Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(siena @ 2017 04 06, 14:10)
Čia kaip? Dovanų?Tada gerai,jei dykai tai tiks ir kūnui ane? biggrin.gif

ne, nedykai, bet jis buvo isitikines, kad dantims pasta uzsake blink.gif O kaip is Indijos uzsake, tai net neisivaizduoju biggrin.gif Perka jis is kinu, korejieciu, bet is Indijos....
Sueis bobuliuko kojai, nes bais sausos unsure.gif
Atsakyti
Labukas,

Mažu dar nesisveikinau

Va man pasisekė, po laiminga žvaigžde gimiau nail.gif . Nuvažiavom vakar į PC, ir še tau boba devintinės. Ogi visi mano svajonių augalai kaip ant delno išdėlioti, ir dar nuolaida. Jau kaip stvėriau, kad nedingtų iš panosės toks turtas. Nagi grįžau visa apsipatenkinusi. Turiu jau ir hortenzija, ir aktinidija, ir dar šilkmedį prigriebiau, prie ūkio tiks. Ramiai dabar galėsiu atostogauti, aišku , dar kelias dieneles padirbsiu.
vacation1.gif
Ir kiek nedaug iki tos laimės reikia - trijų augalų bigsmile.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 06, 14:15)
ne, nedykai, bet jis buvo isitikines, kad dantims pasta uzsake blink.gif O kaip is Indijos uzsake, tai net neisivaizduoju biggrin.gif Perka jis is kinu, korejieciu, bet is Indijos....
Sueis bobuliuko kojai, nes bais sausos unsure.gif

Svarbu, kad tinkamas naudojimui, irgi prie ūkio pravers mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 balandžio 2017 - 13:59
o dar sako prekybcentriai neatsižvelgia į pirkėjų reikalavimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 06, 15:11)
o dar sako prekybcentriai neatsižvelgia į pirkėjų reikalavimus  bigsmile.gif

net norus atspeja biggrin.gif
Atsakyti
Para o žinai kad aktinidiju dvieju reikia? O gal jau turi jai pora mirksiukas.gif
Atsakyti
NA vyro as prie kojos pririsus nelaikau-nores,gales iseit,bet ir nesidalinu biggrin.gif biggrin.gif

Planuose varyt pirkt kokiu geliu,zemiu,zoles seklu.Nes oras tai pasakiskas,net man noras kieme pasikapstyt atsirado biggrin.gif Bet va ar davaziuosiu iki sodo pardes,tai nezinau ax.gif NA jei nesiandien,tai ryt poryt tikrai dasikasiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 06, 15:57)
NA vyro as prie kojos pririsus nelaikau-nores,gales iseit,bet ir nesidalinu biggrin.gif  biggrin.gif

Planuose varyt pirkt kokiu geliu,zemiu,zoles seklu.Nes oras tai pasakiskas,net man noras kieme pasikapstyt atsirado biggrin.gif Bet va ar davaziuosiu iki sodo pardes,tai nezinau ax.gif NA jei nesiandien,tai ryt poryt tikrai dasikasiu biggrin.gif

Paklauskit savo kulinarų arba pačios pasakykit. Ką gaminti iš virtos sumaltos ir su svogūnu apkepintos vištienos. Buvo ruošta kaip įdaras žemaičių blynam, arba lietiniam. Virtų bulvių cepelinams. Šiandien reik kažką paruošt, iš šitų trijų nei vienas netinka.....
Oi, labas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 06 balandžio 2017 - 15:01
Čeburekai, tinginiu čeburekai, koldūnai mirksiukas.gif

iš bado gali suvalgyti ir vieną bigsmile.gif , desertui duonos riekė

ir kodėl netinka tokie skanus ir tradiciniai valgiai kažin ?

ai dar greit padaromas piemenu pyragas, ale jeigu žemaičiai ne, tai čia irgi su bulvemis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 balandžio 2017 - 15:15
Ate, dėk grietinės ar grietinėlės, bus truputis padažo ir su makaronais ar bulvėmis valgyt.
Atsakyti
Na man ir rik lietinians ir/arba makaronams ta vistiena tiktu biggrin.gif
As nesugalvoju ka traukt is kameros.. Lasisa ka tik pabaigem,mesos nesinori.. Gal dabar kokua menke g.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 06, 16:25)
Na man ir rik lietinians ir/arba makaronams ta vistiena tiktu biggrin.gif
As nesugalvoju ka traukt is kameros.. Lasisa ka tik pabaigem,mesos nesinori.. Gal dabar kokua menke g.gif

Jau. Sūnui -žemaičių blynai, kitiems cepelinai. Pasakiau, kad gaminu cepus, jei netinka, laukiu kol jie pagamins, tada pavalgysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 06 balandžio 2017 - 18:16
QUOTE(ate42 @ 2017 04 06, 17:04)
Jau. Sūnui -žemaičių blynai, kitiems cepelinai. Pasakiau, kad gaminu cepus, jei netinka, laukiu kol jie pagamins, tada pavalgysiu. biggrin.gif

Visi patiekalai,kurie netiko biggrin.gif Teisingai-jei nepatinka,lai patys gaminas biggrin.gif

Labai sudetinga padaugint roze? Dabar,ne rudeni.. Prilenkt negaliu,nes uztiesta medziaga ir pjuvenos.. Ten kazkaip i bulve sakele ismeigia ir ka toliau? Uzauga tokios?
O tai siandien pardej pasibaisejau rozem blink.gif 1lapukas is pi zemiu islindes blink.gif Nu as lygtai pirkau jau visai padorias rozes.. Aisku cia vienoj pardej,kokua diena kitose paziuresiu,bet jei vdrug visur tokios..Dauginciau savo.
Atsakyti