Šalta , drėgna. Buvau turge, o kiek rožių
Sapniau, tai gali man šilumos paskolinti. Baigėsi malkos iš malkinės sausos, turime tokių nedžiovintų. MB pyksta ant jų ir nekiša į pečių. Tai turiu tenkintis židiniu ir elektriniu pūtiku.
Tik nepirkau dar šiandien. Kėniukus pamiršo atvežti. Dieviško grožio skėtkėnių privežta, kainos didelės, o jie pas mus neišgyvens.
silumos nezinau kaip paskolint, gal geriau malku
nuejau turgelin grietines, prisipirkau visko trim dienom, ner Sepetos agurku.
Praejo noras i maxima eit, i siltnami ir nebeisiu, vejas, salta, bus geresniu dienu
nuejau turgelin grietines, prisipirkau visko trim dienom, ner Sepetos agurku.
Praejo noras i maxima eit, i siltnami ir nebeisiu, vejas, salta, bus geresniu dienu
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 28, 19:26)
Sveika prisijungus,Anila.
Paplepejimas yra poilsis ir atgaiva moters dusiai.Labai smagu pasiplepet su visa Lietuva ir pamatyt,kaip kitos tvarkosi,ka seja,ka akeja,pasimokyt is ju.O moterys cia labai darbscios.Svarbiausia imtis darbo,tai kai pradedi reikia ir pabaigt,taip ir gyveni zmogus.Apie ukininkes musu forume galiu pasidziaugt,as irgi stebiuosi,is kokiu saltiniu jos semiasi energijos.
Paplepejimas yra poilsis ir atgaiva moters dusiai.Labai smagu pasiplepet su visa Lietuva ir pamatyt,kaip kitos tvarkosi,ka seja,ka akeja,pasimokyt is ju.O moterys cia labai darbscios.Svarbiausia imtis darbo,tai kai pradedi reikia ir pabaigt,taip ir gyveni zmogus.Apie ukininkes musu forume galiu pasidziaugt,as irgi stebiuosi,is kokiu saltiniu jos semiasi energijos.
QUOTE(anila @ 2017 04 29, 17:34)
Sveika, tai dazniau parasyk
As is tu kur raso, o nedirba. Likusios tai tokios, kaip tu ivardinai
Teisingai Luety pastebėjo. Mums tik paplepėti duok.
Sakykim, susitinki su drauge. Tai negi reliatyvumo teoriją aptarinėjate? Daug maloniau kaimynus apkalbėti .
Niekaip nesusikaupiu pasodinti du sodinukus. Labai šalta. Tai iš pykčio iškepiau greitpyragį. Reikia kur nors sunaudoti trintus juodus serbentus. Nevalgo jų juodai maniškiai, tik pyraguose.
Sakykim, susitinki su drauge. Tai negi reliatyvumo teoriją aptarinėjate? Daug maloniau kaimynus apkalbėti .
Niekaip nesusikaupiu pasodinti du sodinukus. Labai šalta. Tai iš pykčio iškepiau greitpyragį. Reikia kur nors sunaudoti trintus juodus serbentus. Nevalgo jų juodai maniškiai, tik pyraguose.
Nežinau kuom plauti kycių, radau tepaluota nugara, matyt, po mašinom landžiojo dieną
Buvau po darbo maksėj, žmonių mažai, matyt, visi į ką tik atidarytą lidlą patraukę.
Nu žinokit, visai neblogas pirkimas šandien buvo, nesitikėjau. Ir kasa suėjo kapeika į kapeiką
D., dar tas varjotas šaltienos priviręs, kur rast jėgų tvarkyti, aina na..
Buvau po darbo maksėj, žmonių mažai, matyt, visi į ką tik atidarytą lidlą patraukę.
Nu žinokit, visai neblogas pirkimas šandien buvo, nesitikėjau. Ir kasa suėjo kapeika į kapeiką
D., dar tas varjotas šaltienos priviręs, kur rast jėgų tvarkyti, aina na..
labas
oras š.....
Anila, pasipasakok apie save daugiau, cekava
diena buvo maloni, nes nuo akstaus ryto puskė seniai bematyta apsireiškė, įsiprašėm pas tetulytę į svečius, toks mini giminės susitikimas gavos, su pajuokavimais ir pasikvykavimais
gera taip su savais pasibūt
dar dariau "damblę" dukterėčiai
norėčiau, kad gautūs kaip sumanyta, bet turiu dar padirbėt
išdygo 3 pentinai, cha, iš viso pakiuko
vakar nusipirkau šlamučio daigelių ir kelias palergonijos kaskadinės šakeles, auginsiuos
oras š.....
Anila, pasipasakok apie save daugiau, cekava
diena buvo maloni, nes nuo akstaus ryto puskė seniai bematyta apsireiškė, įsiprašėm pas tetulytę į svečius, toks mini giminės susitikimas gavos, su pajuokavimais ir pasikvykavimais
išdygo 3 pentinai, cha, iš viso pakiuko
vakar nusipirkau šlamučio daigelių ir kelias palergonijos kaskadinės šakeles, auginsiuos
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 29, 21:34)
Jurginėli, kas tas yr?
Kokį gražuolį veršelį vakar karvė atvedė, tokio dar nesam turėję. Beveik baltas visas, ausytės juodos, apie akis juoda, bet kur mažiau, tai net blakstienos baltos, o kitos akies juodos
Pasodinau savas našlaites į traukinuką, tokios pastypę, nes šiltnamy buvo, rudenį neišsodinėjau, tik pavasarį. Ale vistiek smagiau
Kepiau mielinių bunduliukų su mėsa, apsirijimas
Kas ta damble???
damblė - tai dramblė(dramblys mergaitė)
Liniuk, vaje koks grožis, parodyk kada teliuką
bundukų noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Liniuk, vaje koks grožis, parodyk kada teliuką
bundukų noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Labukas vakare
Anila labas
Taip taip čia turbodyzelinės moteros,aš tai prie tų skaitytojų rašytojų daugiau
Masažinuosi toliau,fainai tikrai
O man biuletenį pratęsė,vos nenuvirtau nuo kėdės kai pati pasiūlė tęsti,mat paprašiau siuntimo pas neurochirurgą,jis atvažiuoja kartą per mėnesį,sakau be blokados nieks nebus,mažu ir skaudančius kelius naminėm priemonėm pasigydysiu
Agurkus reik pasisodinti,jau nosis rodo
Damblė man atrodo drambliukas
Anila labas
Taip taip čia turbodyzelinės moteros,aš tai prie tų skaitytojų rašytojų daugiau
Masažinuosi toliau,fainai tikrai
O man biuletenį pratęsė,vos nenuvirtau nuo kėdės kai pati pasiūlė tęsti,mat paprašiau siuntimo pas neurochirurgą,jis atvažiuoja kartą per mėnesį,sakau be blokados nieks nebus,mažu ir skaudančius kelius naminėm priemonėm pasigydysiu
Agurkus reik pasisodinti,jau nosis rodo
Damblė man atrodo drambliukas