Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 06, 08:59)
Kaip suprantu, tai tik Lyžuka vyro negodi. biggrin.gif

Man geriems žmonems nieko negaila bigsmile.gif , o gal paklius ant kokios super duper šeimininkes ir dar ko nors išmokins biggrin.gif
Atsakyti
labas,
apniukus diena, ryte lašnojo, bet nešalta-gerai biggrin.gif

ačiū už receptą 4u.gif , tokius darau tik su margarinu-vadinas reiks keist į sviestą bigsmile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 06, 09:33)
Man geriems žmonems nieko negaila  bigsmile.gif , o gal paklius ant kokios super duper šeimininkes ir dar ko nors išmokins  biggrin.gif

ačiū, man užteks kiek moka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

balandžiai jau puode, ryte sulakščiau į seną darbą-su panom pasikavinom, rankdarbiniais kiaušais apsikeitėm, tik savo nenufotkijau, bet darysiu dar, tad apsirodysiu.

po to eisiu į laidotuves...
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Sveikos 4u.gif
Rodausi, kol kycius nepatvarkė, parazitas lubom, jei galėtų, lakstytų, kiek energijos. Ir vėl likusių ne tik nuėdė pomidorų daigų viršūnėles, bet ir išvertė. Blyn, net apsiverkiau, kaip nesiseka gyvenimas.
Radau spyralę, nešiuos darban, nors puodelį karšto skystimo turėsiu. Senas arbatinis dingo kaip į vandenį, o gal diedas išmainė į bambalį, dieve, dieve...

Į darbą po pietų, žiūrėsim, kiek surinksiu pinigėlių, nuo to priklauso mano šudina ateitis. Eilinį kartą apsižliumbiau. Nėra dienos be ašarų, kaip viskas ritasi žemyn.
Dėl katino, tai rasčiau geras rankas, atiduočiau, bet dar vis tikiuosi, kad išaugs. Jau toks paturbintas superaktyvus, visai man netinka, nes išveda vos ne kasdien iš pusiausvyros. Visur jo pilna. pradarau šaldytuvą ko pasiimti, na, jau jis įšoka vidun ir aplamai visur pirmas. Viską ragauja, tik kavos negeria, a.d.Neklauso anei kiek. Į lauką išleidžiu, tai šaukiamas negryžta, lakstau kaip nuprotėjusi, kol pagaunu. Gi nepaliksiu šunims sudraskyti ar kaimynui nušauti. Buvęs policininkas šaudo tiesiai iš balkono į katinus...
Vakar buvę kaimynai buvo atėję, gailisi, kad prašiko butelį, bet nors tiek gerai, nesigirdi už sienos girtuoklysčių.
Atsakyti
oho koks žiedas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 06, 09:48)
oho koks žiedas  wub.gif

turėjo būti dar trys, bet uodeguotasis patvarkė.
Šios gėlėl lb lapai trapūs, biski kas ir plyšta.
Net kaktusus maniškis apkramto ir aplamai kas do katinas.
Atsakyti
Moki Merri gėles puoselėti wub.gif
Atsakyti
LAbukas

Merii,wow kokia ta medinila bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai moki su gelemis elgtis 4u.gif 4u.gif JAuciu butum ir mano atgaivinus...

PAs drauge vonioj kuo puikiausiai auga kelios orches..O pas mane-ne..Juk ir langas yra,ir sviesos pakankamai,ir puse ta,ant kurios koridoriuj kuo puikiausiai auga..Ir dregmes turetu pakakt ir silumos,bet va kazkas netinka ir viskas...JAu nebestatau orchiu,atnesiau alijosiu..Ir ka-ziuriu jau ir alijosius uzsilenkineja blink.gif Idomu,kas netinka ten jiems...Kodel pas drauge auga,o pas mane ne g.gif Pirksiu dirbtine orche rolleyes.gif
Atsakyti
Meri, nepergyvenk taip. Bus tų pomidorų. Atsiųsiu tau keli daigus Betaliukso, gal Ate kokį atliekamą turės. Katinui plok į snukį, jei tik prie gėlių artinasi. Tik taip išmokinsi.
Miargos, kieno pomidorai šiltnamyje auginasi? Maniškiai nori kotai mėlynuoti. Gal reikės dėti karšto vandens pūsles nakčiai.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 06, 09:59)
Kaip suprantu, tai tik Lyžuka vyro negodi. biggrin.gif

ne tik,man irgi negaila biggrin.gif ,namą pastatys nuo duobės iki raktų,baseiną prižiūrės,mašiną vairuos,vaikus pervystys,vystyklus išskalbs,pavalgys savarankiškai,kiaulę išmėsinės,bet -nekonservuos,miesto centre nesibučiuos,užuolaidų neskalbs,po gėlių parduotuves nevaikščios,į mokyklinius susirinkimus neis,rūkyt neleis,be to labai daug valgo,garsiai knarkia,jei tinka -galiu pasidalint,bet ne visam laikui atiduot,ūkį dar praverčia biggrin.gif

Laba 4u.gif
saulutė firfia,bet nekaršta,vėjuota
eisiu tyrimų susižinot,įdomu ką sakys,saldi aš ar ne unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 04 06, 13:44)
ne tik,man irgi negaila  biggrin.gif

na va dar pasirodo ir pasirinkt turėsit iš ko biggrin.gif, beje maniškis bučiuoti irgi viešai nemegejas biggrin.gif odel užuolaidu gal ir išskalbtų, o gal ir ne bigsmile.gif šiaip nemačiau ji tokius darbus dirbant mirksiukas.gif ot jau į geliu parduotuves tai megejas užeit bet nelabai pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 balandžio 2017 - 13:00
Labas,
Frau, taviskis tiktu, bet as jam ne biggrin.gif
Vyras snd. gavo siuntini. Parneses atsidaro ir desto man, kad dantu pasta gavo.Paitelkiu savo zinias ir....aloe gelis, kunui, plaukams.Bet idomiausia, kad siunta is Indijos, o siuntejo adresas net su nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 06, 14:03)

Vyras snd. gavo siuntini. Parneses atsidaro ir desto man, kad dantu pasta gavo.Paitelkiu savo zinias ir....aloe gelis, kunui, plaukams.Bet idomiausia, kad siunta is Indijos, o siuntejo adresas net su nuotrauka bigsmile.gif

Čia kaip? Dovanų?Tada gerai,jei dykai tai tiks ir kūnui ane? biggrin.gif
Atsakyti