Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas,
Nuo 5,30 gyva. Vadinasi šeštadienis
smile.gif jau antras puodas kavos. Šaltis krečia, galva plyšta- gydausi vadinas. biggrin.gif taigi pomikus reik sodint.
Tarnaitė skalbia. Jaunimas negirdėjau kada grįžo. Buvo naktiniam krepšinį.
Nu bet oras wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ate,sergi?Pas mus oras geras. ax.gif
IK,su Tavo diena.
Šiandien tarp kitko lietuviška meilės diena.Tai ko daugiau MEILĖS. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 gegužės 2017 - 06:33
QUOTE(Lady Dy @ 2017 05 12, 21:40)
Kokios rankos kojos,bikinio zoną su pincetu nudepiliuot,po vieną kūšplaukį tempiant

devil.gif clap.gif

Ką nors daryk su ta nugara. Gal kur toliau pavažiuok, gal magnetinį rezonansą bandyk gauti.

Meri, spjauk tiems debilams į veidą. Eik į kokią IKI kasininke ir baigta.

Varau į miestą pasižmonėti.
Atsakyti
Iš Kaimo su gimtadieniu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 13, 07:23)
Iš Kaimo su gimtadieniu  bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū, bet gimiau rudenį. mirksiukas.gif Šiandien atseit vardadienis. smile.gif Ko gero, jis yra "šokinėjanti " šventė. 2015 buvo 11 ir 13, pernai 14, šiemet 13 biggrin.gif Taip rodo ant mano darbo stalo gulintys "grozbukai" kalendoriai. Reikia varyti ir užsipirkti šampano, gal dar atsargai. Mažu, kokią dieną dar išlįs vardadienis. Man vieno negana. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 13, 07:17)
Meri, spjauk tiems debilams į veidą. Eik į kokią IKI kasininke ir baigta.

Kiek klausnėjau, tai PC renkamas 10-15 eur neoficiali mėnesinė rinkliava visokiems trūkumams ir t.t. dengt, tai tas ant to išeina, o kioske nereikia tonų prekių kilnoti, na, pavienui, bet vstiek susidaro kalnai. O dar tie nepatenkintų pirkėjų veidai, gal čia ne tiek daug, vienas kitas, dauguma geranoriški.
Ėt, jei ne skaudančios sutinusios kojos rolleyes.gif , o db kad ir vietoje, pritrepsiu tiek, kad namo vos parsivelku. Kaip nors, kol baigsis paskola, padirbsiu. Kiek jau čia beliko. O paskum bus matyt. Gal į ką geresnio perkels. Geriau jau kai daug pirkėjų, diena greičiau eina.

Nžn, gal varyti iki Senukų, prasiblaškyti. Veidrodžiai lauke nukrito kai kurie, reiktų normalių laikiklių. Diedas nenupirks, visai nesigaudo prekybcentriuose. Laukiu, mažius gryš iš žvalgytuvių ir gal tuomet.
Atsakyti
Labas,
Meri, man jau Kaunas atrodo ne Lietuvoj randasi. Tai kazkokie avansai negrazinami, tai PC rinkliavos trukumams. Pati is dyko buvimo 7 men. dirbau MAXEJ, NEI TEN RINKLIAVU BUVO, NEI BEZBOZNAI PAVARGDAVAU, daugiau virtuvytej kava gerdavom.
Ir dabar jokiu rinkliavu ner.
Isdirbo kultivatorium zeme. Vakar bulbu labai saikingai pasodinau. Snd. sugrebavau ezytes, vakare sesiu. Net pirmakart ropiu saikingai biggrin.gif sesiu. Puse darzo apsejom rapsu. Del ko, neklauskit, pati nezinau. Bet nuejau turgelin ir pasiemiau 10 ankst. kopustu. Nu neauga jie zmoniskai pas mane, bet.... Turiu tokius lankus, sodinsiu po jais, o ant virsaus dienine uzuolaida desiu, nuo drugeliu, sraigiu ir kitu nevidonu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Asir vis sakau Merii,begt is to kiosko 4u.gif Ir maziau klausytkas kur ka pasake.. Tikrai nera rinkliavu prekybcentriuose.. Mano viena drauge Kaune Megos prekybcentry dirba, Rimi ten man atrodo.. Ir darbo valandom patenkinta ir salygom mirksiukas.gif

As noriu viena savo roze pasidaugint. Bandysiu i bulve ikist ir pasidint biggrin.gif Tik idomu arbulve isaugs ar roze toliau augs biggrin.gif
Atsakyti
tai bulves rudeny nusikasi, o roze liks. biggrin.gif
As tai rudeniop Paros prasysiu sakytes tos tamsios rozes ax.gif, kur buvo nuotrauka ikelus ir kurios grozis apakino mane. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 13 gegužės 2017 - 12:24
Giega , turėsi pasirinkti, nori rožės ar bulvės. Jei rožės- tai bulvei reikia išpjaustyti akutes.
Gal geriau sodink į vazonėlį su durpėmis ir uždenk stikline. Lievas reikalas su tom bulvėm.

Šilta pas mus. Reikia susikaupti ir eiti palieti šiltnamį. Tingisi. Dar jurginus pasodinti.
Atsakyti
Laba. Nei kojyčių nei rankycių bigsmile.gif

Dalį daržo apsejom. Liko agurkai, cukinijos, brokoliai, paprikos ir baklazanai, ai, dar pupeles. Pomidorai jau šiltnamyje sutūpė. Dar kvietkus persodinau. Pasiliksu dar rytdienai daugiametes sukišti i zeme. Ir kada bus gana g.gif rolleyes.gif

Sapniuk, neatsimenu kokia foto buvau ikelus, ot senatve doh.gif

Atsakyti
Labukas vakare visoms
Smagiai pasidarbavom,malkas skaldėm
Atsikėliau ryte ir sakau:kaip pavargau miegoti,kelis žiauriai skaudėjo,nors miegok sėdom
Giminaitei sakau reik savigyda užsiimt gal atrasiu kokie vaistai padės,o ta duoda drausmės,liepia eit pirma išsitirt kodėl skauda,o ne eksperimentuot prisiskaičius" gudrių" straipsnių ir patarimų
Kaimietuke kokios daržovės pakęstų beveik pavėsį?
Atsakyti