Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,kada operacija?
Atsakyti
Palijo naktį wub.gif . Ryte ėjau sraigių mindžioti. Negaliu tų parazitkų atsiginti, ką jos man pridaro, lapai skylėti. Kas kolaradus renka, kas sraiges...
Mačiau pro langą pelę takeliu lakstančią. Nenoriu, kad katė užmatytų, gal kokia žiurknuodžių priėdusi. Kaimynai su tais nuodais piktnaudžiauja. Visada nerimas, kad pro tvorą ir man primėto. Su jais ne tik peles, bet ir katinėlius nuodija. Ypač nekenčia juodų. Jau tas juočkis iš kaimynų neateina į sodelį, gal patvarkė unsure.gif
Atsakyti
Labukas.
Renku ir koloradus, ir sraiges. Sraigės dar nieko, šliužai tai tikra bjaurastis.
Esame nukentėję nuo žiurknuodžių. Dar anyta buvo gyva, turėjom šuniuką, kurį ji prižiūrėjo, mes tik savaitgaliais atvažiuodavom. Vieną kartą atvažiavus atėmiau iš jo kažkokius griaučius, panašu, kad žiurkės. Kitą dieną mano šuniukas sunegalavo, jam darėsi blogiau ir blogiau. Vežiau pas vet-ą, savaitgalį dar ir vakare. Stiprus apsinuodijimas, lašelinės, injekcijos, išsikapanojo. Veterinaras sakė, kad pagal apsinuodijimo stiprumą neišgyventų, bet laiku pradėtas gydymas ir jaunystė padėjo.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 24, 08:29)
Labas rytas.
IK,kada operacija?

Tik rugsėjo pradžioje varysiu į konsultaciją, tikiuosi, apie rugsėjo vidurį sutvarkys. Jau kaip nusibodo šlubuoti, nors nusišauk. Jeigu kokią valandą pavaikštau, padirbu ką nors, paskui turiu pailsėti kokią valandą.

Šiandien jau kepiau šviežių bulvių stambiai tarkuotų blynelius. Su svogūnais , irgi šviežiais. Bado nebus.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ingrida, valkiojiesi po miškus ? Siaubas, kaip akliai kanda. Prieš kelias dienas net sandėlyje sėdinčią sukramtė. O lauke kažką dirbti...Šiandien sodinome prie miško brokolius. Kol nuvežtas dėžes su daigais iškroviau, apipuolė spiečius. Sodintojos išsiteplioja visais įmanomais repelentais, nes kol sodindamos nuvažiuoja į vagų galą, kur prie miško, negali nė nubaidyti..
Atsakyti
Labas rytas.
Kanda IK.Į mišką einu su maikute trumpomis rankovėmis.Ryte šiandien išėjau šilkmedžio pasirinkti iš karto apspito. blink.gif
Atsakyti
Labas rytas.
pas mus irgi pilna kraujasiurbių, Jei lauke kažką darau, bijau būti trumpom rankovėm ir su šortais, tai net per karščius būnu su džinsais ir ilgom rankovėm. Lyja visą rytą, planavau skinti agrastus ir raudonuosius serbentus, nes užvakar išvirta uogienė sparčiai nyksta, reikia pasipildyti. Per tokį lietų neskinsiu, bet gal, pagaliau, išsikepsiu stambiai tarkuotų bulvių blynus, mintys apie tuos blynus sukasi galvoje nuo sekmadienio, kai IK apie juos parašė wub.gif Nuo vaikystės labai juos mėgstu.
Atsakyti
Vasarema, o kokia uogienė pas tave taip nyksta ? Pas mane tai tik cidonjų arba bruknių- kriaušių.
Atsakyti
IK, mes neišlepinti, uogienė paprasta iš agrastų su radonais serbentais, cukraus nedaug, 6 kg uogų, 3 kg cukraus. Gal kad šviežia, buvo 9 stiklainiai, liko 7. Cidonijos neturim, aš jos, tikriausiai, net nemačius.
Atsakyti
Labas rytas.
Visos uogienės sueina trupininiam.Kelių metų suėjo. ax.gif
IK,vakar pamiškėje dar rinkau avietes.Galvojau suvalgys gyvą. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti