Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(giega @ 2017 04 05, 19:08)
vaikams manu kose vire

na maniškiui čia nebuvo bėdos,jo virtą manų košę mergaitės kirto,o maniškė netiko,nėra virėjas,bet vaikus galėjau palikt,tiek jo sugebėjimai siekė,tas pats su dukrų vyrais,patys pavalgo,vaikus pamaitina dar ir jas palepina,pasisekė šitoj vietoj
o va švogeris,tai unikalus,neliesčiau nieko ką jis begamintų,pirma dėl to,kad rankų neplauna,atėjo iš daržo ar garažo,rankas iki alkūnių į faršą... ,bet čia tik baliams,padeda sesei atseit,o kasdienai geriau liks nevalgęs,bet nejudins nieko,parsineša batoną ir obuolių tyrelės puslitriuką,užgeria šiltu vandeniu iš krano ir prie teliko...
kartą naktį ,,virėsi,, manų košę,į bliūdą įsidėjo sviesto,kelis šaukštus cukraus,manų kruopų gal stiklinę ir užpylė karštu vandeniu iš krano,pamaišė ir suvalgė...,įdomiausia,kad pilvo neskauda biggrin.gif

Papildyta:
Ate,vis dar laukiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai naujiena, kiti klyną krapšto, paskui rankas tiesiai į bliūdą biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

mano vyras viską moka pagamint biggrin.gif mane ir sriubas, ir šaltieną virt išmokė biggrin.gif sutikčiau kad gamintų kasdien, jei netektų po to virtuvės šveist-per tiek metų dar nesupratau, kaip įmanoma taip virtuvę sukuist vienus pietus bedarant blink.gif biggrin.gif

svečiuose valgiau skanių kibinų, bet recepto paklaust pasigėdijau.... kaip Jūs anuos kepat?
Papildyta:
P.S. vyro nenuomoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 05, 22:56)

nepretenduoju,maniškis tobulai virtuvę kuičia,nuo viryklės iki lango virš metro,bet spirgių ir kiaušinių gabalų ant stiklo stabiliai randu doh.gif biggrin.gif

aš nesiterlioju,o dičkė kepa pagal šitą
https://www.youtube....h?v=907A1RJMdu4
labai skanūs,sueina ore biggrin.gif
Atsakyti
Va del tvarkos,tai mb labai akuratnai daros valgyt biggrin.gif Jei ir kur pritasko,iskart isvalo. Bet labai imantriu patiekalu gamint neuzsiima biggrin.gif Geriau sumustini suvalgys,nei eis kotletus kept biggrin.gif na nebent tas kotletas jau padarytas butu,tik iskept tereiktu,tada taip-keptu mirksiukas.gif

Kibinu recepta ir as kazkur turejau,labai skanus gaudavos. Paziurejau Frau recepta,tai lygtai kazkas panasaus,tik pas mano lygtai sviestas vietoj margarino dedas ir aisku jokios vegetos biggrin.gif Ai ir svogunu lygtai daugiau.. Jei rasiu imesiu,bet man rodos tas receptas kazkurios is sitos temos..
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 05, 21:56)

Papildyta:

Gerai, kad prierašą parašei, nes pas mus kudlotos mintys. tongue.gif

Labukas
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 05, 23:25)
mano lygtai sviestas vietoj margarino dedas ir aisku jokios vegetos biggrin.gif Ai ir svogunu lygtai daugiau.. Jei rasiu imesiu,bet man rodos tas receptas kazkurios is sitos temos..

gerai,kad parašei,ji irgi sviestą deda,skanesni gaunasi,vegetos nenaudojam,tai prieskoniai pagal norus,o svogūnų man užtenka,kažkaip nepritrūko niekad
Atsakyti
Paziurejau savo recepta,tai pas mane visko per puse ir kaip sakiau vietoj margarino sviestas dedasi mirksiukas.gif Mesos 500gr ir 3-4 svogunai..Kas dar pabrezta,tai kad mesa butina kapoti,o nemalti...Ir tikrai,esu darius su kapota mesa,tai zymiai skaniau gavos,nei kai patingejau kapot ir sumaliau ax.gif
VA mano nelabai grazus,bet skanus biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=59549C37
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 06, 00:45)
.Kas dar pabrezta,tai kad mesa butina kapoti,o nemalti..

čia būtina būtiniausiai,tik kapota ir nekūda,naudojam sprandinę
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
maniškis viska moka ir pagamina,na tik pyragų nekepa,čia gal delto kad ju ir nelabai valgo, dabar jau ipratus prie jo makalavimosi prie puodų bigsmile.gif , o kai apsiženijom šokas buvo biggrin.gif , aš atejus iš tokios šeimos kur tėvas nuo puodu laikes per atstuma, viskas padeta turi but ant stalo, pats neįsispils ir pavalges nuo stalo nenuims , bet taip buvau ipratinta ir atrode norma tas , o vyras iš kart prisistate prie puodu, sako duok nors pamaišyt man biggrin.gif žodžiu sunku buvo iprast bigsmile.gif , bet čia nuo auklejimo viskas priklauso, pas ji namuose kad ir mokejo ta mama maista gaminti bet pasireikšdavo tik laabai retais atvejais, o šiaip pienas, duona, lašiniai ir visas meniu bigsmile.gif ,o jei nori ko nors įdomesnio, kad ir virtu bulvių tongue.gif tai pats jas ir virkis

dar į temą, kaip sm draugėms galiu paskolinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 balandžio 2017 - 07:25
Kaip suprantu, tai tik Lyžuka vyro negodi. biggrin.gif
Atsakyti