Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

vakar buvau sode, ravejau morkas, tiksliau daugiau atsejau, nes labai prastai sudyge.

As kopustus apdengus del tos pacios priezasties -viksru. Chh
emija nenoriu purkst, tai teko dengt, nes pernai su sraigem sliuzais kirminais uzkniso juodai.

Melionai, arbuzai lauke nedengti. blink.gif Ryt isvaziuoju i Palanga iki sekmadienio, tiksliau sekmadieni vakare grisiu.
Atsakyti
Sapniuk, nepasigauk juroj kokios tai mirtinos bacilos, žiuriu vis raso apie ja mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyzuka, na i jura gal nelysiu, tikiuosi. Nors pernai 13 laipsniu vanduo buvo ir buvau ilindus. Saugosius.
Atsakyti
Labas vakaras.
Sapniuk, gero poilsio, gero oro, švaraus vandens.
Ravėjau vakar ir šiandien, dar daug liko, per daug prisisėjau visko. Morkos sudygusios neblogai, bet ilgai dygo, dabar irgi nedidelės, o žolė tai gerai dygo, jaučiu, kad atsigulus vis dar mintyse pešiosiu žolę.
Pagalvojam ir mes apie lašelinį laistymą, bet pas mus lėtai viskas vyksta, dar daug ką reikia sodyboje padaryti, tai daržai, tai bitės, tai koloradai, kuriuos rankomis renkam, statybom ir aplinkos tvarkymui laiko nebelieka. Dabar į prūdą įmestas varikliukas, laistom tiesiai iš šlango.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,gero oro . 4u.gif
Atsakyti
Mes šiltnamy pernai laistymą įrengėm,tai gėris. Vis vienas darbas atsimeta, o ir kiekvienas daigas vienodai gerai gauna drėgmės. Draugė šiemet pasidarė,tai dėkavoja už parodymą. Taip,kaip ir kita moteris padėkojo, kad česnakų nereikia ravėt, kai iš rudens tik pasodinus apkrovė šiaudais. Taip, kad reik lengvintis darbus.
Jau po truputį ragaujam braškes iš lauko. Ir du pomidorus savaitės pradžioje anūkėlis suvalgė. Prasideda geri dalykai biggrin.gif
Atsakyti
Na, man mulčiavimas- per didelis darbas. Rudenį taigi reikia tuos šiaudus nurinkti. Nebent klojama smulkintais. Nusiravėti greičiau.
Braškės po truputį sirpsta. Laukiame bulvių.
Atsakyti
Nereik, papūva kažkiek, apsiaria puikiausiai. Žemė gerinasi, lengva česnakus išrauti.
Atsakyti
Sveikos gėlininkės ir ne tik 4u.gif
Nagus graužiu, kad susimoviau su akvos pogrunčiu, į pusę pyliau vulkaninės uolienos, tai su ja viskas tvarkoj, o į kitą biski pigesnį, tai va, kartais taupau ne vietoje, tenka daugiau vandens sunaudoti, kol išplaunu. Šeštadienis žuvų diena, keičiu vandenį. Šį kartą ir filtrą praploviau. Na, bent žalėsiai taip neauga, bet čia nuo naujos priemonės.
Darbe nieko naujo, vadovė pati kiek pagal ją trūko, išsivalė, ale vistiek jau tas pat, juk gatvė, žmonės, neilgai laikė. Duris tai laikau atviras. Aš prekiavau, o ji su skudriukais.
Šiemet ir mes turėsime braškių, bet daug ir su pajuodusiais žiedais, sako, kad nušalo. Šiaip jos anksti žiedus krovė, gali būti.
Vakar Akropolį buvau, maksėj didžiausios nuolaidos, bet iš augalų nieko įdomesnio nebuvo, o ir tie apšepę, gal nelaiku pataikiau rolleyes.gif
Taigi, nieko esminio, išskyrus, kad anūkė su mažu lialiumi apsigynė bakalaurą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 18 birželio 2022 - 13:32
Meri, bet tai šitiek dabo su tuo akvariumu. Netingėjimas gi tavo. mirksiukas.gif

Tai gaunasi, kad tu jau promočiutė ? Ir dar ne pensijinio amžiaus. bigsmile.gif Sulauksi 85 , būsi pro pro... Bet ir greita tavo giminė plėstis. Pagarba wub.gif

Bandau paravėti. Kas iš to, vis lietus užeina. Parėjau namo, išsinešu skalbinius, žiūriu, jau krapnoja. Padėjau su visu bliūdu į malkinę. O žadėjau pradėti užuolaidas skalbti, nes dukrai šis savaitgalis laisvas, būtų nukabinusi pakabinusi.
Matau, kad pila kaip reikalas. O MB surizikavo ir išlėkė salietros barstyti. Jeigu sušlaps, lips prie barstomosios ir gabalais sušoks. blink.gif
Atsakyti
Niu taip, tenka man garbė matyti provaikaičius, o gal ir daugiau wub.gif Geri mano vaikai argi gali būti kitaip biggrin.gif
Dėl akvos, kartą savaitėje rimčiau. Pasijungiu šlangas, nebenešioju kibirais, tai tiek nenuvargstu. Naujų žuvų neleidžiu, nėra pusės metų po restarto, o ir vanduo juodas nuo grunto eina, nebenoriu mirčių. Geriau pakentėti. Turi vanduo susinormalizuoti. Pas mane net augalas anubias supuvo, kuris laikomas neužmušamas šiaip.
Kaupiuosi ledine lempą jungti, reik elektrą taupyt, bet kol kas prabanga būtų, nes tuo pačiu ir podangtį pirkčiau. Na bus matyt, niekada nieko nežinai. Mes planuojam, o gaunasi visaip biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti