Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Merii @ 2017 05 14, 15:06)
oi, Lyžuka, kaip gražu  bigsmile.gif
Man tap pat jos pasiteisino, kitąmet daugiau sodinsiu. Tokios alia aguonos.
O tu jas iškasinėsi? Ir šiaip, priminkit kada hiacintus traukt iš dirvos?
Nu blyn, nei vieno narcizo šiemet. Turbūt reiks gelžkelio turguj pirkt paprastų , gal augtų. Koks pavasaris be jų.
Kažkur i raidė neįsispaudžia, dar gražiau.

šiemet tikrai neiškasinesiu kai nuvys ant ju vienmetes sodinsiu , o šiaip tai taip reikia kiekio kad žiuretusi, čia susodinta 80 vnt smile.gif

su anyta susikoliojau, negaliu net krato, atsibodo valyt šudais ištepliota tualeta ir skalbt rankšluosčiu kur ji šš rankas valosi tai pasakiau kad tvarkos laikytus ir tam skirtas tualetinis popierius, tai kaip isižeide ponia apreke kiek galejo kad tokia karaliene išdriso kas kaltiniti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 gegužės 2017 - 21:01
Lyžuka, oi, oi.
O taviškis tavo pusėj, kažką pasako? Mano vienos pažįstamos panaši situacija, tai jos vyrui tai juokinga, sako nekreipk dėmesio arba nepastebi, ko nenori. Sunku. Savy vis pasidžiaugiu, kad ramu dabar. Tik tiek, kad loja visiems nesamones.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 14, 20:59)
šiemet tikrai neiškasinesiu kai nuvys ant ju vienmetes sodinsiu , o šiaip tai taip reikia kiekio kad žiuretusi, čia susodinta 80 vnt smile.gif

ale kokia turtuolė, tuoj su manim nedraugausi biggrin.gif , gi tos pilnavidurės brangios.

Lyžuka, baisi ta senatvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 14, 22:59)

pas mus du metus močiutė gyveno kol slaugoj vietą gavo,nes bet kur nenorėjo,teko laukt,mes dar mažos buvom,tėvas siautėjo,močiutė cirkinosi,bet ji sirgo ir nesuprato ką daro,nesuvokė realybės,kaip ten švietė,tai ir darė,tai ir kilimus teko mest,neatskalbėm,suaugęs žmogus po kambarius vaikšto reikalus atlikinėdama,rankom ima,po to per sienas,baldus ... ,bet jei tavo anyta su protu dar,tai jau pardon,įsivaizduoju kaip pikta

Laba 4u.gif , Meri,mano šogunas išgyveno,bet persodinau,tai bus matyt,žiemą atlaikė,pumpurų pilna buvo,o kai lapai pasirodė nuvirino šalna visus,dar persodint būtinai reikėjo,bet mačiau gyva,bent kol kas,turi naujų lapų,gal ištvers
orchių ištrenkiau daug,likę virš dešimt,bet dar dvi kandidatės į šiukšlyną yra,daugiau neperku,geriau į sodą kokia rožė,nors ten irgi jau botanikos sodas,žioplių pilnas patvorys,o dar nežydi,kas bus kai pradės,tai nežinau,gal kasos aparatu pasirūpint? nemėgstu tokių žiūrovų,jei rimtai

mes jau šalia Alpių,pasivaikščiojom,mažoji pas pernai matytus arkliukus nulėkė,pažiūrėjo kiek paaugo,bet ten poniai,nevirto ristūnais biggrin.gif
šeimyna dar saulei šviečiant į lovas sulipo,o aš sėdžiu,šalia restoranas,kompanijos švenčia motinos dieną,po mišių iš bažnyčios tiesiai į restoraną,pastatai gretimi,tai kas 15 min.bažnyčios laikrodis bim bam,paskui koks vyras uždainuoja,moteriškos pažvygauja,vaikai laksto po langais,neužmigsiu kol neišsiskirstys

o jau orelis... išvažiavom išsirengę,jau septintą buvo šilta,pusiaukelės liūtis,po to dar,ir dar,o tada kaip dėjo ledais ,galvojom mašinos stiklai neatlaikys,bailesni stojo po tiltais,žibintų nesimato,nes valytuvai nespėja valyt,balos,teškia ant langų pravažiuojantys,kelio remonto darbai po 15 km atkarpos,iš ten ištrūkom,navigacija liepia sukt iš bano,kamštis,dar paburba,kad ta kvailioja,bet paklauso,nusuka... ,akurat,mašinų kolonos nei krust,malūnsparnis,sirenos,gaisrinės pievom lekia... nuvažiavom gerą galą ir pamatėm baisų vaizdą,sudegus mašina,iki juodulio čemodano dydžio,visur suodžiai,tarnybų prilėkę,eismas sustabdytas,tai pasisekė,kad net žinodamas kelią navigaciją įjungė ir paklausė,ot būtume sėdę

kalnuose sniego nerasta,pernai fone baltos viršūnės,šiemet žalia kiek akys mato bigsmile.gif

panašu,kad skirstosi paskutiniai lankytojai,gal duos miegot jau unsure.gif ,tuoj pusryčių kvies,o dar negulus biggrin.gif ,koks malonumas kai ir man atostogos,viskas gatavai,lepota biggrin.gif
Atsakyti
Jau ir aš einu miegot. Burokus pasėjau dieną, lašinius ir kumpius ką tik baigiau suvyniot, padariau, kiek planavau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas turistautojos ir darbininkes
Lyzuka 4u.gif
mano anyta slaugoj jau virs savaites. Pririsa, nes vis nori eit operacijos darytis, kita diena i susirinkima. Vyra dar atpazista, bet....Manes paprase jai uz viska atleisti ir pasirupinti jos sunumi. Liudna....
Eisiu trumpam i darba
Atsakyti
labas rytas darbštuolytės 4u.gif 4u.gif

saulė plieskia, langus jau atsidarius, skalbėja dirba - greit viską išsidžiovinsiu biggrin.gif

pernai pabandžiau vienas tulpes išsikaast kai česnakus roviau, po to pakabinau kluonely tinkliuke džiūt, rudenį pasodinus-tvarkingai visos su pumpurais. kai iškasinėjau-radau daug vaikų, tuos pasodinau-bet dabar dar tik lapeliai, kaip supratau, žiedų kt. metams laukt.
O vat tų pilnavidurių nei vienos neturiu, rudenį teks dairytis ax.gif

Lyžuka, Sapniuk kantrybės ir taupykit savo nervus 4u.gif 4u.gif
tokia istorija, kaip Frau aprašė, buvusi ir pas mamos draugę-5 a. bobulytė visus langus, sienas tepė, o lango atidaryt negali, nes taikės išlipt, o jau keikės ir koliojos......baisu su tokia liga......

pagązdinom policija, sakiau kai būsim įgaliotinį pasikviesim susipažint, mažu pamatę a/m kiek išsigąs.
Atsakyti
Frau, va tame ir pikčiausia , kad ji protingas žmogus ( tarkim biggrin.gif ), bet higienos klausimais niekad nespindejo, jei net lauko tualetu nemegdavo naudotis, o tokio daikto kaip tual. popierius iš vis nepripažista

Sapnkiuk, tai dar laiku spejot paguldyt, ką tu būtum su ja namuose darius ???

Sveikos smile.gif

Jau vasara kvepia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 05 14, 22:11)
Lyžuka, oi, oi.
O taviškis tavo pusėj, kažką pasako? Mano vienos pažįstamos panaši situacija, tai jos vyrui tai juokinga, sako nekreipk dėmesio arba nepastebi, ko nenori. Sunku. Savy vis pasidžiaugiu, kad ramu dabar. Tik tiek, kad loja visiems nesamones.

mano pusej aišku, nes gi pats mato kas daros ir čia nuo pirmos dienos, tiek pas mus tiek pas kitus brolius ta pati daina , tai jis gražiai tada vedasi ją į tualetą, rodo kaip naudotis popierium, kiek jo reikia atplėšt, tai jai per viena ausį įejo, poer kita išėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 gegužės 2017 - 07:05
va ka vyras but su mama dares, net jau ir dare, kai as isvaziavau.
Pirma karta nudziugau, kad cia trobos kitas galas rakandais uzverstas, o mes su babuliuku turim tik po kambari. Buvo jam kilus tokia saliamoniska mintis motina vezt pas mane blink.gif
Lyzuka, nu neisivaizduoju kaip nesinaudot toletke. Mano babuliukas prisipleso kruva, padeda ant kedes prie bio. Bet bais taupyt nori biggrin.gif Jei katinas ta kruva nuvercia, lipdamas ant palanges, triuksmas katino adresu.
Na sunku su senais zmonem, bet ka cia padarysi....
Su manim ir ner lengva. As gera, kol gera.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 05 14, 22:18)
ale kokia turtuolė, tuoj su manim nedraugausi  biggrin.gif , gi tos pilnavidurės brangios.

Lyžuka, baisi ta senatvė  4u.gif

Merri, tikrai bais turtinga biggrin.gif... pvz. tulpėmis šiemet biggrin.gif , o pirkau iš nojaus kai jau ar ne -50 proc. nuolaida buvo

Va dar iš iš turtų smile.gif parodysiu:
vadinasi "Purple prince" pliusai; ilgai žydi, žemoka apie 25 cm, t.y. vėjai neišvarto ir lietūs, žiedai dideli, tvirti
https://scontent-waw...amp;oe=59A7EE59
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 15, 08:14)
Lyzuka, nu neisivaizduoju kaip nesinaudot toletke.

Miškas ir žolė tą fukciją atlikdavo unsure.gif

Nu pereinam prie gražesniu temų bigsmile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=59765514

https://scontent-waw...amp;oe=59B07281
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 gegužės 2017 - 07:59