Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sudurniavome ne kitaip. ax.gif Nusipirkome 5 dedekles,penkių mėnesių.Pavasaris veikia ne kitaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 03, 17:57)
Sudurniavome ne kitaip. ax.gif Nusipirkome 5 dedekles,penkių mėnesių.Pavasaris veikia ne kitaip. ax.gif

O tai kokios Velykos be kiaušinių. biggrin.gif Po velykų galėsi pasitiekti vištieną tabokoje.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 01, 20:24)
Para, kur davei gėliukus-kokiom trąšom juos tręšt? tinka pavasarinės universalios ar reik mandresnių ieškot? Pentino nematyt, tai ir nebežinau ar dar pasirodys?

Laba, jeigu alunes, tai jos nereiklios, gali ir netrešti. Kas nuo darzo liks, tas tiks. Aš vistu meslo pabarstysiu ir vsio ax.gif

Alia moteriskiu aktyviu musu tarpe yra, oho ho bigsmile.gif mirksiukas.gif

Siandien darbu daug nuveikiau. Zadejau vakare mešlu obelis apdeti, bet vejas šaltas. Pagalvojau, kad nesišaldysiu rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 03 balandžio 2017 - 19:31
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 03, 19:17)
O tai kokios Velykos be kiaušinių. biggrin.gif Po velykų galėsi pasitiekti vištieną tabokoje.

Tai kad kaži ar sulauks velykoms, dar gal nededa?
Aš kvietkus visus lauke sriutomis palaisčiau, gal nenutručysiu. Dabar sode kiekviena gyvastis po 20 litrų gauna, gaila pilti į laukus. Kasmet taip medžius ir krūmus tręšiu ax.gif
Atsakyti
Ingrida, sveikinu įstojus į paukštininku gretas bigsmile.gif

Turiu galvosūkį gavau gėlę... Daugiametė, žydi baltai, kaime vadino ja nuotaka bigsmile.gif, žiedai kažkuo m panašus į rusmenes tik labiau žemyn nusvire, lapai irgi labiau į rusmenes neša, gal kokia daugiamete rusmene unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 balandžio 2017 - 20:41
Šiandien, po vakarykštės perkūnijos, kaimuke....
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 03, 21:38)
Ingrida, sveikinu įstojus į paukštininku gretas  bigsmile.gif

Turiu galvosūkį gavau gėlę... Daugiametė, žydi baltai, kaime vadino ja nuotaka  bigsmile.gif, žiedai kažkuo m panašus į rusmenes tik labiau žemyn nusvire, lapai irgi labiau į rusmenes neša, gal kokia daugiamete rusmene  unsure.gif

Gal katilelis? Baltas- nuotaka, melsvas- jaunikis
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 03, 20:38)
Ingrida, sveikinu įstojus į paukštininku gretas  bigsmile.gif

Turiu galvosūkį gavau gėlę... Daugiametė, žydi baltai, kaime vadino ja nuotaka  bigsmile.gif, žiedai kažkuo m panašus į rusmenes tik labiau žemyn nusvire, lapai irgi labiau į rusmenes neša, gal kokia daugiamete rusmene  unsure.gif

Tai gal katilėlis. Būna mėlyni arba balti. Mėlyni - jaunikiai - balti - nuotakos. Kažkada turėjau, nelepi gėlikė, ilgai žydi.

Paskaičiau dar kartą ir supratau, kad kalbi apie daugiametes.
gal šitei
http://vysniauskugel...nula-latifolia/
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Ačiū mergaitės mirksiukas.gif ,tikrai pagal nuotrauka bus katilėlis smile.gif

Sveikos smile.gif Šį apniukusį šaltą rytą bigsmile.gif

Gražu narcizai, bet jie kažko nenori augti pas mus tai ir nesodinu aš ju yra keletas senoviniu krūmeliu ir viskas, dar pernai kelis sodinau , gal šiemet koki žiedeli teiksis parodyt mirksiukas.gif

Užtat atsirado mano gražuole biggrin.gif, tulpe, jau galvojau, kad pernai aš ja iškasus kur nukišau smile.gif
va tokios:
http://lokgrossisten...an-turkestanica

čia irgi iš botaniniu kažkokios :

o va maniškės iš šiltnamio:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 balandžio 2017 - 07:30
Labas,
pas mus neapniuke, saulyte sviecia wub.gif
Atsakyti
Rūkas stiprus pas mus