Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas

lietus labai nekankina, tai ir skustis neturiu kuo biggrin.gif Mano dengtam agro siltnamiuke labai gerai kopustiniai bujoja. Savojos kopustai gal trys, bet grazuoliai, be kirminu ir sliuzu.

Buvom pries pora dienu miske, tas mazesnis plasmasinis kibiras voverusku. Kaimynei trecdali daviau jau nudorotu.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2022 07 15, 22:07)

IK, tai tau nuostolis. Gal grūdams gerą kainą užfiksavai? Mes pražioplinom ax.gif

Tikėjausi geresnės, kai sudarinėjo sutaris už 370. Bet bus kaip tai pasakos apie auksinę žuvelę bobai... Sako, už drėgmę atskaitinės džiovinimo išlaidas po 12 eurų už toną. Py..diec, viską pasiims įmonės...Šiemet gal ir javapjūtė bus su lietumi. blink.gif

Atsakyti
mes apie 40 min. gavom tokio lietaus ir dar su zirnio dydzio ledais. Arbuzai isvartyti, moliugo lapai kaip kompostiruoti. Balta lelija tik ryte issiskleide, dvieju ziedlapiu neteko.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Kaip gaila brokolių, vis prisimenu juos.
Buvom šiandien kaimiškam turguje, Mb prireikė naujos šašlykinės, o aš nupirkau vištoms maišą traiškytų kukurūzų 30 kg už 15 eurų. Kviečiai ir miežiai buvo po 18 eurų 40 kg. Šitų neperkam, dar turime viltį ką nors iš savo pasėtų prikulti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vaje Sapniuk. 4u.gif Pro mus ėjo tamsūs debesys ir kažkur nusėdo. bigsmile.gif
Atsakyti
tie debesys tikriausiai pas mus ir nusedo, ledu pavidalu.

Labas
Atsakyti
Šiandien visi debesys mus aplenkė. Galėjau ramiai paravėti.

Buvau praganiusi šunį. Nuvežiau MB pavakarius į lauką, šuo kaip visada - už šturmaną. Iššoko iš mašinos - ir kad prisikviesčiau. Parvažiavau namo, po poros valandų skambinu MB , gal atėjo prie traktoriaus. Nu ne, sako. Dingo. Paskui atidarau duris m- ogi tupi ant laiptų prasikaltęs. Apie 2 km parėjo. Ir kaip sužinojo kur eiti ??
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2022 07 16, 10:25)
Grynų pinigų trūkumą gali pasidaryti pati lygioje vietoje, parduodi kortele, o užbaigi pardavimą grynais, va tau ir grynų trūkumas, viskas per skubėjimą per pervargimą. Gaunasi kortele perdaug, o kasoje per mažai.
Šią savaitę dvidešimt eurų taip ir turėjau įnešt į kasą, nu vienžo, čia visokių variacijų bųna, kas nedirba su svetimais pinigais nesupras  ax.gif

o tai kazkaip sudengt neina ? kur tada ta pertekliu iš korteliu deda?

orai fe, viskas skesta ir tiems lietums galo nematyt ....
Atsakyti
Labas rytas.
IK,prasiblaškyk,baravykai dygsta.
Vakar nedideliame plote,pusę kibiro prisilaupiau baravykiukų.Prie tavęs turėtų būti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nulėkiau prieš pat liūtį vėl miškan.Rudonikiai pradėjo dygti. wub.gif
Kad užaugo pankolis.Kažkada bandžiau auginti,niekas nesigavo,šiemet iš mokvežos nusipirkau prieskonių mišinį vazone už1.40,išsodinau 11 daigiukų sukištų.Venas pankolis buvo,man atrodo dar trys gal cikorijos?Nesu auginųsi,tai ir nežinau.
Šiemet sėjau laukinės pievos sėklas,tai mačiau du pankoliai auga pievoje irgi ir krapų buvo matyt sėklų,viską palikau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gražu tos tikrosios laukines pievos, ypač su aguonomis wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti