Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 06, 15:37)
Negali taip staigiai paveikti. Gal iš baimės į kelnes pridėjo. Pirmieji požymiai maždaug po savaitės pasirodo, ir visai ne paralyžius, o peršalimo simptomai.

Kad užkaitino, taip tingisi ką nors veikti.

TAi gal laimo po keliu dienu pasireiskia...TAm draugeliui tikrai encifalitine ilindo ir vietoj susuko...Jau kokie 5m praejo,bet ranku drebejimas nepraeina...O ir siaip kazkoks persikreipes liko...Ir ligoninej nustate,kad encifalitas..
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 06 06, 19:20)
sveikos 4u.gif

Kaimietuke, kad erkė būtų tik gerietė 4u.gif 

Lyžuka, gražios Tavo gėlės wub.gif  ir Frau gėlės fb gražias mačiau biggrin.gif

pirkau braškes, lenkiškas, už 3 pinigus blink.gif  blink.gif  bet skanios biggrin.gif
ta proga iškepiau bais skanų rabarbarų pyragą, dar šalia jo pridėjau rikotos sūrelio ir braškių - apsiryjimas wub.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labukas,
Pirmą braškę nuo lysvės šiandien pasidalinom biggrin.gif wub.gif
Grožis skleidžiasi
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Gražu labai pas visas. wub.gif Man reikėjo kaime gimti,širdis atsigauna sodyboje,tik uodų šiemet daug. wub.gif
Netikėjau,kad spiečius atskris.MB padarė viską kaip bitininkai liepė ir vualia-yra. bigsmile.gif O du metus kėlėme į obelis ir nieko.Pasirodo reikia į ąžuolą arba liepą kelti.MB kratėsi,kad vaikai gimtadieniui padovantoų avilį,dabar pritilo. biggrin.gif
Liniuk,kaip tu dar tokį ūkį laikai?Aš šiandien vos paršliaužiau,apie tave pagalvojau,o dar sūriai........ ax.gif
Atsakyti
Labuka
Gėliukai gražūs
Einu miegot rolleyes.gif truputį ankstokai keliuosi šią savaitę 4.30 ,bet kiek čia jos beliko
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 06 06, 16:37)
Sutinku su tuo, bet neesu tikra, kad pati tų klaidų nedariau ar nepadarysiu  ax.gif  tai negaliu metyti akmenų  rolleyes.gif  Noretusi neklysti  unsure.gif

Lyzuka, neįsižeisk, apie savo artimuosius galvodama rašiau. Kartais teisingi žmonės buna neteisūs. Ir atvirkščiai, iš kurių nieko doro nesitiki, pasielgia išmintingai. Konkrečiai nesigauna parašyti, tik abstrakčiai.

Stengiuosi lietuviškai rašyti, sunkiai pavyksta, įpročiai ima viršų blush2.gif

Gėlių gražumas wub.gif wub.gif gerai, kad ligas apsigydžiau, gal greitai neatsinaujins, tikiuosi ax.gif o tai linkę pasikartoti ax.gif

Tam kartui viska apsitvarkiau, kazi kiek ilgam. Tiesa, pupeles trecią kartą seju. Žaidžiam slepynių. Blogai kai savo sėklos neturėjau, visada su pirktinemis taip doh.gif
Atsakyti
prisigastroliavau, prisivalgiau skanėstų, nuvažiavom apsiprekint,tai kaip dėjau doh.gif biggrin.gif ,veršienos,ėrienos,jautienos,triušį... dietinsiuosi nestuke.gif biggrin.gif
atvežta itališkų abrikosų ir persikų,tai dar tų prisipirkau,sėdžiu laiminga
vakarienei silkės filiukę sukirtau,kažkokia su apelsinais,skani

nulijo su perkūnija,pažaibavo gražiai,kelis kartus,tai taip nušvito,kad net nejauku unsure.gif ,dabar vėl paukščiukai firfia,šilta,gaivu
Atsakyti
Ate, kokia graži petunija. Visai gera darbinga dieną, daržo dar dienai regėjimo tada visa kita švarinti.taip susiklostė, kad pieno daug, tai reiks varške paukščius lesinti.
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 06 06, 21:32)
Ate, kokia graži petunija. Visai gera darbinga dieną, daržo dar dienai regėjimo tada visa kita švarinti.taip susiklostė, kad pieno daug, tai reiks varške paukščius lesinti.

Vaje liniuxxxx.kokie paukstukai laimingi bus,gaudami namine varske.Man tai is stebuklu salies atrodo namine varske,varskes suris.Pardej cia to ilgo galiojimo,ffui kokia neskani.Kokio velnio reik pridet,kad tiek ilgai galiotu?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 06, 23:52)
Vaje liniuxxxx.kokie paukstukai laimingi bus,gaudami namine varske.Man tai is stebuklu salies atrodo namine varske,varskes suris.Pardej cia to ilgo galiojimo,ffui kokia neskani.Kokio velnio reik pridet,kad tiek ilgai galiotu?

Tai laimingi, man nuostolis, bet yra kaip yra. Mano rinka- pažįstami, tai kada daugiau užsako, kada mažiau.
Luety, kitoj temoj mačiau gražų tavo daržą.
Atsakyti
labas rytas,
saulė plieskia biggrin.gif biggrin.gif

klausimas Kaimietukei - kas čia ir kaip kovot?
nupurškiau nuodais(pavad. nepamenu, kažkas ale decis), bet jaučiu, kad vėl reik purkšt

čia tiesiog ėmė ir nurudavo šakos, dabar tarsi džiūstančios. Yra vidury krūmų, kitur po vieną šaką, kitur gražiai žaliuojantys, chmmm
Papildyta:
Atės gėliukai gražuoliai wub.gif

Luety, kodėl mums daržų neparodai, a?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 06 07, 05:26)
labas rytas,
saulė plieskia biggrin.gif  biggrin.gif

klausimas Kaimietukei - kas čia ir kaip kovot?
nupurškiau nuodais(pavad. nepamenu, kažkas ale decis), bet jaučiu, kad vėl reik purkšt

čia tiesiog ėmė ir nurudavo šakos, dabar tarsi džiūstančios. Yra vidury krūmų, kitur po vieną šaką, kitur gražiai žaliuojantys, chmmm
Papildyta:
Atės gėliukai gražuoliai wub.gif

Luety, kodėl mums daržų neparodai, a?

Vabaliukai - na toks gražus amaras. Dcį jeipurški,reikiaant jų. Jei iš viršaus - nepaims,jie maitinasi čiulpdami sultis. Geriausiai Actara. Dar kiek įmanoma apskainiok labiausiai pžeistus lapus su amarų kolonijomis. Bet jei daug, tai ieškok Actaros.

Vyšnioms moniliozė. Patartina naikinti tas apsikrėtusias, bet man gaila medžių. Pas mane viena tokia yra. Praeinu su sekatoriumi, iškarpau tas pažeistas ir nešu į laužą.
Atsakyti