Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

buvom vienkiemy. Vyras su trimeriu kiema pjove, o as miske koki litra voverusku parinkau.
Vakar buvo pasiulymu i Jurmala, Ryga, bet..... sn is vakaro vaziuojam Panevezin, o kuo anksciau sodan. Kai beveik dvi savaites neturejom masinos, tai visi darbai sustojo.
Atsakyti
Cha,Sapniuk ir aš pavakary buvau miške.Prie manęs voveraičių nelabai būna,bet dabar kaip pripilta mažučių.Reiks sekmadienį vakare nuvažiuoti,radau tris baravykiukus ir tris raudonikius.Ir raudonos ūmedės dygsta.Dar grįždama šeivamedžio prisiskyniau,tik tik pradeda žydėti.Nebe reikės klampoti mieste.Čia vietoje yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
seivamedzio pas mane neyvenamo namo sklype yra, prie mano bulviu, niekur eit nereikes. As tik prie pat sodybos miskely buvau, nejau, nei kur baravykai, raudonikiai auga, nes ten toliau. Ir viena kazkaip jau nenoriu toli bruktis.

Grizom i Panevezy, sodan ryt ryte, vakare vel atgal. Kaip cigonai ant ratu.
Atsakyti
Lyžuka, bet kaip keistai. Žiežmariai pasemti, o ties Rumšiškėmis nieko baisaus.

paparčio žiedo nesulaukiau, nusmigau. Paskui MB tyčiojosi, kad galiu ir karą pramiegoti. Apie vidurnaktį kažkoks stiprus sprogimas buvo, sakė, net langai sudrebėjo. Ryte sūnus aiškina, kad ties įvažiavimu į mūsų gatvę kas tai mašiną į medį sukalė. Nusprendė, kad dujų balionas gal sprogo. Žodžiu, linksminosi tauta.

Pagaliau saulė, pradėjau skalbimus. Šiandien prasukau tris antklodes , liko dar viena ir visokie pledai. Dar laukia eilės užuolaidos, sofų apmušalai ir visokiios įmanomos striukės.

Bliamba, kojos čiurną taip skauda, kad vos pašliaužiu. O tai lėkčiau grybų. Nesinori dar kartą blokadą leisti. Pasibaigus sezonui reikės važiuoti į sostinę ir mokamoje kažkokią super duper operaciją padaryti. Tai kad lengviau būtų subinę vilkti, dietinuosi. Jau nukračiau 3 kg. biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 24 birželio 2022 - 21:20
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,mes irgi kaip čigonai gyvename.Suprantu tave.
Man dar dukra šanūką paliko,tai paleisti negaliu,žmonės per visas dienas gyvena.Tai nesupranta šanūkas kodėl ant pavadžio vedžioju sodyboje?
Kokie supratingi gyviai,apsivalgė matyt šanūkas.Ryte privalgė žolės išsivėmė,išsivalė žarnyną.Dabar nepuola pusryčiauti.Nieko dorai ir dirbti negaliu,kai svečiai yra.Aplamai liepa visa tokia bus.Visos beveik darbo dinos išnuomotos.Žmonės atostogauja. ax.gif
Šiandien Ramygaloje ožkų paradas,joninės.Ką veikti,reikė nuvažiuoti. ax.gif
Atsakyti
Vyras kamino dureles pravalė, gal koks litras suodžių, kai per du metus, visai neblogai, visgi tie žali milteliai, kur piliau, padeda. Dabar vėl du metus ramiakas.
Karšta lauke, katytę tik ryte ir vakare ravėt išvedu su pavadėliu, nes kaimynė gazdino, kad priplos, jei į jos reritoriją ant vejos užlips. Pas ją ateina kiemo du juodi katinai, tai ji mano, kad aš savąją paleidžiu. Bijau. Visi čia katinai vaikšto palaidi, po dviejų netekčių, pasimokiau...
Vakar turėjau dirbti, bet cukrus dvigubai sušokęs, kadangi nebuvo privaloma ir grafike nenumatyta, susitariau, kad neateisiu. Dar ryt, atsigausiu ax.gif
Pražydo olandiška geltona rožė, jau koks žiedo dydis, maksima neapgavo.
Atsakyti
Karšta, prie žemės tik traukia. Iki pietų paravėjau gėlynus, išlyginau kalną skalbinių. Pavakary dar nusprendžiau paravėti. Bet toks traukimas prie žemės, kad nusprendžiau : velniop. savaitgalis. Turiu konstitucinę teisę drybsoti.
Rožės dar nežydi , tik vienas kitas žiedas.
Atsakyti
Labas rytas.
Karšta nuo ryto.Šuva prikėlė,kaimynas atvažiavo nuo ankstaus rto.Šuva vis galvoja,kad dukra atvažiavo su ousženčiu.pUOLA PRIE LANGŲ.gALVOJAU KATINAS ATĖJO.
Vakare galvoju vistiek voveraičių nuvažiuoti susirinkti.Gal nebus super karšta? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mažos voveraitės,neauga.Baravykiukus tris radau tik dygstančius ir vieną nemažą.Bet kirmyja tie vasariniai.IK galvoju kažkurią dieną ištrūkti iki tavo miškų.Grįžtame su šunimi į miestą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 06 22, 22:12)
Ingreida, NMA mergelkos sėdi Vilniuje ir ten asfaltas  greitai sausas. Kaimo jos gal akyse nematę ir jokie teisės aktai nenumato, kad gamta gali koją pakišti.

Varau rytoj į Dovainonis viščiukų parvežti. Šiandien papylė naujo žvyro pastogėje, rodo šiltus orus, bus gerai.

Kodel iš Kaišiadoriu paukstyno neperki? Ten tipo smile.gif geresnes kokybes viščiukai smile.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 06 24, 22:19)
Lyžuka, bet kaip keistai. Žiežmariai pasemti, o ties Rumšiškėmis nieko baisaus.

kad mes apie 12 km nuo Žiežmariu ir tai nelabai pajutom, visas tas ciongas biggrin.gif nuėjo link Jiezno, Aukštadvario, beje vakar dar vaziavom pro Žiežmarius upe dar net nežada grižt i savo vežes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 birželio 2022 - 08:07
Lyžuka, o tai Kaišiadorių paukštynas neužsidarė ? Gal žiemą aiškino, kad žmones atleidinėja. O ir internete ne per daug informacijos apie parduodamus viščiukus. Jie turi paaugintų >
Kol kas negaliu skųstis. Ryja kaip smakai, auga valandomis.
Pas mus bulvėse ežeras atsivėrė. Vakar MB bandė perbristi, bet pabrido, nenorėjo baloje savo turtų mirkyti, tai grįžo. sakė, nė iki pusės nedabrido. Bus melioracijai galas.

Ingrida, iškepsi tame penktame aukšte. Radai kada mieste gyventi - vasarą. Visi kaip tik bėga iš miesto.

Žinai, nepravažiuosi taip paprastai mišku. Prieš tą didelį lietų sūnus su draugeliu važiavo mišku keturračiu , įvažiavo į balą , gili, keturratis užgęso. Lakstė čia naktį su traktoriumi tampė. Sakė, kad miške labai išmalta. O buvo kažkur už pavėsinės įstrigę.
Atsakyti
Labas rytas.
Pasikeitė palnai,grįžome sodybon.Mūsų svečiai apsirgo kovidu,siūlė atsiūsti gysytojų pažymą,kas nuo to pasikeis.Pilna ir čia darbo.Gaila IK toli samdytume traktorių,autobusas savaitę pievoje užklimpęs.Jei dar palis,prasmegs.MB per balių,kad visų mašinos tilptų įvarė ant mano čiobrelių ir pasikabino ant pilvo. bigsmile.gif Eina sau vakar ir kasėme ir traukėme ,važiuojame ant pilvo.Ieškosime traktoriaus,aš iš karto būčiau ieškojusi,mb užsispyręs. ax.gif
Atsakyti