Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Frau J* @ 2017 06 05, 20:20)
Ingrida,galvojau,kad jūsų namas tame debesų sode,mačiau antraštę kažkur,tik neskaičiau plačiau

Mūsų namas irgi išskirtinis,o tas sodas debesų priešais. mirksiukas.gif
Nepykčiau jei dar palytų. ax.gif
Nulaužiau šiandien pomidoro viršūnę su visa keke.Kaip gaila.Nes vyšniniai jau mano beveik ūgio.Taip kerėpliškai norėjau pataisyti kitą pomidorą ir lenkdamasi nulaužiau,nes jie stiebiasi aukšty,o stiebai palyginant su kitais liauni. bigsmile.gif
Mano vienos pupelės nedygsta. bigsmile.gif Ir agurkai kur ne kur dar tik. ax.gif
Atsakyti
Atostogu i LT jau labai senai nevaziuoju,bet i metus kokius 2-3x nuskrendu biggrin.gif Savaitgaliui,maximum 5dienom..VA buvom per naujus,dabar liepos 5-10 skrendam ir ieskom bilietu rugpjucio 19d...Dvejos vestuves mirksiukas.gif
I tas antrasias siuliau SB irgi su masina vaziuot,musu gi 6 zmones gausis,vairuoja visi,pasikeisdami ir parvarytume(mums 24h jei mini be sustojimu..) Bet paskui paskaiciavom,kad pavargsi,o sutaupysi tik po 20-30sv nuo zmogaus,tai geriau jau lektuvu..2,5h ir namie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 06 05, 23:51)
lektuvu..2,5h ir namie mirksiukas.gif

mums skirtumo jokio,mašina ar lėktuvu,tos pačios 16 valandų... ,nuo čia iki Berlyno nuvažiuot,nuo stoties metro iki oro uosto,ten trintis iki skrydžio,nuskrenda greitai,paskui vėl oro uoste,į stotį,iš ten iki Marijampolės,va ir nesusitaupo nieko,kuro kaina lygi bilietų kaina,jei dviems,jei važiuojam bent trys,tada sutaupom,plius vežiesi ką nori,mašina visada šalia,aplekiam kapines,draugus,va iki Kauno į kirpyklą nulekiam,o jei lėktuvu,tai šakutės
skrido krikšto dukra pas mus,tai realiai patikrinta viskas,tikėjosi,kad greitai viskas gausis,bet kai nelaimėjo laike,nei kainose,tai rugsėjo gale jau mašina atvažiuos,ciuckį ramiai vežtis galės

noriu kažko,nežinau ko hmm.gif
Atsakyti
As kauniete biggrin.gif Is LT irgi nelabai ka vezames...

Bet aisku,jei laiko skirtumas panasus butu,tai gal irgi masina vaziuotume..DAbar sakau,jau mint be sustojimu 24h reikia...O taip aisku irgi nesinori,vistiek stot reikia betn i tulika ar pavalgyt...Ne,MB sake i LT masina tikrai nevaziuos.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 06 06, 00:13)

jum jau tikrai neverta tiek važiuot,vargo vakarienė
laiką skaičiuoju su sustojimais,stojam kavos gert,po to ja atsikratyt reikia,o dar koks ežeras pasimaišo,aguonų laukas,trešnių sodai-tų kasmet nusiperkam,privalgom neplautų... ,visko būna po to ax.gif biggrin.gif ,o dar į ,,bedronką,, gi būtinai reikia,vyras bemėsių dešrelių pasiilgsta,aš gėles patikrinu biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad beveik visa mano giminė Lt wub.gif Užsimanai pas kurį, valanda dvi kelio ir jau vyną gurkšnoji.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 06, 00:31)
Kaip gerai, kad beveik visa mano giminė Lt  wub.gif Užsimanai pas kurį, valanda dvi kelio ir jau vyną gurkšnoji.

nelikę giminės jau,likučiai Klaipėdoj,bet ten jau gaunasi devintas vanduo nuo kisieliaus... ,pusbroliai-pusseserės labai toli,Vologdoj,kažkuris lyg Lenkijon pasidavė,bet net brolis nežino kur.. ,o kiti jau nepasiekiami jokiu transportu,realiai viskas ką turiu artimo yra šalia,kažkiek dar mama jungė visus,kai jos neliko sulig ta diena baigėsi ir ta ,,giminystė,, kol sesers vaikai buvo neženoti dar su jais labai bendravom,užauginau abudu,o kai atsirado žmonos,tai ir mamos lankymas tapo reta švente,apie save nekalbu,net skaipu sveikinimai nutrūko,ai...
gerai,kad ne vieną vaiką turiu,kitaip būtų šakės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 06 05, 19:47)
noro ir pas mane nelabai,bet gal daugiau dėl kelionės..16 valandų į vieną pusę... ,kai oras geras dar pažioplinėju pro langą,bet jei lietus,tai fe,plius jei pataikom kur tarp ,,fūrų,, tai eina kakot,keliai prasti,greičiai dideli...,todėl dabar važiuojam birželį ir jei noro atsiranda dar rugsėjį-spalį ,kol oras geras,šviesu ilgiau,o vasarą man per karšta,kondiškė nepadeda,slogą dar pasigaunu,žiemą bijau nevalytų kelių,nerizikuojam

kol vyro tėvai gyvi dar stengiamės du kartus metuose nuvažiuot,o kai liks tik kapeliai,tai jau retinsim,patys ne jaunyn,vairuoja vienas,matau,kad pavargsta,va kai žentai kuris vairuos ar sūnus,tada gal dar važiuosim,prie ežero kokio norėčiau visai,vyras su meškere pasėdėt nori,bet vėlgi,pagalvojam,paskaičiuojam ir sugalvojam nulėkt kažkur kažką naujo pamatyt,tiek daug grožių aplink,tiek dar svajonių  ax.gif  biggrin.gif
šiemet planai vertėsi,aplinkybės pakoregavo,ne viskas kas planuota pavyks,kitiem metam nukėlėm prancūziją,gaila,bet nėra to blogo kas neišeitų į gera,taip reikia
dar rugsėjo pirmam savaitgaliui išlėksim,paskui jau prisėsim uodegas trumpam

koks vakaras gražus,saulė ryški į jūrą leidžiasi,gaila nematau finišo,smagu būtų  biggrin.gif

Mes paskutini karta vaziavom rugseji atrodo pernai,brolis vaziavo ir mes uzsimanem.MB vairuoja,bet brolio masinos draudimas ant jo,todel MB negalejo vairuot,visa kelia vairavo brolis.Keliai per Vokietija nuostabus,o ir per Lenkija puikus jau,tik kazkur netoli Lietuvos dar remontuojami,tiesiami,ten tai jau ne kas vaziuot.
Frau,o kur tu gyveni Vokietijoj,kad jura salia?
Mano tevukas cia-91mt.mama senai kapuose,jau 27mt.Kapus pusesere priziuri uz simbolini mokesti gelem ir benzinui.

QUOTE(giega @ 2017 06 05, 20:51)
Atostogu i LT jau labai senai nevaziuoju,bet i metus kokius 2-3x nuskrendu biggrin.gif Savaitgaliui,maximum 5dienom..VA buvom per naujus,dabar liepos 5-10 skrendam ir ieskom bilietu rugpjucio 19d...Dvejos vestuves mirksiukas.gif
I tas antrasias siuliau SB irgi su masina vaziuot,musu gi 6 zmones gausis,vairuoja visi,pasikeisdami ir parvarytume(mums 24h jei mini be sustojimu..) Bet paskui paskaiciavom,kad pavargsi,o sutaupysi tik po 20-30sv nuo zmogaus,tai geriau jau lektuvu..2,5h ir namie mirksiukas.gif

Tai jus jau daznai vaziuojat,mes i du metus karta.Nors pernai skridom net 3 kartus,MB mamute susirgo,liginom,lankem,isskridom atgal,pablogerjo,mire,vel skridom,po to palikimo tvarkymai vel skridom,eina sau,kiek kainuoja tokie extra bilietai.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 05, 21:31)
Kaip gerai, kad beveik visa mano giminė Lt  wub.gif Užsimanai pas kurį, valanda dvi kelio ir jau vyną gurkšnoji.

Laiminga moteris. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 06, 01:22)
Frau,o kur tu gyveni Vokietijoj,kad jura salia?

Rostoke mirksiukas.gif ,uostamiestis šioks toks biggrin.gif ,bet pagal kitus miestus,tai man čia kaip kaimas,po langu vištos kudakuoja,gaidys rytais kelia,antys klega,smagu
nuo namų jūra apie 18 km,jei keliais važiuot,tiesiu taikymu būtų iki 10,gal mažiau unsure.gif ,nematau vandens niekaip,tik žinau kur,tai ,,nusipiešiu,, saulėlydžius biggrin.gif ,šeštas aukštas,matau senamiestį,kaimą,girdžiu laivus,traukinius naktim,uosto sandėliai netoli,triukšminga kartais būna
Atsakyti
Laba naktį, tai naktinėjam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 06 06, 01:59)
Laba naktį, tai naktinėjam?  bigsmile.gif

davai bigsmile.gif biggrin.gif ,tik įtariu parpi seniausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frau J* @ 2017 06 06, 02:23)
davai  bigsmile.gif  biggrin.gif ,tik įtariu parpi seniausiai  biggrin.gif

Kelkites miegalės biggrin.gif
Atsakyti