Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

sveikos 4u.gif

saulė plieskia, langai visi atviri, karšta

verdu pietus, pavakarop eisim miestan biggrin.gif

Lyžuka, gražūs gėliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 04, 08:55)
sveikos 4u.gif

saulė plieskia, langai visi atviri, karšta

verdu pietus, pavakarop eisim miestan biggrin.gif

Lyžuka, gražūs gėliukai wub.gif

čia jau vėl turbūt šposiji biggrin.gif
Atsakyti
Labas saulėtą rytą wub.gif

pranešė lietų,bet kol kas šilta ir saulėta,o paukščiukų balsų milijonai ,dabar devyni šilumos,tuoj bus šilta

nuleido kraują,paėmė ko gero už visus eilėj sėdinčius,kaip donorei biggrin.gif ,pasisodino,pradėjo venų ieškot,senokai taip rankų niekas neglostė,sakau geras masažas ryte,o ji pro akinių viršų - okei,dirbu iki pusės trijų,galiu masažuot biggrin.gif
dar sugalvojo pasvert,ūgį pamatuot,kardiogramą užrašė,galop paprašė skiepų paso,akis išverčiau,sakau į vaikų darželį priduosit? ta vėl žiūri blink.gif ,atseit senokai netikrinta,plius kas dešimt metų būtinas skiepas nuo stabligės,o pas mane jokio įrašo apie paskutinį skiepą,reikia paso,tada aš blink.gif ,neturiu ir neturėjau,vaikystės visus skiepus gavus ir viskas,niekas niekada neskiepijo papildomai.... ketvirtadienį gydytojas pasakys ką toliau daryt,bet ji nori skiepint,ko gero gausiu biggrin.gif
kardiograma gera,viskas normoj,kiti atsakymai poryt,įdomu ką pripaišys,bet gliukozės negirdė,tai bent tiek gerai,bijau prisimint,brudas ten

galvojau parėjus krisiu miegot,bet šviesu,šilta ir šakės,išlakstė miegai

dičkė prisispyrus važiuot į botanikos sodą,pasivaikščiot sugalvojo,sakė sutvarkyta gražiai,takai nauji,gėlynai sutvarkyti,bet tyyyyngiu, nebent kava suveiks

pasižiūriu į daigus,silpnoki,atrodo visai neauga unsure.gif

verdu ryžius,mišrainės padarysiu,vakarui kažką mėsiško reikia sukurpt, ir jaučiu kaip atsiranda motyvacija dingt iš namų biggrin.gif ,nebūsiu nereikės virt
Atsakyti
bet tai Frau visai gerai jau susikalbi mirksiukas.gif

Apie kažkokius skiepus ir man minejo poliklinikoje, bet lyg polimelito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 04, 11:18)
bet tai Frau visai gerai jau susikalbi  mirksiukas.gif

na ne visai,suprantu geriau negu susikalbu,laisvai viena kalbėt dar nesugebu,viena neinu,palydėjo sūnus,jei ką daugiau reikia pasakyt,tai jis vertėjauja... su sesele kažkaip susikalbu,bet pas daktarus dar ne,be to nesuprantu jų greitakalbės,čia ir sūnus po kelis kartus perklausia ką sako,nes daktaro nosis kompe,akių nepakelia,murma į barzdą,nieko nesuprasi
Atsakyti
Vokiečiai labiau sveikatą saugosi, va nuo stabligės skiepijasi. Pas mus tik tada, kai pusę rankos nuplėši.
Teisingai, nuo poliomelito reikia pakartotinai. Tik abejoju, ar bus proga juo kur nors užsikrėsti.
Kur matote rūką? saulė pliskina, eisiu kapstytis lauke.
Atsakyti
Laba,

Apie skiepus nuo stabligės ir aš pagalvojau šeštadienį, kai susibadžiau rankas su rožėmis. Matyt reikės eiti pasiskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 04 04, 11:32)
Laba,

Apie skiepus nuo stabligės ir aš pagalvojau šeštadienį, kai susibadžiau rankas su rožėmis. Matyt reikės eiti pasiskiepyti.

negalvoju kažkaip apie tai , kažkada su surūdijusiu vinim koją persiduriau tada vaziavau tik spec skiepytis , o šiaip na maža kada ką susibadai unsure.gif
Atsakyti
Pasiskiepijau nuo erkių,tai tuo pačiu ir nuo stabligės ir skarlatinos. Kai nemokamai tai sutikau.
Atsakyti
QUOTE(siena @ 2017 04 04, 12:32)
Pasiskiepijau nuo erkių,tai tuo pačiu ir nuo stabligės ir skarlatinos. Kai nemokamai tai sutikau.

Nuoerkiu jau nemokamai skiepina?
Atsakyti
Lyžuka, nimeluoju biggrin.gif aš aukštai gyvenu-tai ir saulė arčiau, todėl ir karšta tongue.gif

šiand mirė vienas geras dėdė, ne giminė, bet liūdna.....
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 04, 13:06)
Lyžuka, nimeluoju biggrin.gif  aš aukštai gyvenu-tai ir saulė arčiau, todėl ir karšta tongue.gif

šiand mirė vienas geras dėdė, ne giminė, bet liūdna.....

aa, gerai tau bigsmile.gif , o tai čia mes žemės kurmiai biggrin.gif, tik dabar mums saulutė nušvito bigsmile.gif

užuojauta dėl dėdes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 balandžio 2017 - 12:54