Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba 4u.gif
pas jus ,,kalėdos,, pas mane vasara bigsmile.gif ,kaip išėjau septintą iš namų,tai parsiradau tik trečią,atseit neturiu ką veikt ax.gif
darbo iki vasaros galo negausiu,nuo rugsėjo gal kas bus tinkamo unsure.gif ,bet nieko baisaus,vasarą su mano ,,sveikata,, dabartine,tai tik namuose tupėt,nepernešu karščio,jau šiandien prie +18 dusau,aišku ryte buvo šalta,apsirengiau atitinkamai,tai pareit buvo šakės,šlapia visa iki ...

dukra nudažė plaukus,sutvarkė nagus,būsiu ,,gražuolė,, ,skudurai per dideli,kol atsirinkau ką įsidėt,seubas doh.gif

rytoj į sodą nulėkt,žentukui nurodymus palikt,nes su žeme reikalų neturėjęs,viskas nauja,tai baisoka,dar tik mokosi biggrin.gif
vieną rožę praradau,iš naujausių ir gražiausių,gaila,bet jau norai užfiksuoti,gal kažkuo ne mažiau gražiu pakeisiu ax.gif

valgyt noriu,bet tingiu prie puodų stovėt,graušiu obuolius
Atsakyti
Sakiau,kad košmarus sapnavau.Na ir dienelė.Nuvažiuojame į darbą ir savo akimis netikiu,vienas šiltnamis-nuogas. bigsmile.gif Galvoju juk vėtros nebuvo?Prieiname arčiau,nupjauta pagal žemę,susivyniota ir išnešta.Stovi tik galai. bigsmile.gif blink.gif Ryte iš pasiūtimo,net rankos drebėjo,ne plėvelės gaila,darbo,apdenk vėl. ax.gif Tikrai bomžas už bokaliuką,kokiai ap[radvėjai nunešė.Aišku pomidorai nušąlo,bet agurkai trys laikosi. biggrin.gif
Skambutis dar krikšto motinėlė,mamos sesuo numirė.Tai rytoj laiduotuvės.
Dabar vaikai,kad laimingai tik parvažiuotu.Mažoji netikėtai su broliu atbimbs,kartu visi važiuosime į laiduotuves.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 12, 18:22)
Sakiau,kad košmarus sapnavau.Na ir dienelė.Nuvažiuojame į darbą ir savo akimis netikiu,vienas šiltnamis-nuogas. bigsmile.gif Galvoju juk vėtros nebuvo?Prieiname arčiau,nupjauta pagal žemę,susivyniota ir išnešta.Stovi tik galai. bigsmile.gif  blink.gif Ryte iš pasiūtimo,net rankos drebėjo,ne plėvelės gaila,darbo,apdenk vėl. ax.gif Tikrai bomžas už bokaliuką,kokiai ap[radvėjai nunešė.Aišku pomidorai nušąlo,bet agurkai trys laikosi. biggrin.gif
Skambutis dar krikšto motinėlė,mamos sesuo numirė.Tai rytoj laiduotuvės.
Dabar vaikai,kad laimingai tik parvažiuotu.Mažoji netikėtai su broliu atbimbs,kartu visi važiuosime į laiduotuves.

Labutes,

vajegis Ingridele,nu jau tikrai ,ko tyik nenuziuri pavogt uz ta butelaiti.
O tai tas siltnamis buvo tuscias?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 12, 19:39)
vajegis Ingridele,nu jau tikrai ,ko tyik nenuziuri pavogt uz ta butelaiti.
O tai tas siltnamis buvo tuscias?

Ten buvo tulpės ir svogūnai,bet kampuose jau buvau pasodinųsi 6 pomidorus ir 5 agurkus.Tai liko 3 agurkai.Gal išgyvens šią naktį po kelių sluoksnių agroplėvele? ax.gif Labai gerai vienos rūšies tulpes iškasiau ir ne karšta buvo,kai plėvelės nėra. biggrin.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

Ingridėl, seubas blink.gif blink.gif ale kokių tik zarazų nėr, nežinau, rankas kojas n....ot tokiems...... blink.gif blink.gif blink.gif unsure.gif unsure.gif

Frau, nepamiršk mums reportažų rodyt - taip virtualiai ir mes pakeliausim, svieto pamatysim Tave vieną parodydami biggrin.gif biggrin.gif

stoviu prie puodų, bernams maisto reik palikt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 12, 18:52)
Ten buvo tulpės ir svogūnai,bet kampuose jau buvau pasodinųsi 6 pomidorus ir 5 agurkus.Tai liko 3 agurkai.Gal išgyvens šią naktį po kelių sluoksnių agroplėvele? ax.gif Labai gerai vienos rūšies tulpes iškasiau ir ne karšta buvo,kai plėvelės nėra. biggrin.gif

Baisu,negali nieko turet,nieko augint,jei pats sodyboj negyveni.Bijau,kad cia tik pradzia.Pajuto,kad nieko nera,eis ir eis,kol nutversit.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 12, 21:53)
Frau, nepamiršk mums reportažų rodyt - taip virtualiai ir mes pakeliausim, svieto pamatysim Tave vieną parodydami biggrin.gif  biggrin.gif

stoviu prie puodų, bernams maisto reik palikt bigsmile.gif

bus bus,daugiau laukiančių yra,visa familija feisbuke kabo ir laukia,i telefonus nesiuntinėju,laiko gaila,tai sudedu vienoj vietoj ir kas nori tas pasižiūri biggrin.gif ,kad tik oras būtų toks kokį žada,va tada būtų smagu

stojau ir aš,šią savaitę vaikį daugiau ir sočiau farširavau,nes kitą tikrai užmirš pavalgyt,neturi alkio jausmo unsure.gif ,dar rytoj stovėsiu,jam palikt reikia bent pradžiai,mums įsidėt,nes pakeliui tik macdonaldai,o ten kojos nekeliam,parduotuvės sekmadieniais nedirba jokios,teks vežtis kažką kramtomo,paskui jau pusryčius gausim viešbuty

baigiau pakuotis,rytoj ramu jau,nes kelis kartus perdėliojau viską,galvos skausmas grynas biggrin.gif
baigiau ir tvarkymus,patalynę ryt pervelku,vaikis grindis išvalys kol sode apeisiu,atostogos prasideda vacation1.gif

Ingrida,o ten nesaugoma niekaip teritorija? brudai įsisuko unsure.gif
Atsakyti
Ingrida, filmavimo kameriukę įsitaisyk.
Pikta be galo, darbo gaila ir pomidorų. Ir kas iš tokios plėvelės, gi naudota.
Nervuoja vagys. Praeitą šeštadienį buvo atvažiavę tokie veikėjai, atseit kažkiek pažįstami. Siūlė Actaros pirkti ir dar kai ko. Atseit iš Ukrainos. Greičiausiai kažkokį ūkininką apšvarino. Atsisakiau ir paaiškinau, kad niekas be popierių nepirks. Durnė, galėjau gi policijai paskambinti.
Atsakyti
Nepyk Ingrida bet juokinga kažkaip tokį vaizdelį pamatyt, aišku iš šalies,

Mano zydrunai nukeipo šiltnamį nežinau ar nuo šalčio ar gal nedalieti
Atsakyti
Lyžuka,dabar jau nusiraminau. biggrin.gif Tik nuėjus į daržą,nervina. ax.gif
Tai gi šuva yra,bet tiek toli galinis šiltnamis,kad šuva tikrai nieko negirdėjo.mAN IRGI dabar visi sako,kad įsisuks ir į kitką.Reiks per braškių sezoną miegoti darbe,antrame aukšte su šautuvu? biggrin.gif IK,kur tau kamera viską aprėbs?Aš gi dar išsididinau daržą.Mes neprisiruošėme kai darbuotojai dirbo,kai važiavo brangios mašinos,bet lauke labai nieko nepalikdavome,tai užteko signalizacijos. ax.gif
Gerai sodyboje apsiramino vagys.
Frau,įspūdingos kelionės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 12, 20:53)
Ingridėl, seubas blink.gif  blink.gif ale kokių tik zarazų nėr, nežinau, rankas kojas n....ot  tokiems......  blink.gif  blink.gif  blink.gif  unsure.gif  unsure.gif

Kokios rankos kojos,bikinio zoną su pincetu nudepiliuot,po vieną kūšplaukį tempiant
Labukas
Mano "poniai" daktarei vėl nenuotaika,o dar pasiginčijau ir bac biuletenį uždarė
Susitvarkysiu nugarą ir be jos malonės
O va su keliu krantai su visom pakrantėm,kiek padirbus nori nenori teks eit vėl biuletenin
Labukas visoms
Kam sveikatos,kam sėkmės
Mano pomidorai lepinasi ant palangės,čia vis per mano tingėjimą rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Rapūžna katinas neklauso, neina namo parazitas, gi sušals, kailio tai pas jį mažai. Išėjo diedas vyt namo.
Jau dienelė buvo, inkasatoriai dvi valandas vėlavo, nei tulikan, nei ant sloiko, maniau, kad į kelnes..., ot gyvenimėlis. Kasą keturis kart skaičiavau, vistiek nesuėjo, tai spjoviau, kiek trūko savų sumečiau. Dar radau tris čipsų pokelius su besibaigiančia data, dvi savaitės iki pabaigos ir viskas, sandėlys neima atgal, dėk kur nori, jei nenupirks. Lyg to maža būtų, pasilydė šokoladai, kur prekybos vadovė prie stiklo sudėjo ir prigrasė, kad nejudinčiau iš vietos. Labai įdomiai ji vadovauja, tai kas mokės už sugadintą prekę, ji tai pasiplauna, r dar tos mlkos šokoladai po 1,2euro, kai maksėje 0,7 kaina. Geras skirtumas, kas pirks.
Parvedė, visas sušalęs durniukas.
Atsakyti