Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Išgirdo mano maldas,tegul tik lyja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jau po lietaus. Su pažaibavimais, padundenimais. Šiokios tokios balutės ant kiemo, galėjo ir daugiau. Atšalo kaip, ėjau dar viščiukų žiūrėti, ar nereikia apklostyti, tai kieme brrr.
Lyžuka, braškes atsodinsi, dabar lietus aukso vertės.
Atsakyti
Šiltnamy susodinau visus pomidorus, o lauke taip gražiai iki pietų sūdė lietutis. Ryt lauke sėjimai bus. Gražumai gėlių. O jurginai man gražu ir nėr problemų išlaikyti per žiemą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jau kaip imsiuosi sodinti gėlių daigus.IK negasdink,kad mažai prilijo. ax.gif
Matosi vėsu,tai ir šiltnamį reiks uždengti vienas pliusas bent prilijo į jį. mirksiukas.gif
Ir gėda ir bėda,dar nemačiau spektaklio su Jankavičiumi,Laisvų drugelių.Tai vaikai mamos dienos proga padovanojo bilietus,šiandien vakare spektaklis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 16, 06:52)
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na jau kaip imsiuosi sodinti gėlių daigus.IK negasdink,kad mažai prilijo. ax.gif
Matosi vėsu,tai ir šiltnamį reiks uždengti vienas pliusas bent prilijo į jį. mirksiukas.gif
Ir gėda ir bėda,dar nemačiau spektaklio su Jankavičiumi,Laisvų drugelių.Tai vaikai mamos dienos proga padovanojo bilietus,šiandien vakare spektaklis. ax.gif

Ir spektakli paziuresi ir muzikos paklausysi. Man patiko. mirksiukas.gif

Labukas
Atsakyti
labas 4u.gif

jokio lietaus blink.gif šaltoka blink.gif

ruošiuos turgun padabot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 16, 07:23)
labas 4u.gif

Ką dabosi Jurgineli? smile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 16, 07:23)
labas 4u.gif

Aš irgi į turgų važiuosiu, reikalų rimtų turiu nail.gif Pietų pertraukos reikia sulaukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 gegužės 2017 - 07:26
Ale tai visos į turgu susidaret reikalus biggrin.gif, gal ka dalina ten tongue.gif
Atsakyti
O Frau maišo jau žiuriu Italiją , tieisogine transliaciją paleidus per fb tai ir aš kartu pakeliauju bent virtualiai biggrin.gif
Atsakyti
norėjau eit viena, bet teko su palyda, tad greit pro daržovių eilutes ir vsio unsure.gif unsure.gif
nieko nemačiau unsure.gif
ryt bandysiu viena išsisukt-reik kokios svyrančios palergonijos.

protingosios, kuo skiriasi svyranti nuo kaskadinės? gal foto turit? nes man tai jos panašios ax.gif

aha, su Frau ir ašai keliauju smagiai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 16, 16:52)
norėjau eit viena, bet teko su palyda, tad greit pro daržovių eilutes ir vsio unsure.gif  unsure.gif
nieko nemačiau unsure.gif
ryt  bandysiu viena išsisukt-reik kokios svyrančios palergonijos.

protingosios, kuo skiriasi svyranti nuo kaskadinės? gal foto turit? nes man tai jos panašios ax.gif

aha, su Frau ir ašai keliauju smagiai biggrin.gif  biggrin.gif

Ar negalima užskaityti kaip sinonimus, ar kaskadine ar svyranti, man atrodo, kad cia tikžodžių žaismas g.gif Prigalvoja zmones pavadinimu bigsmile.gif

As irgi turguje nieko nepešiau, nebuvo ko reikejo, tai bulviu nusipirkau. Savos baigesi rolleyes.gif Nors tiek naudos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 16 gegužės 2017 - 16:23