Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniau, tai gali man šilumos paskolinti. Baigėsi malkos iš malkinės sausos, turime tokių nedžiovintų. MB pyksta ant jų ir nekiša į pečių. Tai turiu tenkintis židiniu ir elektriniu pūtiku.
Šalta , drėgna. Buvau turge, o kiek rožių wub.gif Tik nepirkau dar šiandien. Kėniukus pamiršo atvežti. Dieviško grožio skėtkėnių privežta, kainos didelės, o jie pas mus neišgyvens.
Atsakyti
silumos nezinau kaip paskolint, gal geriau malku biggrin.gif
nuejau turgelin grietines, prisipirkau visko trim dienom, ner Sepetos agurku.
Praejo noras i maxima eit, i siltnami ir nebeisiu, vejas, salta, bus geresniu dienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 28, 19:26)
Anila, ateik jau pas mus, gana po tuo suolu tupėt-mes juk geros biggrin.gif

4u.gif ačiū ačiū už pakvietimą. Aš nereguliari lankytoja, prisikabinu puslapį, kad nepamesčiau, tai ir "guliu", smile.gif. Va, begulėdama po suolu ir stebiuosi, kaip jūs milijoną darbų sugebate padaryti. Kai kurios iš vis atominės moterys, ;), su branduoliniais varikliais viduje, smile.gif, tiek visko nuveikti ir dar paskui paplepėti.
Atsakyti
Sveika prisijungus,Anila.
Paplepejimas yra poilsis ir atgaiva moters dusiai.Labai smagu pasiplepet su visa Lietuva ir pamatyt,kaip kitos tvarkosi,ka seja,ka akeja,pasimokyt is ju.O moterys cia labai darbscios.Svarbiausia imtis darbo,tai kai pradedi reikia ir pabaigt,taip ir gyveni zmogus.Apie ukininkes musu forume galiu pasidziaugt,as irgi stebiuosi,is kokiu saltiniu jos semiasi energijos.
Atsakyti
QUOTE(anila @ 2017 04 29, 17:34)
4u.gif ačiū ačiū už pakvietimą. Aš nereguliari lankytoja, prisikabinu puslapį, kad nepamesčiau, tai ir "guliu", smile.gif. Va, begulėdama po suolu ir stebiuosi, kaip jūs milijoną darbų sugebate padaryti. Kai kurios iš vis atominės moterys, ;), su branduoliniais varikliais viduje, smile.gif, tiek visko nuveikti ir dar paskui paplepėti.

Sveika, tai dazniau parasyk
As is tu kur raso, o nedirba. Likusios tai tokios, kaip tu ivardinai biggrin.gif
Atsakyti
Teisingai Luety pastebėjo. Mums tik paplepėti duok. biggrin.gif
Sakykim, susitinki su drauge. Tai negi reliatyvumo teoriją aptarinėjate? Daug maloniau kaimynus apkalbėti . biggrin.gif
Niekaip nesusikaupiu pasodinti du sodinukus. Labai šalta. Tai iš pykčio iškepiau greitpyragį. Reikia kur nors sunaudoti trintus juodus serbentus. Nevalgo jų juodai maniškiai, tik pyraguose.
Atsakyti
Nežinau kuom plauti kycių, radau tepaluota nugara, matyt, po mašinom landžiojo dieną hmm.gif
Buvau po darbo maksėj, žmonių mažai, matyt, visi į ką tik atidarytą lidlą patraukę.
Nu žinokit, visai neblogas pirkimas šandien buvo, nesitikėjau. Ir kasa suėjo kapeika į kapeiką biggrin.gif
D., dar tas varjotas šaltienos priviręs, kur rast jėgų tvarkyti, aina na..
Atsakyti
labas 4u.gif

oras š.....

Anila, pasipasakok apie save daugiau, cekava ax.gif

diena buvo maloni, nes nuo akstaus ryto puskė seniai bematyta apsireiškė, įsiprašėm pas tetulytę į svečius, toks mini giminės susitikimas gavos, su pajuokavimais ir pasikvykavimais biggrin.gif gera taip su savais pasibūt biggrin.gif

dar dariau "damblę" dukterėčiai biggrin.gif norėčiau, kad gautūs kaip sumanyta, bet turiu dar padirbėt

išdygo 3 pentinai, cha, iš viso pakiuko rolleyes.gif
vakar nusipirkau šlamučio daigelių ir kelias palergonijos kaskadinės šakeles, auginsiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 29, 21:34)

dar dariau "damblę" dukterėčiai biggrin.gif  norėčiau, kad gautūs kaip sumanyta, bet turiu dar padirbėt

Jurginėli, kas tas yr?
Kokį gražuolį veršelį vakar karvė atvedė, tokio dar nesam turėję. Beveik baltas visas, ausytės juodos, apie akis juoda, bet kur mažiau, tai net blakstienos baltos, o kitos akies juodos biggrin.gif Jau visą savaitę laukiau, kelias naktis ėjau žiūrėt. Dasidėjo darbo.
Pasodinau savas našlaites į traukinuką, tokios pastypę, nes šiltnamy buvo, rudenį neišsodinėjau, tik pavasarį. Ale vistiek smagiau smile.gif
Kepiau mielinių bunduliukų su mėsa, apsirijimas ax.gif Verda karkos vyniotiniai, dukra atvažiuos, dalinsimės biggrin.gif
Atsakyti
Kas ta damble??? ax.gif wub.gif
Atsakyti
damblė - tai dramblė(dramblys mergaitė) biggrin.gif biggrin.gif

Liniuk, vaje koks grožis, parodyk kada teliuką biggrin.gif biggrin.gif

bundukų noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas vakare
Anila labas
Taip taip čia turbodyzelinės moteros,aš tai prie tų skaitytojų rašytojų daugiau
Masažinuosi toliau,fainai tikrai
O man biuletenį pratęsė,vos nenuvirtau nuo kėdės kai pati pasiūlė tęsti,mat paprašiau siuntimo pas neurochirurgą,jis atvažiuoja kartą per mėnesį,sakau be blokados nieks nebus,mažu ir skaudančius kelius naminėm priemonėm pasigydysiu
Agurkus reik pasisodinti,jau nosis rodo
Damblė man atrodo drambliukas
Atsakyti