Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,kiek dabar katinų turi? bigsmile.gif
Vakar prie tavo namo buvau sustojųsi.Na jo vyksta renovacija,patikrinau. ax.gif Aš vis į tą išparduotuvę einu.Vakar vynui lentyną fainą prigriebiau,buteliams suguldyti ir kamšteliams dėti.Sakė iš Olandijos atsivežė.Dar vazą didelę,labai tiks dabar dekorativiniams česnakams pamerkti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 11 birželio 2022 - 07:43
QUOTE(IngridaB @ 2022 06 11, 07:42)
Labas rytas.
Sapniuk,kiek dabar katinų turi? bigsmile.gif
Vakar prie tavo namo buvau sustojųsi.Na jo vyksta renovacija,patikrinau. ax.gif Aš vis į tą išparduotuvę einu.Vakar vynui lentyną fainą prigriebiau,buteliams suguldyti ir kamšteliams dėti.Sakė iš Olandijos atsivežė.Dar vazą didelę,labai tiks dabar dekorativiniams česnakams pamerkti. mirksiukas.gif

Tu apie Tite rite rasai. Nesu buvus.

Katinai trys.

Labas

nei uragano, nei lietaus.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2022 06 11, 08:40)
Tu apie Tite rite rasai. Nesu buvus.

Katinai trys.

Labas

nei uragano, nei lietaus.

Ne už Englich scool šone,išparduotuvė.
Atsakyti
Supratau, Ramygalos 50.
Atsakyti
Kažkaip uodų ne per daugiausia pas mane. Vakar vos ne iki sutemų šiltnamį tvarkiau. Šiandien mano dvare kiek sausiau, paprikas sodinu. Dar reikės agurkus sukaišioti. O kai pradžius, dar sėsiu vėlesniam laikui.
Atsakyti
Pas mus ant kalno normaliai palijo, bet ne baisingai, prilaužytų medžių nemačiau.
Vos pajudu, per veidą devyni prakaitai ir baisinis silpnumas, tad dapyliau į akvą nugaravusį vandenį, pasišlaviau ir ant lovos... Laukiu, diedulį išsiunčiau ledų, po tryjų valandų gal atneš kompotą rolleyes.gif
Pas mane įsigudrino miesto centro bomžuojantys Malborą pirkti, ateina trys moterys ir vyras, moka po vieną, du centus..., kol suskaičiuoju... Taisyklėse aiškiai nurodyta priimti ryžikais iki vieno euro, o čia..., lietuviškai nekalba ir taip kasdien. Kioskas taip prasmirsta, kad aš ir be uoslės užuodžiu, o žmonės klausia ir nosį rauko tomato.gif Žmonės jiems duoda, kad brangiausias cigaretes įpirktų, vargšeliai, geriau muilo duotų.
Kažkaip jau ir savaime skaičiuoju, tas buvo, ana buvo, dar sita nebuvo..
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Nors viena diena, kai nelijo. Tiksliau, virš Panevėžio išlijo, o pas mus keli lašai. Tai raviu raviu raviu...

Ingrida, turi dar kažką prie garažiukų ? Ar ten jau apleidai viską ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 06 12, 15:21)
Nors viena diena, kai nelijo. Tiksliau, virš Panevėžio išlijo, o pas mus keli lašai. Tai raviu raviu raviu...

Ingrida, turi dar kažką prie garažiukų ? Ar ten jau apleidai viską ?

Ką tik kalbėjau su švogeriu.Jų sode už Paliūniškio miške duoda lietus,net pilka.
Prie garažiukų braškės žydi žolėse puikiai,rinksiu uogas ir vyšnios didelės likę,neišsivešiu jau.O dilgėlės iki pažastų veši. bigsmile.gif Ai dar keli serbentai,agrastai ir vynuogė likųsi. mirksiukas.gif Ir avietės neravėtos liko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos,

kaip nekeista nei uodų nei mašalu šiemet nera, na vienaskitas pasivaidena ir tiek, ne taip kaip pernai išeit vakare buvo neimanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2022 06 13, 10:11)
Sveikos,

kaip nekeista nei uodų nei mašalu šiemet nera, na vienaskitas pasivaidena ir tiek, ne taip kaip pernai išeit vakare buvo neimanoma  mirksiukas.gif

Pasmane tai vakare gali suest. Purskiuos, jei i darza einu, nes kazkokie labai isbadej.

Susodinau arbuzus tik si ryta.

Labas
Atsakyti