Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lyžuka, tie geltoni - tai krokai tokie žiedais gausūs?
Nieko tuoj mano parkelyje pražys plukės, baltos ir geltonos. wub.gif
Po lietaus per naktį žolė paaugo tiesiog akyse. O dar ne visur lapai išgrėbliuoti. Reikia suktis.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 03, 09:33)
Lyžuka, tie geltoni - tai krokai tokie žiedais gausūs?
Nieko tuoj mano parkelyje pražys plukės, baltos ir geltonos. wub.gif
Po lietaus per naktį žolė paaugo tiesiog akyse. O dar ne visur lapai išgrėbliuoti. Reikia suktis.

Aha krokai,jei užrašai nepaveda tai "Cream Beauty"

laukiu ir aš tulpių žydejimo, jau kelios veisles pumpurus nemažus iškišę mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas
as, jauciu, jokio zydejimo nepamatysiu. R
ruosiaus su babuliuku pries ar po Velyku vaziuot, Nuejau i infekciniu ligu registratura daktaro ussisakyt, ciut nenuvirtau prie langelio, ateis tik 24 diena ax.gif Vel reiks keltis 5 ir vazinet i darba. Dabar siutas apmazejo, bet, einant namo,, labai nepadorus zodziai galvoj deliojosi. Apsiraminimui einu anglu mokytis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 04 02, 20:46)
Merii jau parašė kad gąsdink kad kioskelis filnuojamas,gali ir lipduką prilipyt,yra senukuose pirkti

Čia tai visai gera mintis, reiks nupirkt ir užklijuot blink.gif Šiandien visą dieną gimnazistus atmušinėjau, parduok jiems cigarečių ir viskas, jau kokių tik pasakų prikūrę, matyt ir šalia parduotuvytėje neparduoda. Nu šiandien tai net gaila buvo žiūrėti, jaunas, kaip stirniukas, stovi visas drebantis, kūdutis, cigaretę švampia man prie vitrinos ir ką tu jam, gi nenuvysi ir nuorūkas tik mėto, kas aš jiems čia, valytoja. Man darbas svarbiau, nei visokie ten planai ax.gif
Dyrikė leido nepaisyti grafiko, viena valanda sutrumpino, tai, kad moviau. Ko ten dykai sedėti ir elektrą eikvoti, prekyba tik ryte.
Atsakyti
Meri, o kokiam čia rajone kioskas? Toli tau nuo namu? Kaip susisiekimas?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 03, 15:12)
Meri, o kokiam čia rajone kioskas? Toli tau nuo namu? Kaip susisiekimas?

Dar gerai, kad be persėdimų.
Šitam maža apyvarta, tai dyrikė sakė, kad tik apsitrynimui. Nelaikys čia.
Ai, atvežė metalinį strypą apsigynimui biggrin.gif , čia, jei į vidų kas įlys.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 04 03, 16:19)
Dar gerai, kad be persėdimų.
Šitam maža apyvarta, tai dyrikė sakė, kad tik apsitrynimui. Nelaikys čia.
Ai, atvežė metalinį strypą apsigynimui  biggrin.gif , čia, jei į vidų kas įlys.

A, čia kad klientas atėmęs dar ir langus išdaužytų biggrin.gif

geriau man atrodo koks dujų balionėlis mirksiukas.gif , na čia iš mano varpines atrodo,aš muštis nemoku bigsmile.gif

O kaip su pavavlgymu? Bent čeinykas yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 balandžio 2017 - 15:24
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 03, 15:23)
A, čia kad klientas atėmęs dar ir langus išdaužytų  biggrin.gif
O kaip su pavavlgymu? Bent čeinykas yra?

Nėra net menko stalelio, koridoriukas siauras, vos ne šonu eiti, koks dar čainykas. Ir valgyti darbo vietoje draudžiama.
Atsakyti
Man tai patogiausia būtų apypilnių bambaliu apšventinti. Gi koks pijokėlis net neįsižeistų, kaip katalikui su verba . smile.gif
Šiaip tai esu su juo apdaužiusi tokį prigėrusį. ax.gif Sunervavo.. O kartą susimušiau su dviem drūtais vyrais, gerai, kad turėjau du ilgus peilius. Matyt, tokios egzotikos nebuvo matę, tai pabėgo. Čia pas mus visokie cirkai dedasi , kai ateina derliaus ir vagišių metas. Tik spėk vaikyti iš laukų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 03, 15:34)
Tik spėk vaikyti iš laukų.

Įsivaizduoju blink.gif
Atsakyti
12 valandu be jokios arbatos blink.gif Nu tikrai vergvaldziai...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 03, 18:37)
12 valandu be jokios arbatos blink.gif Nu tikrai vergvaldziai...

tai jau pritariu,nors ne tik ji taip dirba,sesuo mano kitam mieste panašiom sąlygom dirba,tiesa apmokėjimas kitoks,alga normali,nedidelė,lietuviška,bet alga
tik darbo valandos ilgos,slenkantis grafikas,per tas minutes kurios poilsiui atseit skiriamos turi nulėkt į wc ir bėgant atsigerti,pietus valgo jeigu yra kas iš kasos išleis tam laikui,bet ji nevalgi,perkarus visą gyvenimą,tai nesiparina,nes ir namuose pamiršta pavalgyt

aš čia dirbau keturias valandas,į tą skaičių įėjo pusvalandis pavalgymui ir du ,,parūkymai,, po 10 min. lepota biggrin.gif

Laba 4u.gif
saulutė firfia,nors ryte atrodė,kad gausim lietaus
vyras mulčą nupirko,išbers nuvežęs,sakė galiu prie kompo sėdėt,apsieis be manęs,dabar vaidinu gerą,troškinu balandėlius vakarienei biggrin.gif ,nors jis jų nemėgsta biggrin.gif

ryte kraują nešiu priduot,septintą valandą,visai kukų tai seselei,užmigt nespėsiu,o jau keltis bigsmile.gif
Atsakyti