Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sveikos smile.gif

Ir Naujokei labas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas
Šiandien turiningai diena praėjo,malkas pjovėm biggrin.gif rolleyes.gif
Šventas dalykas nueit pasimasažint,teko prisiverst nueit,bet parėjau,kaip nieko nedirbus
Atsakyti
Ate,nuotrauka,kaip atvirutė. wub.gif wub.gif
Anila,aš špinatus kol dar labai žalumynų nėra daug dedu į salotas,daug daug žolių,salierų kotai,prisikepinus saulėgrąžų,be jų man ne salotos,mandarinų prikraunu,džiovintų spanguolių ir aliejumi užpilu sulapnojame dviese didelį dubenį.Pusmartė net pagyrė,kai ragavo. ax.gif
Baigia sąžinė užgraužti,visą pusdienį tik mezgu ir filmus žiūriu.Baigia šonai įskausti,sakėme rytoj,kad ir išeiginė važiuosime darban,nebent oras visai subiurtų. ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
http://www.praeities...aliosios-miskas
Merginos pavojingiausias miškas kur aš uogauju,grybauju.Vat kodėl aš bijau tos girios. ax.gif
La la pas mus šildymą glušė atjungė,nesvarbu,kad naktį -1.Na kur gi mes įlysime į gegužės mėnesį. bigsmile.gif blink.gif Nesvarbu,kad naktys bus po 0,juk turi būti vidutinė paros ne mažiau 10.Nuo gegužės 8 aplamai kasmetinis patikrinimas dar ir karštą vandenį atjungs 4 paroms. biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida, neškis kartu metalo detektorių. Kartu ir gyvates išbaidysi. 4u.gif
Ate, nuostabi rožė. Mintiju, kaip aš ją prie tos malkinės uždengsiu. Iš vidaus prikalsiu plėvelę, o iš išorės? Reikės koki karkasą meistrauti. Jaučiu, ji nemėgsta būti lenkiama.
Einu sodinti gyvatvorę.
Špinatus naudoju irgi vietoje salotų. Arba galima kepti kiaušinienę su jais.
Pilnas sodas rūgštynių, reikės daryti nebent salotas. Bandžiau valgyti garšvas, totali šlykštynė. blink.gif
Na,einu krutėti. Dvi tarnaitės skalbia, viena indus plauna, dar vienai užtaisysiu kepti kalakuto krūtinę. Vakar rėkė, kad mėsa sausa, šiandien bandysiu supjaustyti ir su majonezu apteplioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 01, 10:42)
Ingrida, neškis kartu metalo detektorių. Kartu ir gyvates išbaidysi. 4u.gif
Ate, nuostabi rožė. Mintiju, kaip aš ją prie tos malkinės uždengsiu. Iš vidaus prikalsiu plėvelę, o iš išorės? Reikės koki karkasą meistrauti. Jaučiu, ji nemėgsta būti lenkiama.
Einu sodinti gyvatvorę.
Špinatus naudoju irgi vietoje salotų. Arba galima kepti kiaušinienę su jais.
Pilnas sodas rūgštynių, reikės daryti nebent salotas. Bandžiau valgyti garšvas, totali šlykštynė. blink.gif
Na,einu krutėti. Dvi tarnaitės skalbia, viena indus plauna, dar vienai užtaisysiu kepti kalakuto krūtinę. Vakar rėkė, kad mėsa sausa, šiandien bandysiu supjaustyti ir su majonezu apteplioti  ax.gif

Labos,
Nelenkiam. Žiemai aprengiam vienkartiniais chalatais, susegam užtrauktukus, rankoves surišam biggrin.gif , tais kur per meetą ekskursijoj puošėtės. biggrin.gif . Kiek neįmanoma, MB prišaudo agroplėvelės. Apmūturiuojam ir paliekam. Kur prie mūrinio tvartelio, geriau peržiemoja, o ta pusė kur pastatėm tvoros segmentą ir leidžiam ant jo, peržiemoja, bet vėliau atsprogsta.
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus šiandien pasakiška diena, saulė šviečia, šilta, vėjo nėra, tai su sūnum apie savo salą ėjom, tai ką 10 km. Galėjom ką nors pakramsnoti pasiimti ir atsigerti, būtų iškyla buvus. O žmonių kas, parkuose tai kaip LT Palangoj vasarą būna blink.gif, ant pievutės šeimomis, kompanijomis ir pavieniai, guli, sėdi, šnekučiuoja ir grilina. Turbūt tik mano vyriškis liko namuose, visi kiti išėjo laukan biggrin.gif . Tai kojos pavargusios, o mintys sako, ech jei būčiau namie sodyboje tokiu oru .... Dvi lydekaites ežere matėm, nu kokio metro ilgio irgi pakrantėje ant saulutės šildėsi. Pati nepatikėjau, kai pamašiau. Sūnus pasibraidžiojo, tikiuosi nesusirgs, lyg griaustinio dar nebuvo, nors ką žinau, gal čia griaustinio iš vis nebūna ax.gif
Atsakyti
Sveikos vakare,mielosios,
tik ka gryzom is vienos sodybos ir parko.Brolis ispirko dovanu National Trust Membership,su kuriuo visus metus galesim lankyt keturiu grafysciu graziausias pilis,sodybas,sodus nemokamai.Nuostabi dovana.Aplankem siandien sodyba,kur tulpiu gausa (10 000)savo groziu gali nuzudyt.Deriniai spalvu nepaprasti.Gaila,kad neturim savo albumo,imesciau daug nuotrauku.
Po to vaziavom i nacionalini parka,kuris gal 30 ha uzima,ten yra viso pasaulio seklu saugykla.Labai grazus parkas,medziu grozis,rododendronu spalvos,o dar visas padengtas melynu varpeliu kilimu,negalima akiu atitraukt.Padariau 11km,sudeginau 625kcal,pavargau,kaip sunelis,bet esu laimiga,patenkinta,pailsejus dvasiskai.Kita savaitgali,kita kryptis,gal grysim i ta pati parka,nes mes jo apziurejom tik nedidele dali,nors praleidom jame 3val.Gamtoj pasidarem piknika,su sampanu,brolis vairavo,tai jis turejo bealkoholinio vyno.Smagu tikrai.Savaites dienom laukia sodas.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 01, 16:47)
Labos,
Nelenkiam. Žiemai aprengiam vienkartiniais chalatais, susegam užtrauktukus, rankoves surišam  biggrin.gif , tais kur per meetą ekskursijoj puošėtės. biggrin.gif . Kiek neįmanoma, MB prišaudo agroplėvelės. Apmūturiuojam ir paliekam. Kur prie mūrinio tvartelio, geriau peržiemoja, o ta pusė kur pastatėm tvoros segmentą ir leidžiam ant jo, peržiemoja, bet vėliau atsprogsta.

Net susijuokiau, įsivaizdavus tas pamėkles vienkartiniais chalatais. biggrin.gif

Anila, tokia šilta žemė, kad jau sėdi? Ir braidyti galima? Saloje gyveni? Kokios jos man gražios, tos prieš įplaukiant į Stokholmą. wub.gif
Užvakar sūnus žvejodamas pabraidė su sportbačiais, paskui su motociklu parvarė gal 7 km per lietų, tai visą vakarą šildėsi kojas prieš židinį.

Šiandien kaimynas klausia , ar jau metas bulves sodinti. Jam aiškinu: nusimauni kelnes, plika subinėle sėdi ant žemės ir pasėdi kokią minutę. Jeigu nešalta, sodink. Nepasirašė tokiam žygiui. O gaila, man vaizdas būtų buvęs visai malonus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 01, 19:35)
Anila, tokia šilta žemė, kad jau sėdi? Ir braidyti galima? Saloje gyveni? Kokios jos man gražios, tos prieš įplaukiant į Stokholmą. wub.gif

Ar žemė šilta nežinau, nesugalvojau patikrinti. Mes su vaiku tai ant uolų sėdėjom, o kaip žinia akmuo saulėje sušyla bigsmile.gif . Tai bėda ir yra, kad nežinau ar jau galima sėdėti ar braidyti. Kai taip šilta, net minties tokios nebuvo, kad negalima unsure.gif , bet švedai parkus tai nutūpę, tai gal galima, nors jie tokie keisti, žiūri viską pagal saulę, o ne pagal žemę, smile.gif. Gyvenam mes centre, bet ir centras sudarytas iš salų mirksiukas.gif . Nors kai nežinai, tai galima pagalvoti, kad upių daugiau nei yprastai žemę išvagojusios, o ne, kad saloje esi biggrin.gif .
Vaikis grįžęs ramiai vietoj džinsų šortus užsidėjo, jam nešalta po braidynių, šiaip labai čia vietoje prisitaikęs, jam niekada nešalta, o man priešingai, visada šalta, šiandien gal pirma diena, kai ne. Net ir namuose šalta. Kažkaip Vilniuje taip nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 01, 20:35)
Net susijuokiau, įsivaizdavus tas pamėkles vienkartiniais chalatais. biggrin.gif

Užvakar sūnus žvejodamas pabraidė su sportbačiais, paskui su motociklu parvarė gal 7 km per lietų, tai visą vakarą šildėsi kojas prieš židinį.

Šiandien kaimynas klausia , ar jau metas bulves sodinti. Jam aiškinu: nusimauni kelnes, plika subinėle sėdi ant žemės ir pasėdi kokią minutę. Jeigu nešalta, sodink. Nepasirašė tokiam žygiui. O gaila, man vaizdas būtų buvęs visai malonus. biggrin.gif

Kokios tau pamėklės, rožė. biggrin.gif skudurais apvyniota biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jei rimtai, nesimato pamėklių, nesimato, kad aprengta žmogiškas pavidalas. mirksiukas.gif o taip dengt labai patogu.
Atsakyti