Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Sveikos panytės ir su švente  :4u:  Kur dabar mes būtume, jei viskas būtų palinkę kitaip, graudu pagalvoti ir ačiū D., kad esame ten kur esame  :lietuva: 

SM visai užlinko, neleidžia nei prisijungti nei cituoti. Galėtų dalį dešimtmečio kauptų žinučių panaikinti ir taip susimažinti apimtį, nesuprantu to bereikšmio kaupimo, kas ką parašė ar pabezdėjo  :hmm: 

Keturias dienas kankinausi darbe su didžiausiais skausmais, to dar nebuvo, teko atsisveikinti iš karto net su dviem dančiais, nes sugebėjo abu užpuliuoti. Dar buvo galima ką daryti, bet jau neturėjau jėgų tiems nervų traukimams ir marinimams, irgi skausmingas reikalas. Tik sulaukiau išeiginių, iškart pas dantistą į Klinikas. Ten irgi su nuotykiais, bet susitvarkiau. Priėmė gyva eile.

Niekaip vyro nepriprašau pritvirtinti du tvoros segmentus, kur dukriukas atidavė, tai turbūt dėl jo nežemiško pavydo susitvarkysiu tik po jo... mirties arba pati anksčiau... ir nereiks. Kažkoks absurdas, pats nedaro, samdyti priešinasi. Na nenoriu cirkų prieš kaimynus, gėda, jei su kirviu lakstyt pradės, toks jau jis ūmus yra, nepakeisi. Labai liūdna dėl to, pavasaris čia pat, tuoj pradės krūminės rožės lapukai lysti, bus nebe laikas.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Liniux, jau miega Pitagoras verysad.gif po lazdynu, ir taip kai pagalvoju paskutinę savaitę tik kankinosi, bet neįsivaizduojat kaip sunku taip atimt gyvybė verysad.gif, o valgė gerai, viską suprato verysad.gif tik kojas galines atėmė jam
Atsakyti
Lyžuka,net susigraudinau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Esame užmigdę irgi šunį.Dar dabar tą skausmą pamenu.Ant rankų yra užmigųsi Kruopa.Dabar gerai neturime draugo,ne tiek skauda.Apie šanūką bijau ir pagalvoti. ax.gif
Atsakyti

Labuka,

oi, Lyžukiuk, koks skausmas....

Iš visų gyvūnų man labiausiai skaudėjo dėl Čiaumuko, nes jis buvo mano siela ir kodėl likimas toks žiaurus... atėmė iš manęs jį...., labai jus užjaučiu.

Jau dabar dėl Justės, jei man kas, kas čia žino, gal spės mažoji anūkė paaugti, bet su vyru jau esam aptarę. Žuvys kaip ir žuvys.

Ne kažką man su sveikata, bet viskas likimo valioj. Baisu, kai šeimininkai anksčiau išeina už augintinius ir anie lieka tarp dangaus ir žemės, o neduok d. papuola į žiaurių antžmogių rankas.

Porininkei pasisakiau apie planuojamą išėjimą į užtarnautą poilsį, lai žinosi ir džiaugiasi, neilgai jai teks mane pakęsti.

Atsakyti
Meri, greičiau sveik. Ir greičiau į poilsį.
Lyžuka, kaip gaila Pitagoro . Jaunas dar šuo. Mes savo tris didelius šunis esame užmigdę. Striksei buvo krūties vėžys, Reksui kakle baisulinis pūlinys, o labiausiai gaila Boso. Taip pat suparalyžavo iki pusės, labai jam skaudėjo vos pajudinus.
O tokie protingi buvo aviganiai. Tai ne dabartinis kiauksis Baskervilis. Tas tai net mus puola, jei kėsinamės jo kaulą nuo sofos numesti. O iš Bosi ar Striksės bliūdo galėjau nustūmusi pati ėsti, viską leisdavo. Tai dabar nepasiryžtu dideliam šuniui.

Ingrida, vakar vaikis prie to miško, kur tave nusivežusi buvau, stirniną sudraskytą rado. Pagaliau ragus pirmus šiemet turi. Vilkai siaučia
Atsakyti
Lyžuka, kaip gaila. Na, aš jau tokio amžiaus, kad šuo ne vienas turėtas. Ir visaip yra buvę, labiausiai gaila buvo dar nė 3 metų neturinčio vilkšunio, kuriam epilepsijos priepoliai tiek sudažnėjo per trumpą laiką, kad nebegalėjom jau nei padėt, nei žiūrėt. Nu verkėm mes dėl jo. Ai, toks gyvenimas.
IK, turiu tau 2 klausimus. Ar galima eglines pjuvenas papilti ant šilauogių ir ar galima kaulavaisiams paberti kalkių, kur büna pirkti tokių negesintų , tada užberti biški žemių.
Vakar nubalinau medžius sode, gražu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Keista,miškas visai netoli miesto.Ten raudonikiai labai dygsta. ax.gif Nebijau vilko negasdink.Keista,na ten draustinis pilna žvėių,yra ką pasigauti.
Galvoju vžiuoti iki miško paklotės šilauogėms.Gal bus gerai?
Atsakyti
Kaip nervina šita SM prisijungiau tik iš kažkelinto karto, gaila kad jau visiškai apleido priežiūrą savininkai, teks ieško0tis mums kitos vietelės mirksiukas.gif

Ačiū mergaites už paguodos žodziu, skaudu bet tai dar galvoju 8 metai tai ne 2-3 kiek jis suteikė mums džiaugsmo kartu būdamas unsure.gif , liko maisto ir t.t. bile kiek pripirkta, norisi kito šuniuko, žiurinejau į auksiaspalvius retriverius, lt be 1,2 t nenupirksi, gal geriau iš prieglaudu tada rinktis, mus rajone yra viena tokia, pasidomejau per ms tai net nesiteike atsakyti, nors matau kad perskaityta žinute, o paskui verkia kad gyvunai netelpa....mačiau kad haskius priglaude bet super jau akyvus jie, ne man bigsmile.gif
Atsakyti
Liniukai, vienų medžio pjuvenų nepilčiau. Nekvėpuoja žemė. Reikia pamaišyti su pušų
spygliais.

Lyžuka, prieglaudos - tai pelningas verslas.

Papildyta:
Ingrida, vežkis iš pušyno - jaunuolyno. Kur spygliai praktiškai be priemaišų. Labai gerai jais mulčiuojasi, o ir į sodinimo substratą galima įmaišyti.
Atsakyti
Liniukai, gali pilti ir negesintas kalkes. Lietus nulis ir užsigesins. Tik jos aštresnės, žolė gali apdegti. Geriau pilk prieš lietų ir ne ant kamienų, nes apdega. pačia tikrąja prasme. Hidrinimo reakcija išskiria didelį kiekį šilumos.
Atsakyti