QUOTE(Frau J* @ 2017 06 05, 19:47)
noro ir pas mane nelabai,bet gal daugiau dėl kelionės..16 valandų į vieną pusę... ,kai oras geras dar pažioplinėju pro langą,bet jei lietus,tai fe,plius jei pataikom kur tarp ,,fūrų,, tai eina kakot,keliai prasti,greičiai dideli...,todėl dabar važiuojam birželį ir jei noro atsiranda dar rugsėjį-spalį ,kol oras geras,šviesu ilgiau,o vasarą man per karšta,kondiškė nepadeda,slogą dar pasigaunu,žiemą bijau nevalytų kelių,nerizikuojam
kol vyro tėvai gyvi dar stengiamės du kartus metuose nuvažiuot,o kai liks tik kapeliai,tai jau retinsim,patys ne jaunyn,vairuoja vienas,matau,kad pavargsta,va kai žentai kuris vairuos ar sūnus,tada gal dar važiuosim,prie ežero kokio norėčiau visai,vyras su meškere pasėdėt nori,bet vėlgi,pagalvojam,paskaičiuojam ir sugalvojam nulėkt kažkur kažką naujo pamatyt,tiek daug grožių aplink,tiek dar svajonių
šiemet planai vertėsi,aplinkybės pakoregavo,ne viskas kas planuota pavyks,kitiem metam nukėlėm prancūziją,gaila,bet nėra to blogo kas neišeitų į gera,taip reikia
dar rugsėjo pirmam savaitgaliui išlėksim,paskui jau prisėsim uodegas trumpam
koks vakaras gražus,saulė ryški į jūrą leidžiasi,gaila nematau finišo,smagu būtų
Mes paskutini karta vaziavom rugseji atrodo pernai,brolis vaziavo ir mes uzsimanem.MB vairuoja,bet brolio masinos draudimas ant jo,todel MB negalejo vairuot,visa kelia vairavo brolis.Keliai per Vokietija nuostabus,o ir per Lenkija puikus jau,tik kazkur netoli Lietuvos dar remontuojami,tiesiami,ten tai jau ne kas vaziuot.
Frau,o kur tu gyveni Vokietijoj,kad jura salia?
Mano tevukas cia-91mt.mama senai kapuose,jau 27mt.Kapus pusesere priziuri uz simbolini mokesti gelem ir benzinui.
QUOTE(giega @ 2017 06 05, 20:51)
Atostogu i LT jau labai senai nevaziuoju,bet i metus kokius 2-3x nuskrendu

Savaitgaliui,maximum 5dienom..VA buvom per naujus,dabar liepos 5-10 skrendam ir ieskom bilietu rugpjucio 19d...Dvejos vestuves
I tas antrasias siuliau SB irgi su masina vaziuot,musu gi 6 zmones gausis,vairuoja visi,pasikeisdami ir parvarytume(mums 24h jei mini be sustojimu..) Bet paskui paskaiciavom,kad pavargsi,o sutaupysi tik po 20-30sv nuo zmogaus,tai geriau jau lektuvu..2,5h ir namie
Tai jus jau daznai vaziuojat,mes i du metus karta.Nors pernai skridom net 3 kartus,MB mamute susirgo,liginom,lankem,isskridom atgal,pablogerjo,mire,vel skridom,po to palikimo tvarkymai vel skridom,eina sau,kiek kainuoja tokie extra bilietai.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 05, 21:31)
Kaip gerai, kad beveik visa mano giminė Lt

Užsimanai pas kurį, valanda dvi kelio ir jau vyną gurkšnoji.
Laiminga moteris.