QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 14, 22:59)
pas mus du metus močiutė gyveno kol slaugoj vietą gavo,nes bet kur nenorėjo,teko laukt,mes dar mažos buvom,tėvas siautėjo,močiutė cirkinosi,bet ji sirgo ir nesuprato ką daro,nesuvokė realybės,kaip ten švietė,tai ir darė,tai ir kilimus teko mest,neatskalbėm,suaugęs žmogus po kambarius vaikšto reikalus atlikinėdama,rankom ima,po to per sienas,baldus ... ,bet jei tavo anyta su protu dar,tai jau pardon,įsivaizduoju kaip pikta
Laba

, Meri,mano šogunas išgyveno,bet persodinau,tai bus matyt,žiemą atlaikė,pumpurų pilna buvo,o kai lapai pasirodė nuvirino šalna visus,dar persodint būtinai reikėjo,bet mačiau gyva,bent kol kas,turi naujų lapų,gal ištvers
orchių ištrenkiau daug,likę virš dešimt,bet dar dvi kandidatės į šiukšlyną yra,daugiau neperku,geriau į sodą kokia rožė,nors ten irgi jau botanikos sodas,žioplių pilnas patvorys,o dar nežydi,kas bus kai pradės,tai nežinau,gal kasos aparatu pasirūpint? nemėgstu tokių žiūrovų,jei rimtai
mes jau šalia Alpių,pasivaikščiojom,mažoji pas pernai matytus arkliukus nulėkė,pažiūrėjo kiek paaugo,bet ten poniai,nevirto ristūnais
šeimyna dar saulei šviečiant į lovas sulipo,o aš sėdžiu,šalia restoranas,kompanijos švenčia motinos dieną,po mišių iš bažnyčios tiesiai į restoraną,pastatai gretimi,tai kas 15 min.bažnyčios laikrodis bim bam,paskui koks vyras uždainuoja,moteriškos pažvygauja,vaikai laksto po langais,neužmigsiu kol neišsiskirstys
o jau orelis... išvažiavom išsirengę,jau septintą buvo šilta,pusiaukelės liūtis,po to dar,ir dar,o tada kaip dėjo ledais ,galvojom mašinos stiklai neatlaikys,bailesni stojo po tiltais,žibintų nesimato,nes valytuvai nespėja valyt,balos,teškia ant langų pravažiuojantys,kelio remonto darbai po 15 km atkarpos,iš ten ištrūkom,navigacija liepia sukt iš bano,kamštis,dar paburba,kad ta kvailioja,bet paklauso,nusuka... ,akurat,mašinų kolonos nei krust,malūnsparnis,sirenos,gaisrinės pievom lekia... nuvažiavom gerą galą ir pamatėm baisų vaizdą,sudegus mašina,iki juodulio čemodano dydžio,visur suodžiai,tarnybų prilėkę,eismas sustabdytas,tai pasisekė,kad net žinodamas kelią navigaciją įjungė ir paklausė,ot būtume sėdę
kalnuose sniego nerasta,pernai fone baltos viršūnės,šiemet žalia kiek akys mato
panašu,kad skirstosi paskutiniai lankytojai,gal duos miegot jau

,tuoj pusryčių kvies,o dar negulus

,koks malonumas kai ir man atostogos,viskas gatavai,lepota