Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Niu va, kol prekybos vadovė lakstė su baltu skudriuku ir nedirbo savo tiesioginių darbų, jau atidirbinėja, direktorė padarė ax.gif O aš maniau, kad dar bent metus ištrauks hmm.gif
Neklauskit apie buhalteriją, nieko neišmanau, žinau tik tiek, kad grynų kasoje turi būti tiek, kiek rodo ataskaita. Aš tik paprasta kasininkė, be to bemokslė, kažkaip jos ten sutvarko be mūsų pagalbos, bet grynų turi būti tiek ir psio. Kiek dirbu, nė karto negražino permokėjimų. Paskui per revizijas gal išlygina, nežinau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Kažko durniavo SM, tik įsijungi ir nutraukia.

Gal reikės pralėkti savo baravykų vietas. Negaliu daug vaikščioti, bet ten mašiną pasistatai ir apie ją ratuku.

Žada karštį, tai nusiteikiau langus valyti. Na tikrai rudenį pirksiu robotą tiems reikalams. O tai nuvalau, kitą dieną iš išorės vorai, o iš vidaus kokia musė apkakoja.

negaliu net eiti ravėti. Karas vijokliui, tai vos koks išlenda- purškiu.

Reikia pas manikiūrininkę. Rašau, o nagai ilgiausi prikerta nereikalingų raidžių. Kiek jai aiškinu- trumpink vasarai negailėdama. Tai ne, palieka...

Atsakyti
IK,nevark su savo koja,nėra prie tavęs baravykų.
Nutempiau mb ,važiuojant iš sodybos,prie pavėsinės.Jo majo,kaip miškas ten sujotas. bigsmile.gif MB sakė ,čia po 20 metų gal tik atsigaus miškas? bigsmile.gif Kur tavo jaunuolis ten su keturačiu pravažiuoja?Keliukas vien ežeras,praeiti neįmanoma. bigsmile.gif Nei vieno baravyko,kelis šilbaravykius maniškis rado,dar įsižeidė,kad neleidau nešti namo,100 procentų sukirmyję.Neleido miške supjaustyti. biggrin.gif Dar ūmėdes norėjo rinkti,siaubas. bigsmile.gif
Atsakyti
Sūnaus chebrytei kelio nebuvimas - didelis nuotykis. Vieną naktį nuo pavėsinės ar net toliau parvarė pėsti, griebė traktorių ir nuvažiavo savo technikos traukti. Kažkas susivartė su keturračiu traukiams , tiesiai į balą, kai dar šilumos nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti
O jau bilda, bilda ir lyti pradėjo. Su žaibais. Šuo loja lakstydamas, nepatinka perkūnija
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus gal nebildėjo,iki trejų miegojau kaip kūdikis.Negirdėjau nei lietaus.
Tai kažin ar kuriam šuniui patinka perkūnija?Mūsų šanūkas irgi bijo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bijo ir kačiukai perkūnijos. Pas mus biski pažaibavo, bet nė lašo, gal šiandien?
Iššukavau kačiukę, pilvo neleidžia, reiks kurš savaitgalį su prievarta.
Vakar eidama namo svirduliavau, matyt, nuo karščio sutriko kraujotaka. Bijojau pargriūti, nes kaip po to atsikelti, šiaip ne taip parėjau. Bloga iš pat ryto ir matymas neaiškus, nėra jėgų ir norų niekam.
Darbe užkamavo su tais elektros mokesčiais, gyventojai nesusigaudo absoliučiai, nei kiek mokėti, nei už kurį mėnesį rolleyes.gif O dar tas silpnumas ir jų problemų sprendimas, blyn kažkoks durnizmas, daugiau tenka kalbėti, nei skenuoti barkodus, o kur dar kiti visokie jiems nematomi darbai ax.gif
Atsakyti
Labas

rasiau, rasiau ir dingo.

Mano katinai jokiu griaustiniu nebijo, jiems vienodai.

Gavau pora Administraciniu baudu, TA jau balandi pasibaigus blink.gif o mes vaziuojam ir vaziuojam. Gali ir dar pareiti....Dabar masina po taisymo, po apziuros.

buvo susirges vienas is katinu, tai tik pasiemem ir Panevezin su juo i Rozyno veterinarine. Laseline, vitaminai, priesuzdegiminiai ir vel kaip naujas. Teko dvi dienas i vetke su juo vaziuoti, dar sode nusiravejom ir b
vakar jau grizom. Antradieni i Palanga su vyru ir panevezietiska drauge.
Atsakyti
Mano šuniui dzin visi griausmai. Miega gale lovos, jei šeimininkė nepanikuoja, tai ko jam ?

Karšta, visą dieną kavą plempiau, nes miegas ėmė.
Atsakyti
Labas vakaras
man sunkus vakaras, pririnkau agrastų, nesutvarkysiu visų, rytdienos palauks. Virsiu uogienę, man agrastų uogienė viena skanesnių, dėl spalvos raudonųjų serbentų išspausiu. Daug šiais metais agrastų, paukščiai dar neužpuolė.
Pradėjo sirgti bulvės, šiandien ir burokėliai kažkokie pageltę atrodo.
Atsakyti