek vargo su tais akvariumais?Man atrodo šunį pavedžioti lengviau?Vaikų darželyje,kai dirbau kiekvienoje grupėje buvo po akvariumą.Tai aišku auklėtojoms buvo garbė plauti,valyti. ax.gif

Vakar pirmas užsenietes turėjome pirtelėje.Atvažiavo dvi panos(jau kelintas kartas ne pora atvažiuoja bet dvi panos) išlipa ir iš karto mes lietuviškai nekabame tik rusiškai.Aš dar mintyse papykau,galvojau vilnietės neišmoko lietuvių kalbos. ax.gif Nepasiruošųsi laužiau liežuvį,nors gi žiūriu rusų detektyvus,bet kai taip staigiai reikia kalbėti.........na susikalbėjome.Fainios visai dar ir taksą atsivežė.Arbatpinigių paliko,nes viskas jau į priekį patiko. mirksiukas.gif Dar klausė gal papildomai už šunį primokėti/Na ką čia jau svečias mūsų sakau.Važiuojame į miestą,žvilgt į mašiną,baltarusiški numeriai.Tai vat ir nekalba lietuviškai,pateisinama.MB sakau dabar tai rusiškai susikalbėjome,liepą suomė atvažiuoja,rezervuota,kas tada kalbės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 03 18, 22:24)
Meri, kokių nematytų negirdėtų žuvų turi. Paguglinau, nagi labai gražios. Kokio ilgio užauga botijos ?
Kai turėjau akvariumą, tai buvo miksas. Ant dugno šamai, auksines žuveles apkramtė skaliarai. Turėjau gaidukų, ir neonų. O gupijos tai veisėsi dešimtimis. Išgaudydavau negražias.
Buvo 200 l akvariumas.

Turiu ir neonų, buvo net 13, bet kažkaip išnyko be pėdsakų, lb mažiukus kažkas suėdė, įtariu, kad skaliarai. Belikę du neonai. Man jie lb gražūs.
Botijos gal 18cm, panašiai kaip tarakatai, bet tarakatai storuliai. Gupijų, nei auksinių nelaikau. Yra bronziniai šamukai, lapės, na ir didysis šamas, kur vakar mane apurzgė kol perkėliau biggrin.gif
Pas mane 220l 120cm lenkiškas akva panoraminis.
Dar šiandien reiks valyt, o paskui skalaut ir skalaut. Vyrui sakau, jau bus iki smerčio, eina na tas restartas, ale jau reikėjo. Šiandien plėvelę klijuosim, nežinau kaip seksis. Nu bet vakar su tuo žuvų gaudymu, nors nusišauk, kol sugaudžiau. Anūkai buvo užsiėmę, tai todėl ir teko man tokia garbė.
Ai, gaidukų irgi nelaikiau, tik žinau, kad jų bendruose akvose nelaiko, lb peštukai, linkę kapoti kitas žuvis, gal dėl to juos taip ir vadina.
Gupijos buvo pradžioje, kai dar laikiau 50 ltr akvą, bet kad jos dulkinasi be perstojo, paskui tokie išsigimėliai kuproti plaukiodavo, nepatiko man ir atsisveikinau.
Svajonėse diskusai, bet kuo daugiau apie juos sužinau, tuo labiau neįgyvendinama svajonė, čia ne šiaip sau eilinė žuvelė, penkis kart šert reikia, vandens parametrai ir t.t.
Akvariumas mano hobis wub.gif
Atsakyti
Šiandien įmečiau -uvims profilaktiškai vaistų, ryt per naktį nusistovės vanduo, vėl bus gaudynės namo. Kadangi gyvų augalų neturiu, laikinai prikišau dirbtinų nuo anksčiau. Visai ir nieko smile.gif Lb patogi spintelė.
Atsakyti
Sūnėnas Anglijoje turėjo jūrinių žuvų akvariumą. Kraustėsi į Lietuvą, tai kažin ar vežėsi. Nors ir dabar turi , tik nepaklausiau kokį.

Man tai labiausiai patiktų katę laikyti. Šuva užkniso juodai. Vos ne po 2 kartus per dieną skalbiu su šampūnais. Vos išmauna į kiemą - grįžta , sorry, šūduose išsivoliojęs. bash.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, tau šuo būtinas ūkyje, gal ir ne vienas. Katė irgi gerai būt biggrin.gif
Jūrinis ne mano kišenei, lb brangus išlaikymas ir žuviai jau ten kitokie.
Geriu kavą, pašildys namus, eisiu perkelt žuvius, jau vanduo nusiskaidrėjo wub.gif Naktį lb kojas skaudėjo.Žiūriu Veranda, gera laida, paskui visas sodininkų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Aš irgi rytais pažiūriu lrt laidą sodininkų,visai patinka,paskui Čepulio gamtininko užrašai.Apie zyles kokia gera laida buvo,paskui galėjome lyginti kokios zylės pas mus atskrenda lesti per langą. mirksiukas.gif Apie lietuvišką pingvinuką praeita laida kokia įdomi buvo.
Su kitu fb fotografu Babeliu esame ir gyvai miške susitikę(IK jis su fotoaparatu dažnai Upytės miškuose medžioja)Nuostabios irgi nuotraukos. bigsmile.gif
O jau per tv3 sodininkų būna vėliau tai jau darbai prasideda. mirksiukas.gif
Atsakyti