Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ale kokia puiki rezidencija vištukėm,su langais net ,grindimis,betrūksta viduj lempos,šildymo ir relax muzikos 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 09, 17:24)

Surijau jau ridikeli iš šiltnamio į prudo vandenį nusiplovus  bigsmile.gif tikiuosi 33 neuzpuls

Tiesa Ingrida o kaip tavo tulpes šiltnamį?

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Raudonos tulpės jau baigia peržydėti,baigiu išdovanoti,o baltos tikiuosi ant velykų pražys? bigsmile.gif Ar tik ne pilnavidurės bus?Stovi kaip kareiviai jau visa savaitė ir nė krust,man nebe dengiu,nes koteliai išsiklaipo šiek tiek.Tai tas gal priduosiu vainikams puošti?Išdovanojau kur tik įmanoma,dviems vyrams aplamai daviau,kad žmonas pradžiugintų.Tai vienas sakė,gyvenime nėra žmona gavųsi,bus siuprizas. biggrin.gif mirksiukas.gif
Ate,ten ir žmogus gali tokiame namuke gyventi. bigsmile.gif Mūsų tai autobuse gyvena,su jūros puta neturėtų būti šalta? ax.gif
Šeštadienį pirkome mezimą.Aš tai kaip višta nebūčiau įsigilinųsi,mb sako paskaičiuok 10 tablečių-2.35 euro.Tai 10 tbalečių 8 litai,tabletė čiut ne 1 litas. blink.gif bigsmile.gif Tai čia ne visai rimtas vaistas? rolleyes.gif Jie baigia išdurnėti.
Atsakyti
Gražus namukas, tik va gaspadoriaus nesimato bigsmile.gif

Sveikos dūšeles mirksiukas.gif

Pradedam velykų savaitę, koks meniu numatytas iškilmingas? bigsmile.gif Gal koki skanesta ar torčiuka kas kepat firmini?

Mano pilnavidures irgi ilgai kaupiasi žydejimui, o kitas pamažu rėžiu ir nešu kambariuosna smile.gif, dabar vienos labai super žydi tokiais pasuktais žiedlapiais smile.gif, niekuom nedengiu jau manau joms ir taip gerai šiltnami yra tongue.gif

o dėl vaistu tai čia manau toks pinigeliu prastumdymas vyksta kad ojojoi, kokiom gi kainom parduodami tie ala 100 proc kompensuojami, kazkad pažiurejau vienus vaistus kur mb paskirta tai jam vienkartine doze kainuotu pilna kaina 1 tuks eur unsure.gif žmogui aišku padaryta nemokamai,bet iš ligoniu kasu kažkas gauna tokius pinigus huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 balandžio 2017 - 07:11
Labas rytas
Velykom ko gero nieko,bus įprastas savaitgalis,nes mano merginos gryš per atvelykį
Kaupiuosi kasimo-rovimo darbams
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 04 10, 08:41)
Labas rytas
Velykom ko gero nieko,bus įprastas savaitgalis,nes mano merginos gryš per atvelykį
Kaupiuosi kasimo-rovimo darbams

ka jau tokio rausit ?smile.gif
Atsakyti
Šabakštynėlį bandysiu tvarkyt,jau bileko ir bilekaip priaugo,o dar reik kažkur įmontuot bijūną
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 04 10, 07:01)
Tai čia ne visai rimtas vaistas? rolleyes.gif Jie baigia išdurnėti.

Labai klysti. Ne durni jie , o durnų ieško ir randa.

Neįsivaizduoju moters, iš savo vyro nė gėlikės negavusios. blink.gif

Velykoms kepu krepšelį kiaušiniams sudėti. Jaučiu, šiemet tingėsiu. Gal kokį Konstancijos ar Juodo miško torčiuką. Ir tų nesinori. Du kilai užkasti po žeme, vėl išlips tortus suuodę. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 10, 09:19)

maušių visa laiką buvo ir bus biggrin.gif

o mano lenku kvietkai dar nesuodinti va tep va
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 10, 07:19)

NA ta,is ano straipsnio,kur svetima gyre,sava-apsileidele vadino biggrin.gif Toks 100% nera padovanojes geliu biggrin.gif
NA ir man gali nedovanot geliu ax.gif Geriau lai braskiu parnesa vietoj tu geliu..Arba su vazoneliu-jei ir nuvys,tai bent vazonelis liks biggrin.gif Bet vis dar gaunu biggrin.gif Jau sakiau pries kokius gimtadienius vis is anksto priminsiu,nes vis pamirsta biggrin.gif

Cia kaimynu mirksiukas.gif
https://scontent-lht...amp;oe=59595795
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 10, 06:03)
Gražus namukas, tik va gaspadoriaus nesimato  bigsmile.gif

Sveikos dūšeles  mirksiukas.gif

Pradedam velykų savaitę, koks meniu numatytas iškilmingas?  bigsmile.gif Gal koki skanesta ar torčiuka kas kepat firmini?

Mano pilnavidures irgi ilgai kaupiasi žydejimui, o kitas pamažu rėžiu ir nešu kambariuosna smile.gif, dabar vienos labai super žydi tokiais pasuktais žiedlapiais smile.gif, niekuom nedengiu jau manau joms ir taip gerai šiltnami yra tongue.gif

o dėl vaistu tai čia manau toks pinigeliu prastumdymas vyksta kad ojojoi, kokiom gi kainom parduodami tie ala 100 proc kompensuojami, kazkad pažiurejau vienus vaistus kur mb paskirta tai jam vienkartine doze kainuotu pilna kaina 1 tuks eur  unsure.gif žmogui aišku padaryta nemokamai,bet iš ligoniu kasu kažkas gauna tokius pinigus  huh.gif

Labutes,
namukas grazus,vistos turi jaustis karalienem toki turedamos,su langais.
Del vaistu kainu,tai gi ar skaitet,kas didziausi milijoniwriai Luetuvoj?Vaistiniu tinklu savininkai.Nors tuo galiu dziaugtis,jog nuo 60metu,cia receptiniai paskirti vaistai,nemokami.Nors jie ir kainuodavo dvieju menesiu kursas nuo spaudimo £12,bet ir tai gerai,kad nebereikia moket.
Giega,grozis,ziedu tiej,kad sakeliu nematyt.
Atsakyti
oho Giega jau net per balta biggrin.gif, kažin kas ten žydi kokia slyva gal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 10, 09:32)
.Nors jie ir kainuodavo dvieju menesiu kursas nuo spaudimo £12,bet ir tai gerai,kad nebereikia moket.

Ir tai net ne uz vaistus moki,o uz recepta...
MB israse distiliuota vandeni,tai realiai irgi reiktu moket uz recepta 10sv,bet va vaistine saziningai pasake,kad distiliuota vandeni gali ir be recepto nusipirkt ir jis tik kelis svarus kainuoja mirksiukas.gif O LT taip ri ziuretu,kaip kuo daugiau pinigu nuplest...
Atsakyti