Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Para, mieste nesijaučia vėjo. Buvom su mergina poliklinikoje, nuvarėme į kavinę papietauti, šilta, nors ant kiemo sėdėk. O dabar vakare išnešiau viščiukus į lauko dėžę, kol sukabinome lempas, dar atnešiau polistirolo, dėžę apkraštavau, nes MB davė prielaidą, kad jeigu elektra dings.... Sustingo rankos, parėjusi šiltu vandenių šildžiausi. Toooks vejas košia. Pomidorus apklojau penkiaguba agro.

Jurginėli, pas mus skaitomi labai geri neurochirurgai, bent anksčiau buvo. Girdėjusi ir apie angio... Kažkokiais mandrais metodais dirba. Vienas privačiai dar turi, bent anksčiau pusė šalies pas jį važiavo.

Lyžuka, žvakės gerai. Prancūzijoje gal matei, persikų sodus jomis nuo šalnų gelbsti. Išveža ir sustato tūkstančius. naktį gražiai atrodo. Tik tokias žvakes dėžės didumo, kad degtų gal mėnesį.

Dėl notarų. Nė prie ko moka- nemoka. Yra įstatymas. Pvz, gaunu sąskaitą faktūrą lenkų kalba. Turiu ją nešti vertėjui, kuris yra sertifikuotas, ir dar notariškai patvirtinti, kad vertimas tikras. Paprastai vertėjas nuneša patvirtinti. Aišku, kapsi pinigiukai, bet taip jau yra. Sakykim, paskui jei neduokdieve kokių teismų, kas gali įrodyti, kad notaras teisingai suprato. Tokiu atveju vertėjas prisiima atsakomybę, kad išvertė teisingai, notaras, kad užrašė teisingai.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 09, 20:10)
panevėžiškės, ar tikrai pas jus ligoninėj geri angiochirurgai?
paguldė dėdiną, kojose krešuliai, šeštadienį abi išoperavo, šiand vienoj kraujagyslę papildomą pritaisė-gal pavyks išgelbėt unsure.gif  o dar cukraligę turi, cukrus labai krenta.... et....

Angiochirurgai,tai tie kas kraujagysles,venas operuoja? ax.gif Tai mano kaimynas toks.Kaip tik kitas kaimynas buvo užvažiavęs mašinos remontuotis,rytoj gulasi pas kaimyną operuotis kraujagyslių.Mūsų viso namo kaimynai lekia pas jį jei kas.MB yra padėjęs ir dėl skrandžio ir taip jei sutinki ligoninęje su kokia bėda visada padeda.Auksinis žmogus. wub.gif Kad ir nebe gyvena mūsų name,pasistatė namą,bet butą laiko,vistiek padeda. ax.gif
Pas mus lyja,tai gal šalnos nebus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitineju ir klausau eurovizijos dainu. Lietuviu dainos neesu girdejusi blush2.gif ot patriote esu doh.gif Nesitikiu nieko, bet gal reiketų išgirsti. ax.gif

As pora sluoksniu agro uzmeciau. Dangus debesimis užtrauktas, gal nebus šalnos

Apie chirurgus nezinau, bet man gydytoja patare i bet kuria sostinę vaziuot operuotis ax.gif Nors gyre, kad ir čia geri, koleges "nepapjove" Pnv, gerai išoperavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 09 gegužės 2017 - 21:42
QUOTE(Para @ 2017 05 09, 22:37)
Skaitineju ir klausau eurovizijos dainu. Lietuviu dainos neesu girdejusi blush2.gif ot patriote esu doh.gif

Nieko nepraradai biggrin.gif
Ryte buvo puikus oras, važiavom dar rinkti akmenų, popiet žiema prasidėjo. Uždangsčiau šiltnamy, kažkaip jau principo reikalas nieko nenešt namo biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kur pažvelgsi visur balta? bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
balta blink.gif
Ingriduk, tai cia kalbu apie dvieju kmb. buta kur kalbet pries Kaledas pradejom.
IK, ZINAU AS TUOS VERTEJUS IR TAS PASLAUGAS JU. mAN VERSDAVO IS RUSU VAIKIO NASLAICIO PASALPA. Oi, kad uzblioviau.
Labas visoms
Atsakyti
Labas rytas,
pomidorai nakvojo šiltnamy, apdengti dviguba agro. Buvo -3. Atsidengiau pasižiūrėti-sveiki, besišypsantys wub.gif . Pačiam šiltnamy rodo +7, bet jau kampą saulutė šildo. Bijūnai nuleidę galvas. Šiaip labai keistai-vištukėm stovi du puodai vandens maždaug 40 cm atstumu vienas nuo kito. Vienas beveik iki dugno užšalęs, kitas net paviršius nepatrauktas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

pas mus 6 ryto šiltnami rode +8 , žvakes sudege , o rašo, kad iki 14 val turi degti , bet viskas lyg gyva, gražu unsure.gif , o šiaip tai lauko termometras nuli rode, bet panašu,. kad snigta nakti nes ant langu mašinu dar kai kur sniego prie valytuvu yra
Atsakyti
Ingrida, kur matei balta??? blink.gif Pas mane žalia. Vejoje prie namų maždaug 4x4 lopas žolės baltas, gal nuo šalnos buvo.
Ate, šalna taip ir eina, ruožais.
Viščiukai pernakvojo gerai, vienam gal koja išsukta, kažkoks kerėplioja. blink.gif Gal gyvens. Varau į didmiestį, nupirksiu pašaro ir Trisulfono. Jau bando pur pur daryti.
Atsakyti
https://scontent-waw...amp;oe=59843E4B

nu čia jei kas nematet dar tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Naujos tulpės "Ice cream" tongue.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 10, 10:58)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 10, 10:58)