Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Sapniuk,uzuojauta 4u.gif

Siena,su gimtadieniu!!
Kazkaip keistai,vienai uzuojauta,kutai sveikinimai.. Na bet toks gyvenimas..

As dabar kaifuoju kieme kojas susikelus biggrin.gif Grazus siltas vakaras,tai nediena uzkepino.. Megstu as karsti,bet per laisvadienius ir prie juros biggrin.gif Dirbt jau ir man per karsta...
Atsakyti
Labuka
Sapniuk užuojauta,kad ir kaip negražiai skambėtų bet jums bus lengviau
Siena su gimtadieniu,žydėk ir žydėk vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sapniuk, užuojauta 4u.gif
Siena, tau laimės ir sveikatos 4u.gif
Iš Kaimo, parvažiavom su lietum. Spėjau įnešt į šiltnamį ir dėjo taip trumpai, bet vistiek truputį padrėkino. Du paukščiukai buvo iki mūsų atėję biggrin.gif Išdalinau moteriškėms ir kalakučiukus ir vaistukus biggrin.gif
Atsakyti
o aš šuni bevedžiodama dar kaimynu alyvu priskvepavau smile.gif , žilakrūmis žydi pas mus niekad nepagalvočiau kad irgi taip skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi Lyžuka,tai jūs apginti.O mūms tai čia naujiena. bigsmile.gif
Netikiu,kad šiąnakt gerai palijo. ax.gif Reiktų daugiau. ax.gif
Mano žilakrūmį stirnos apgenėjo stipriai praeitą žiemą,tai net nežinau ar žydi šiemet?Na šeštadienį kaip bebuvę važiuosime pjauti žolės. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 gegužės 2017 - 06:11
Sveikos smile.gif

Perduodu linkejimus jūsiškiams sapninams biggrin.gif nes šiandien nacionalinė vyru diena ir dar kaimynu diena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 gegužės 2017 - 07:14
Labas rytas
ruosiuosi vaziuot ax.gif
Aciu visoms uz uzuojautas. Toks gyvenimas. Pavargo ji be vyro, ten tokia meile buvo,
Snd. popo ieskos, neisivaizduoju kur ax.gif
Atsakyti
Sapniuk užuojauta didžiausia.
Visoms nuoširdžiausias ačiū už sveikinimus.Vaišių nemoku įkelti.Kažkaip seniau dar mokėjau.Senstu..... biggrin.gif
Man gimtadienio dovana-vyro operacija.Gerai nors tiek kad pavyko,sakė skausmus kaip ranka nuėmė.
Atsakyti
Sapniuk, tai anyta stačiatikė?

esu buvus ju laidotuvese pagal ju tradicijas tai žmogus suvyniotas i kažkoki audeklą ir karste guli atbulai kaip pas mus
Atsakyti

greiti išdykučiai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 gegužės 2017 - 11:38
Laba,

Seniai sveikinausi ax.gif .
Pas mus palijo, bet nežymiai, balkone darželis dabar jau sausas.

Dukrius pagaliau buvo nuvažiavęs į sodybą, zaraza žolepjovė neužsiveda, o tik praitais metais pirkta. Benzino buvo mažai, turbūt nudūko, bet pripylus naujo, situacija nepasitaisė, tai ką, liks žolė nepjauta blink.gif .

Pas mus žaliukai nebėgiojo, bet va, buvo futbolo rungtynės, tai kitą dieną su vyru užsukom į pardę alaus (pas mus normalioj parduotuvėj, tik silpną alų parduoda, iki 3,5%, visi stipresni gėrimai specializuotoj parduotuvėj, o jos nedarbo dienomis ir nedarbo laiku nedirba, biggrin.gif ), tai va, apie alų, o jo ten nėra bigsmile.gif , kaip tarybiniais laikasi, lentynos tuščios. Ir išgerk tu man taip viską unsure.gif

Nusipirkau ėrienos antrekoto gabalą, ir ką dabar su juo daryti? ax.gif
Atsakyti
Kažkaip šiandien savąją anytą prisiminiau, gal, kad praeivė iš nugaros priminė ją, net apsiverkiau... Ir aplamai kažkokia sumauta diena, nors ir nieks iš pirkėjų neiškoneveikė.
Iš tikro kaip gera, juk penktadienis.

Sutikau pažystamą, sakė slaugos namuose dirba. Kaip ir patenkinta darbu. Žadėjo užeiti pas mane kada į kioską pakalbėti.
Kiek galima to darbo ieškoti, ai..

Tiesa, sodra mano amžiaus žmonėms masiškai laiškus siuntinėja, tiems, kurie kaupia antroje pakopoje pensiją. Matyt, tikisi kažkiek gelbėtis gryžtančiųjų į sodrą sąskaita, nes tie sukaupti pinigėliai kaip ir sugryžtų jiems. Netikiu, kad gero linkėdami tai daro, tipo mažai prikaupsi, maža bus pensija ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 26 gegužės 2017 - 17:30