Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Čia inkarkvileja smile.gif, neturiu visu ūgiu, bet žiedu forma matosi , pas mane buna toks krūmelis apie 0,7-08 m aukščio iškasineju kasmet, kartą palikau, tai neradau jau pavasarį kaip ir galtonijas kažkur buvau suskaičius, kad tipo žiemoja neiškastos, žiemojo aišku, gi pačios nepareis biggrin.gif su visam

vartotojo įkelta nuotrauka

o čia rasota krino galva

vartotojo įkelta nuotrauka

su eglūnu beda, kur besodinau nu merdi jis , pernai jau lyg gražiai augt pradejo, tai liepa šakos savaime pradejo džiut, maciau lyg sprogsta bet jau jis irgi turbut užsirašęs į eilę prie rojaus vartu, esu tik viena mačius apie 2,5 m aukčio ispūdinga o šiaip tai visur jie man kažkokie nususę yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 gegužės 2017 - 14:14
vajazau, kokie groziai wub.gif mano akys niekur nefiksavo tokiu groziu. Tu juos pas lenkus pirkai ar kur Lietuvoj?
neatsispirciau ju groziuj biggrin.gif
Atsakyti
ačiū už botanikes 4u.gif tiktai mokausi irnesakyk.gif umn.gif bis.gif

Pernai pasidauginau ląstūnę, net keturi vazonai buvo, visa laiminga, patenkina didis.gif Sunešiau žiemoti šiltmamin, apkamšiau, apdangsčiau (pagalvės tik betrūko biggrin.gif ), peržiemavojo visos, bet atidengiau nelaiku, nudžiuvo pavasarį. Bet viena jau atsigauna, kitos jau rojuje. Nežinau ar pavyks susidraugauti. Taip man ir reikia, užriečiau nosį per anksti frusty.gif

Su tomis šilumamėgėmis taip ir būna, šiaurinėje pusėje geriau žiemoja nei pietinėse. Pas mane taip hortenzijos, tos lepios, dažnai skundžiasi kad jos nežydi. Pas mane peržiemoja ir žydi kiekvienais metais, pasodintos ant tako šiaurinėje pusėje. Aš spėju (nes esu beveik burtininkė hihihi.gif), kad pietinė saulė joms pakenkia, išbrinkina pumpurus arba išsprogsta per anksti pavasarį, paskui šaltis atkeliauja, atidunda (kaip šiemet) ir amen augalams, geriausiu atveju žiedams.

Na gražios tos galtonijos, palik puse saujelės ax.gif Gal turi patagoninių verbenų lauke pasisėjusių, nedygo anei viena protest.gif

krinas fantastiškas wub.gif
Alia būtinai reikia gundyti ir vilioti rolleyes.gif . Ar čia kuom susirgai tuom ir gydykis? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 15 gegužės 2017 - 15:08
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 15, 15:48)
vajazau, kokie groziai wub.gif mano akys niekur nefiksavo tokiu groziu. Tu juos pas lenkus pirkai ar kur Lietuvoj?
neatsispirciau ju groziuj biggrin.gif

ne, ne lenkuose, bile kur pirkau smile.gif, pvz krina tai pamenu maximoj iš tokiu deziu dideliu palaidai pardavinejo, o kitus dazniausia irgi kokiam prekybcentry,jau patikek kiek aš jų per savo rankeles perleidus: tai išalo, tai nudžiuvo, tai koks biesas suėdė biggrin.gif

su kamsiu irgi šokau polką su ragučiais kol radau jam tinkamą vietą, dabar jau galingas, jaučiu su kastuvu be šansų jį būt iškast

pas mane hortenzija ir šiaurinej pusej iki šaknu nušaldavo tai teko ja išleist i pensija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 gegužės 2017 - 15:21
Mano krinas rožinis. O naminį turiu tą kur su svogūnu , tai alyvinis. Lauko kriną pirkau gal Nojuje hmm.gif Galtonijos jau šimtą metų pas mane.
Inkarvilėjų esu prisidauginus iš sėklų. Na, aš maniakė visko iš sėklų. Žydi jau antrais metais, bet pas mane neiškasamos suauga į milžinus krūmus. Gal ne "neradau" , o "sukapojau" ?
Jos labai vėlai suželia. Dabar iš rudens susmeigiu tokius plastikinius kuolelius, kad žinočiau, kur žemės nejudinti. Beje , viena buvo pamiršta po rože, gal tik trečiais metais suradau, kažkaip laiku nepasirodydavo.
Atsakyti
sėdžiu apsiseilojus nuo grožybių wub.gif wub.gif
mergai, rodykit dažniau savus gėlynus-gal ir man pavyks kada nors taip gražiai susitvarkyt ax.gif
Atsakyti
Ar krinai kevepia?Jei taip,tai turėjau,bet kažkaip ir pradingo? ax.gif
Oi lastūnė labai graži,svajonė. ax.gif
Inkarvilėjų turėjau,ar ne visos tais metais pirkome iš Rimi?Kažkur pradingo? bigsmile.gif ax.gif
Budlėjos visos man atrodo nušąlo?Iš pavasario dar buvo gyvos,paskui tos šalnos pribaigė. ax.gif
Lady,aš akis pražiūrėjau į dangų.Kur lietus???????????? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Diena praėjo gana sėkmingai ir netgi ramiai. Tikrinau prekių galiojimo datas, dėliojausi gėrimus, kažkiek prekiavau, nors ir neįpatyngai pirko, na, bet vistiek smile.gif Ai, dar po audros vitrinas iš lauko pusės nusivaliau. Kai šlapios, mažiau vandens reikia, paskui tik su mašinų valytuvu perėjau ir psio, blizga kaip katino kiaušai. Aišku, jūsų barbių devyndarbių man nepavyt bigsmile.gif

Gal tikrai, jei žmogus kaimo, bandyt laikraščio pakarpyt, mažu suveiks. Ušviai a.a. senas knygas tam reikalui naudojo. Tai sėdi, tuo pačiu ir paskaitai biggrin.gif Pažystu vieną lb didelį Kn poną, tai dar tais laikais, kai buvo su manimi lygus, pasakojo, kad WC knygoms lentynėles pasidaręs, ot bigsmile.gif

Iš tikro pavargau kaip šuva, o nieko kažko nenuveikiau, visai slabakė.
Kaip ryt rengtis? Moterys jau be striukių, su megztiniais, oi, nežinau, nežinau...
Atsakyti
Budlejas kažkada puikiai iš seklu užsiauginau ir net žydejo taip pačiais metais , dar kitais atžele, o paskui jau su visam nusibaige unsure.gif
Atsakyti
Pakrapnojo unsure.gif
Ingrida, budlėjos gal atžels. Šiandien dar dvejose radau gyvybė.
Atradau dar inkarvilėjų gal penkias. Kelios sulindę į katilėlius, o tų mažai. Gaila naikinti. Gal jos po žeme kurmių urvais keliauja, na nebuvo jų ten pernai. blink.gif
Kaip kurmiai nervuoja, negaliu. Pasodinau pavasarį eleborą, vakar kažko nuleipęs. Paliejau. Šiandien užlipau netoli jo ir prasmegau kaip į duobę. Kurmių darbas. blink.gif

Krinai kvepia. Užtenka vieno dvejų žiedų ir namuose kaip tropikuose.

Meri, kažin tas Kn ponas gal enciklopedijas laikė tulike? biggrin.gif Man kažkaip neišeitų dvejų darbų iškart daryti. O ir kiek ten to reikalo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 15 gegužės 2017 - 19:09
pas mus totali liūtis, braškese vagos net išnešta žemiu baisu, viskas išvartyta suplakta , i taprulysvi nuejau tai klimsta kojos verysad.gif
Atsakyti
pas man dar nelyja, bet debesai eina ax.gif
Atsakyti