Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 27, 17:06)
Dejuok sapniuk kiek tik reikia, o jei dar ir padeda tai iš vis nenustok smile.gif, ale man vistiek keistas anytos prašymas, tai gal jai švietesi kitaip  unsure.gif

koks keistas anytos prasymas jos sunu priziuret bigsmile.gif Normalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 05 27, 17:33)
koks keistas anytos prasymas jos sunu priziuret bigsmile.gif Normalus biggrin.gif

Ir aš manau normalus.Kiekvienai mamai savas vaikas rūpi,nesvarbu kokio jis amžiaus smile.gif
Atsakyti
Sapniukai, o ko jūs tik dviese lydėjote? Nebuvo jos jokių draugių čia? Anei bendradarbių?
Atsakyti
Dirbame? ax.gif
Sapniuk,dar kartą ramybės jūsų namams. 4u.gif 4u.gif
Padirbėjome sodyboje,aš su žoliapjove,mb su trimeriu,kaip dėjome pusę sodo nupjovėme. blink.gif Dar spėjome į ąžuolą spietynę įkelti,ąžuolą verkiant genėti reikia.Jau vieną kartą kabelis krito ant žemės,kris vėl.Daryti talką reikia genėti gigantą.Toks gigantas išaugo,miške grybauju ,matau šimtamečius,bet su tokia plačia laja,pirmą kartą. bigsmile.gif bigsmile.gif
O jau kvapai sodyboje,gaila patalynė išvežta žiemai buvo.Nupjoviau po langais raudonėlio pievą,svogūniukų daržą,česnakinių lapų,visą vagą,jau kvapai-užburia. wub.gif wub.gif O dar po langais balta alyvą žydi,raugeriškis,virš stogo,pilnas žiedų.Juk pirkome kartu su pirmininku namo iš medelyno prieš n metų,pas mus prie namo tai toks raugeriškis normalus,o pas mane matyt patiko vieta,vakarinėje pusėje,stogą peraugo. bigsmile.gif bigsmile.gif Medėjantis bijūnas žydi ir visi bijūnai su pumpurais.Kažkas jazminui,pirmą kartą matau tokį liūdna. ax.gif
Vyšnių metai bus.Trešnės tikrai nušąlo kur ne kur uoga. bigsmile.gif
Vasarinių kriaušių bus pilna,vapsvoms bus džiaugsmo. ax.gif
MB kad dėjo su trimeriu ,mano visos piliarožės,saulenės,raktažolės,rūtos nuėjo į dausas.Gal ir gerai kur jas aš išravėsiu? ax.gif Liko tik didesni krūmai,gerai nors sinavadai didesni liko gyvi. ax.gif
Stirnos atėjo iš miško net pažiūrėti ir nebijo trimerio,žoliapjovės garsų šiuolaikiškos. ax.gif
Viskas kitą kartą vežamės tv,patalynę,atidarysime sezoną.Tik uodų daug. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 27, 19:05)
Dirbame? ax.gif
Sapniuk,dar kartą ramybės jūsų namams. 4u.gif  4u.gif
Padirbėjome sodyboje,aš su žoliapjove,mb su trimeriu,kaip dėjome pusę sodo nupjovėme. blink.gif Dar spėjome į ąžuolą spietynę įkelti,ąžuolą verkiant genėti reikia.Jau vieną kartą kabelis krito ant žemės,kris vėl.Daryti talką reikia genėti gigantą.Toks gigantas išaugo,miške grybauju ,matau šimtamečius,bet su tokia plačia laja,pirmą kartą. bigsmile.gif  bigsmile.gif
O jau kvapai sodyboje,gaila patalynė išvežta žiemai buvo.Nupjoviau po langais raudonėlio pievą,svogūniukų daržą,česnakinių lapų,visą vagą,jau kvapai-užburia. wub.gif  wub.gif O dar po langais balta alyvą žydi,raugeriškis,virš stogo,pilnas žiedų.Juk pirkome kartu su pirmininku namo iš medelyno prieš n metų,pas mus prie namo tai toks raugeriškis normalus,o pas mane matyt patiko vieta,vakarinėje pusėje,stogą peraugo. bigsmile.gif  bigsmile.gif Medėjantis bijūnas žydi ir visi bijūnai su pumpurais.Kažkas jazminui,pirmą kartą matau tokį liūdna. ax.gif
MB kad dėjo su trimeriu ,mano visos piliarožės,saulenės,raktažolės,rūtos nuėjo į dausas.Gal ir gerai kur jas aš išravėsiu? ax.gif Liko tik didesni krūmai,gerai nors sinavadai didesni liko gyvi. ax.gif
Stirnos atėjo iš miško net pažiūrėti ir nebijo trimerio,žoliapjovės garsų šiuolaikiškos. ax.gif

Labutis,

Ingriduk,taip vaizdziai aprasei,kad atrodo as dalyvauju tame procese.Isivaizduoju,kaip kvepia nupjauta zole.o dar jei raudonelius nukirpot,svogunelius,tai tikrai.
As su salotom ir spinatais parsinesu svpgunu laisku,krapu,cesnako laiskeliu,tai kvepia visa troba,taip gera,uosti ekologisku savo darzovyciu kvapa.Jau morkas valgysim uz poros savaiciu.Jau ragavau,dar tik per puse maziuko pirstelio stori,bet jau saldzios,skanios,o kvepia. ax.gif Siltnami jau agurkai su agurkeliais zydi,netrukus bus savu.Smagu be galo.
Tik sirdis dreba,kad pomidoru neuzpultu siemet vel tas zaraza-maras.

Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 27, 19:05)
Dirbame? ax.gif
Sapniuk,dar kartą ramybės jūsų namams. 4u.gif  4u.gif
Padirbėjome sodyboje,aš su žoliapjove,mb su trimeriu,kaip dėjome pusę sodo nupjovėme. blink.gif Dar spėjome į ąžuolą spietynę įkelti,ąžuolą verkiant genėti reikia.Jau vieną kartą kabelis krito ant žemės,kris vėl.Daryti talką reikia genėti gigantą.Toks gigantas išaugo,miške grybauju ,matau šimtamečius,bet su tokia plačia laja,pirmą kartą. bigsmile.gif  bigsmile.gif
O jau kvapai sodyboje,gaila patalynė išvežta žiemai buvo.Nupjoviau po langais raudonėlio pievą,svogūniukų daržą,česnakinių lapų,visą vagą,jau kvapai-užburia. wub.gif  wub.gif O dar po langais balta alyvą žydi,raugeriškis,virš stogo,pilnas žiedų.Juk pirkome kartu su pirmininku namo iš medelyno prieš n metų,pas mus prie namo tai toks raugeriškis normalus,o pas mane matyt patiko vieta,vakarinėje pusėje,stogą peraugo. bigsmile.gif  bigsmile.gif Medėjantis bijūnas žydi ir visi bijūnai su pumpurais.Kažkas jazminui,pirmą kartą matau tokį liūdna. ax.gif

Labutis,

Ingriduk,taip vaizdziai aprasei,kad atrodo as dalyvauju tame procese.Isivaizduoju,kaip kvepia nupjauta zole.o dar jei raudonelius nukirpot,svogunelius,tai tikrai.
As su salotom ir spinatais parsinesu svpgunu laisku,krapu,cesnako laiskeliu,tai kvepia visa troba,taip gera,uosti ekologisku savo darzovyciu kvapa.Jau morkas valgysim uz poros savaiciu.Jau ragavau,dar tik per puse maziuko pirstelio stori,bet jau saldzios,skanios,o kvepia. ax.gif Siltnami jau agurkai su agurkeliais zydi,netrukus bus savu.Smagu be galo.
Tik sirdis dreba,kad pomidoru neuzpultu siemet vel tas zaraza-maras.

Sapniuk,stiprybes.
Naturalu,kai mama pries mirti papraso marcios rupintis suneliu.Kiekviena mama myli savo vaika,iki paskutinio atodusio.
Te vbus lengva jai Lietuvos zemele.
Atsakyti
Luety,žinai,kai grynai asfalto vaikas gauna lopinėlį žemė,neatsidžiaugia. ax.gif ax.gif Man tie visi kvapai,vaizdai užburia. wub.gif
Kokio spyrio reikia mūms,kad keltumėmės kaiman? ax.gif Mes vis bijome,man atrodo abu? ax.gif Atrodo ir asfaltą vistiktai išlies iki mūsų?Liks kažkur 200 m iki sodybos keliuku?Bijome žiemos,rudens,pvasario darganų?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 27, 17:06)
Dejuok sapniuk kiek tik reikia, o jei dar ir padeda tai iš vis nenustok smile.gif, ale man vistiek keistas anytos prašymas, tai gal jai švietesi kitaip  unsure.gif

O man atrodo, kad jos prasymas normalus, mamiškas. Jai gi sunus vistiek vaikas, nesvarbu gi kiek metu mastau.gif Rupinasi iki mirties.

Labukas
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 27, 20:38)
Luety,žinai,kai grynai asfalto vaikas gauna lopinėlį žemė,neatsidžiaugia. ax.gif  ax.gif Man tie  visi kvapai,vaizdai užburia. wub.gif
Kokio spyrio reikia mūms,kad keltumėmės kaiman? ax.gif Mes vis  bijome,man atrodo abu? ax.gif Atrodo ir asfaltą vistiktai išlies iki mūsų?Liks kažkur 200 m iki sodybos keliuku?Bijome žiemos,rudens,pvasario darganų?

As irgi asfalto vaikas,bet,jei butu tokia galimybe gyvent kaime,jokios ziemos manes neatbaidytu.Dabar visi ratuoti,keliones ne beda net ziema,kelius prastumdo turbut savivaldybes traktoriukai.Vieno,ko as asfalto vaikas bijau kaime,tai visokiu plesiku,kad neisiverztu nakti,debilu,kuriems nieko nera svento.O visa kita,manes nebaugina.
Bet as kaifuoju ir is savo mazo sklypelio pasisemus energijos,kuria man suteikia kiekviena minute ten praleista.Pakalbinu kiekviena augaleli,paciupinu,paglostau per galvele,man taip gera tenai,sakiau MB,kad musu sklypas turi labai gera aura,nesinori eit namo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 27, 20:00)
Sapniukai, o ko jūs tik dviese lydėjote? Nebuvo jos jokių draugių čia? Anei bendradarbių?

tai visi su kreksiukais ir gelem prieky ejo
Labas
vaziuosim sodan, po to K.
Atsakyti
Gerai, Sapniuk, kad pati esi, o tai būtų Sapninas vienui vienas ėjęs 4u.gif

Nu ką, deginsimes, dangus vėlei žydras žydras smile.gif
Atsakyti
Gismeteo rodo 15 valandą lietų.Nebe tikiu aš jais,kiek žadėjo............. ax.gif
Tinsta vėl galūnės,nepernešu karščio matyt? bigsmile.gif
Atsakyti