Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labukas. Ačiū, Ingrida, už rytinę kavą, pripranti žmogus, net ir napadėkoji.
Lyžuka, užjaučiu dėl šuniuko. Net apsiverkiau, prisiminiau savo Grantuką, jis paliko mus prieš 10 metų, bet, lyg vakar jis vargšas laukė kol penktadienį atvažiavome į sodybą, jau neturėjo jėgų pasitikti, laukė prie durų, žiūrėjo protingom akim ir po kelių minučių išėjo. Dabar didelę šunytę turim, dar ir protiga, bus man upės ašarų, jei išeis.
Ridikėliai lenda šiltnamyje, kiek džiaugsmo, o salotų ir špinatų nesimato dar.
Aš kaip visada su primituviais klausimais, gal žinovės padės. Turime žieminių kviečių pasisėję, daug, 20 arų. Kai nutirpo sniegas, atrodė gražiai, o dabar, matyt, nuo šalčio ir saulės daug pageltusių lapelių. Gal jiems kokių trąšų reikia ir kada, kokia turi būti lauko temperatūra? Pas mane žinių nulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 16 kovo 2024 - 10:29
Vasarema, net sujuokinai su tuo "daug, 20 arų"
Dabar jau galima patręšti amonio salietra arba amonio sulfatu. ( amonio sulfatu ne taip apsimoka, skaičiuoju pinigine verte) Gerai būtų po kokios savaitės papurkšti kažkuo su amino rūgštimis, bet ant tų 20 arų gi nesamdysi purkštuvo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas, ačiū IK, Jūsų patarimai aukso vertės, reikėtų mokėti Jums. Neseniai skaičiau, neprisimeno kieno, bet klasiko, mintį, kad už tai, ką moki labai gerai, reikia imti pinigus o ne dalinti už dyką.
Suprantu, kad mano žemės ūkio plotai tik juokina, 1 hektaro plote pasėjam rugių (naminei duonai), kviečių, avižų, miežių augintiniams. Dar garstyčių, facelijos bitėms ir dėl sėjomainos. Daržą turiu apie 3 arus, dabar vis kalbinu Shakespeare svogūnus, prašau, kad greičiau augtų, pirmą kartą pasodinau, visą pusę kilogramo. Dar tik 1-2 cm išlindo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 17 kovo 2024 - 09:58
OK, Vasarema, grūdais atpilsi. Beje, neparašiau normų. Jeigu nori gauti kviečius I ar bent jau II klasės, kad tiktų duonai kepti , azoto reikia duoti s ne mažesne norma nei 130 kg gryno azoto į hektarą. Tai atitiks 400 kg amonio salietros. Išbarstyti ją per 2 o gal tris kartus. Prie mažesnių normų nesusidaro pakankamas glitimo ( toks baltymas) kiekis. Bet jei gyvuliams, tai koks skirtumas.
Atsakyti
Labas vakaras.
Pagaliau supermamos įleido į temą.Visai suprastėjo forumas,niekas nebe prižiūri? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu jau tikrai, dar, Ingrida, tu vis įkeli kasryt, man išvis neleidžia atsakyt.
Mano šunys tiek didelis, tiek žiurkinis, abu po 10 metų amžiaus, tai sakiau, jei pergyvensim, imsim iš prieglaudos kokį jau kelių metų.
Suskaičiavau, kad sodyboj 14 inkilų ir 3 dar vakar įkėlė. O grįžo dar tik kelios šeimos neseniai. Apsidžiaugs, kad galės daugiau apsigyventi, daugiau kenkėjų sules ir daugiau viską nušiks biggrin.gif
Atsakyti
aha sm prastėja ir kuo toliau tuo labiau, jei dar pirmoj temoj leidzia atsakyti į zinute tai antroj kur mes praktiškai visos tos pačios smile.gif jau niekaip smile.gif, neturiu nei vieno inkilo smile.gif
Atsakyti
Rašau per "greitas atsakymas" , tai dar šiaip taip įkelia. Dabar privaryta reklamų , per jas visokių kenkėjiškų programų, tai ir neveikia. Pvz FB, bandai kokį straipsnį atsidaryti ir nieko. Man kompas net užrausta iš pykčio ir praneša, kad ten yra kenkėjiškų programų. MB instaliavo visas įmanomas užtvaras.
Atsakyti