Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 09, 08:01)
Pas mus +1, užtat šiai nakčiai žada -5, na idomu kiek truktels , vakar dar sodą purškiau už keliu valandu dangus nupurškė iš naujo biggrin.gif
liepiau mb žvakiu nupirkt kur ilgiau dega bandysiu šiltnami degint, o visa kita lauke nežinau gi nepridengsi , nors žiu mano viena rožė jau ir taip sugebejo apšalt stirpiai

ANT ROŽIŲ APVOŽK KIBIRUS, VIS GAL ŠIOKIA TOKIA PRIEDANGA BUS mirksiukas.gif

aŠ ČIA VISADA ŽIŪRIU ORŲ PROGNOZĘ. lYG IR NĖRA TAIP BAISIAIS.
http://www.meteo.lt/.../web/guest/home

Labukas
Atsakyti
Labas
sedziu Panevezy, ketvirtadieni dar reiks atvaziuot pas notara. Su maskviete vakar bendravom, snd. vesim skolas siluminiuos gesint. Ji snd. eis/ejo cviety vozlozit . Kam pergales diena, kam okupacijos biggrin.gif
Ai, pas notara eisim su verteju, nes ji nekalba lietuviskai, nors supranta blink.gif Vertejo paslauga 30 euru rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 09 gegužės 2017 - 09:57
Labas rytas,
pas mane vėjas šiltnamio duris išklebenęs ir praviras radau. Tam namely tik salotos, nedengtos, valgomos. Ta kuri prie durų-salotų rojuje.
Mergučios, dievas yra. wub.gif Tiesiam kely, greitis 100-priekyje važiuojantis kirto ant stabdžių, kad įleisti sustojusį šalutiniame kely autiką. Beprotis. Sustabdžiau centimetrų atstumo. Ačiū aukščiausiam ir angelui sargui. Salone viskas išlakstė. Dar gerokai pastovėjau, kol atsigavau. Ot kokių žmogam užtemimų būna. Kiek metų važinėju, toks atvejis pirmas. Gerai, kad iš galo nieko nebuvo, retas atvejis VIA BALTICOJ.
Atsakyti
tai aisku, kad yra wub.gif
vakar pasistatem prie istaigos masina, prie duru su uzrasu..tarnybinis iejimas', nei geltonos juostos, nieko. Radau uz valytuvo rasteli: ne vietoj stovit, pranesta policijai. Masina mano vardu, tai ir bauda pareis mano vardu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 05 09, 09:57)
Labas rytas,
pas mane vėjas šiltnamio duris išklebenęs ir praviras radau. Tam namely tik salotos, nedengtos, valgomos. Ta kuri prie durų-salotų rojuje.
Mergučios, dievas yra. wub.gif  Tiesiam kely, greitis 100-priekyje važiuojantis kirto ant stabdžių, kad įleisti sustojusį šalutiniame kely autiką. Beprotis. Sustabdžiau centimetrų atstumo. Ačiū aukščiausiam ir angelui sargui. Salone viskas išlakstė. Dar gerokai pastovėjau, kol atsigavau. Ot kokių žmogam užtemimų būna. Kiek metų važinėju, toks atvejis pirmas. Gerai, kad iš galo nieko nebuvo, retas atvejis VIA BALTICOJ.

Man panašiai buvo gal prieš 10 m. Užsibaliavojome Bernelių užeigoje prie Kauno, išvažiavau gal pirmą nakties. Baladuojuosi tokiu tuščiu keliu. Matau, priekyje kairiame kelkraštyje žiburiukas, galvoju, gal kas su dviračiu. Privažiuoju arčiau, prieš mane arkliniame vežime kratosi kažkokie vėlyvi pijokėliai. Pradedu juos lenkti ir Op - man prieš nosį išnyra kombaino chederis . Kaškoks debilas pasistatęs vos ne vidurkelyje matyt užgesęs. blink.gif Anei kur dingti. Jau kaip pyliau ant stabdžių . blink.gif Chebra iš baliaus buvo įdėję man sauso vyno , kad MB parvežčiau, nes jis nevažiavo. Tai rankinė pakilo nuo priekinės sėdynės ir visa jėga pylė į "bardačioko" dureles. bet tokia jėga, kad vyno butelys sutrupėjo, vynas pasiliejo ir skaniai užkvipo. Tiesą sakant, kvepėjo gal mėnesį. bigsmile.gif

Lyžuka, gėlyną niekuo nedėlioju. Tik apkertu žolės velėną bent kartą per metus.

Šiąnakt didelės šalnos nebuvo, nors pomidorai šiltnamyje, keturgubai užkloti. Kaip tyčia vėl vėjo atlupta plėvelė maskatuja, nelaiko ta dvipusė plėvelė. Vakar kad pakilo vėlai tokie gūsiai, galvojau, kad tik nenuplėštų viso šiltnamio.

Šiandien prieš septynias išvertė skambutis : viščiukų draugė parvežė. Visai buvau apie tą užsakymą pamiršus. Niekas neparuošta. Suleidau į didesnę dėžę, butelių su šilltu vandeniu pridėjau. Vienas jau gerokai apmindytas, padėjau ant butelio viršaus, bet gal jau pakeliui į rojų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 09 gegužės 2017 - 14:51
labas 4u.gif
pas mumi jau žiema unsure.gif danguj balta balta, ant žemės dar keli žali lopai šviečias, bet jei taip vers, bus blogai blink.gif blink.gif

Ate, gerai, kad viskas gerai baigės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
Atgavau kompą, dar kažkiek pratęsė jo gyvastį biggrin.gif
Popiet kad davė su ledais, žemė su dangum maišėsi, atvažiuoju namo, o čia ant kalno nieko, tik dabar kažkoks juodas debesys užėjo, bet gal virš Nemuno praslinks. Laukiu Čiaumuk iš gastrolių, gerai būtų, kad spėtų.
Blyn, reikia ant stogo kabarotis, antenos kontaktai matyt užrūdyjo, neįmanoma žiūrėti. O dar tiek lekiau savo serialų. Dieds pikts, o kuom aš kalta. Sakiau šimtus kartų kopėčas daryt.
Nu ką, piilnatis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 09, 09:55)
Labas
sedziu Panevezy, ketvirtadieni dar reiks atvaziuot pas notara. Su maskviete vakar bendravom, snd. vesim skolas siluminiuos gesint. Ji snd. eis/ejo cviety vozlozit . Kam pergales diena, kam okupacijos biggrin.gif
Ai, pas notara eisim su verteju, nes ji nekalba lietuviskai, nors supranta blink.gif Vertejo paslauga 30 euru rolleyes.gif

Jūs čia užuominom kalbate?Kas per maskvietė Sapniuk,nieko nesupratau? ax.gif O patys negalėjote susikalbėti rusiškai su notare?Tokie pinigai. bigsmile.gif Mano kieme gyvena vertėjas,matytum su kokia mašina važinėja. mirksiukas.gif

QUOTE(ate42 @ 2017 05 09, 09:57)
Mergučios, dievas yra. wub.gif  Tiesiam kely, greitis 100-priekyje važiuojantis kirto ant stabdžių, kad įleisti sustojusį šalutiniame kely autiką. Beprotis. Sustabdžiau centimetrų atstumo. Ačiū aukščiausiam ir angelui sargui. Salone viskas išlakstė. Dar gerokai pastovėjau, kol atsigavau. Ot kokių žmogam užtemimų būna. Kiek metų važinėju, toks atvejis pirmas. Gerai, kad iš galo nieko nebuvo, retas atvejis VIA BALTICOJ.

Matyt šiandien tokia diena?Mes vakare grįžinėjome,tai mersas pacanų užkišo iš šalutinės,vos spėjo mb sustabdyti.Paskui sako reikėjo gal pilti?Nu jo mano mašiniuką sudaužyti?Su kuo į mišką važinėsiu? mirksiukas.gif
Jurginėli,jo mažaisi skambino sakė sutemę pas jus kaip naktį ir vos spėja valytuvai dirbti. bigsmile.gif
Šiąnakt atrodo nedidelė šalna buvo,o vienas pomidoras šiltnamyje prie durų nušąlo.Gaila būtų ,mačiau vienas jau pomidoriukus augina.Bet jei bus tokios šalnos,nuvirs viskas. ax.gif
Atsakyti
Mergaitems 4u.gif Išgąsčio tai įsivaizduoju kiek apturejote, svarbu, kad gerai viskas baigesi. mirksiukas.gif

Pas ka žiema atejo, kvietimas pas mus i šiltus kraštus atvykti hihihi.gif saulute visa diena firfia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 05 09, 18:00)
Mergaitems  4u.gif Išgąsčio tai įsivaizduoju kiek apturejote, svarbu, kad gerai viskas baigesi.  mirksiukas.gif

Pas ka žiema atejo, kvietimas pas mus i šiltus kraštus atvykti hihihi.gif saulute visa diena firfia  rolleyes.gif

Aha,ir as ateinu sukelt pavydo wub.gif pas mus visa diena saulyte,dirbom sode,namo nesinori eit.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 09, 19:26)
Jūs čia užuominom kalbate?Kas per maskvietė Sapniuk,nieko nesupratau? ax.gif O patys negalėjote susikalbėti rusiškai su notare?Tokie pinigai. bigsmile.gif

patikek dabar notarai velniu priėdę biggrin.gif, kad ir supranta, negi praleis proga nulupt koki eur, o gal ir nemoka, gi jaunimas dabar jau rusiiškai nelabai ikerta

uždegiau 4 žvakes šiltnami, nu gal kiek pades biggrin.gif nesijuokit labai ir agro pamečiau ant pomidoru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 gegužės 2017 - 19:31
panevėžiškės, ar tikrai pas jus ligoninėj geri angiochirurgai?
paguldė dėdiną, kojose krešuliai, šeštadienį abi išoperavo, šiand vienoj kraujagyslę papildomą pritaisė-gal pavyks išgelbėt unsure.gif o dar cukraligę turi, cukrus labai krenta.... et....
Atsakyti