Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Frau J* @ 2017 06 06, 02:23)
davai  bigsmile.gif  biggrin.gif ,tik įtariu parpi seniausiai  biggrin.gif

Labas rytas, kava išgeriau, lauksiu Ingridos pusryčių. Saulute nuo ryto firfia.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 06, 06:30)
Kelkites miegalės  biggrin.gif

Jau tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
MB pagamino pusryčius,taip skaniai,aš vis tingiu,kiaušinį praverdu ar sumuštinį tik sutepu. ax.gif Tingėjau keltis,tai jis pagamino,bet tokius sumuštinius iškepė. wub.gif
Mažosios draugės šeima kaip tik iš Londono buvo grįžųsi su mašina.Jie tai daugiausiai lėktuvu grįžta,bet dabar kažką turėjo vežtis. ax.gif O mažoji su drauge iš vakaro darė išleistuves ir Panvėžyje vyninėje išgėrė bobelinės.Kaip sau norite chimičina kažką kavinėse. bigsmile.gif bigsmile.gif Atneša ne butelį,bet stikliukais.Kaip mano damos vėmė,draugė ryte jau važiavo namo,sakė visą kelią pravėmė.Dabar visur taupo,garantuotai kokį spiritą skiedžia spanguolių sultimis. ax.gif
Galvojame vakare palėkti po darbo sodybon,mb rūpi spietynė ąžuole. ax.gif Tuo pačiu žolę pajautume kažkiek,gerą orą žada. ax.gif
https://www.facebook...385090691678709
Jei kam įdomu?Matosi ir mūsų rūsys,įžymūsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 06 birželio 2017 - 06:28
Ingirda gal ir matosi , ale kai nežinom kur žiuret tai nieko ir nematom biggrin.gif

dar vienas gražuolis smile.gif
dydis gal kokie 15 cm nežinau kaip per nuotrauka jo ta groži perteikt smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=59E0DBA0
Atsakyti
Labas'Frau, niekaip nesuprantu ko jus nesikeliat su masina keltu.
Labas
vakar krovem malkas, truputi ravejau.
Lyzuka, grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 06 05, 23:22)

Laiminga moteris. 4u.gif  4u.gif

Mano giminėje labai stiprūs giminystės saitai. Paskaitinėju čia jus, tai su broliais sesėmis pykstasi, kartais dėl niekų. Tai palikimais nepasidalija, tai įsižeidžia. Senelis turėjo 13 vaikų, gyvi liko 10 , kitas 5 vaikus, tai pusbrolių pusseserių marios. O kur dar antros trečios eilės giminė. Kažkaip buvo seniau kaimuose tyliai sutariama : kas karšina tėvus, tam lieka visas turtas. Nei mano nei vyro giminėje tam niekas prieš nė cypt. Tai kai susirenkame, lieka tik džiaugtis vieni kitais. smile.gif Be to, mano pusėje nuolat buvo kalama į galvas apie šeimos ir giminės vertybes. Net minties nėra, kad kažkas dingtų be pėdsakų blink.gif

Lyžuka, nuostabūs vilkdalgiai. wub.gif

Miegant naktį įsisiurbė erkė. O gal vakar iš vakaro nepastebėjau. blink.gif Tai dabar nežinau kam ruoštis : encefalitui ar Laimui.. Pagal liaudies mediciną reikia atsakančiai pasigerti . Bet kaip vienai??? Gal yra norinčių prisijunti? Gertume parduotuvinį, bet rekomenduojama iki vėmimo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Musu gimine irgi labai giminiuojasi. Kai seneliai gyvi buvo,tai praktiskai visos didesnes sventes kaime svenciamos buvo. Dabar kas kelis metus padarom gimines susitikima. Siemet dvejos vestuves-pusseseres ir pusseseres dukros(jos vienmetes biggrin.gif ) ir vienuose tai 100%dalyvaujam,i antras dar biluetu ieskau..

Gal paprasta ta erke 4u.gif Jei encifalitine erke,tai us kart susuktu.. Draugeliui tokua ilindus buvo,vietoj ir suparalizavo.. Gerai kad sodi kaimynai pamate,kad kazkas negerai,greitaja iskviete,atgriebe..
Atsakyti
giminiu bendravimo labai noriu, bet deja yra kaip yra , tai yra jokio nera šiai dienai nei iš vyro nei iš mano puses daug niuansu, nenoriu viešai plestis bet vistik tai kad vaikai žiežirbas leidžia vieni į kitus yra tevu kaltė, ar normalu pasirinkti viena šeimoj sunu protingu ir t.t. tik jį remti finansiškai o kitus už durnelius laikyti? O paskui sako nesibarkite, o tam "palaimintam" dar ir padekite , ta labai jaučia vaikai ir skaudžiai jaučia

jau atrodo stengies niekuom neskirti ir tai jauti kad vaikai lygina tarpusavy ka gavo, ko ne smile.gif
Atsakyti
prirašiau paklodę,bet ištryniau,tiek jau to

Rytas 4u.gif
pasikavinau,susitvarkiau,eisiu pas dukrą pietaut,Doradas kepa,žadėjo,kad bus skanu,reikia patikrint biggrin.gif
apsiniaukė,bet šilta,o pareit teks per lietų ko gero,rašo,kad lis visą savaitę

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 06, 10:15)
giminiu bendravimo labai noriu, bet deja yra kaip yra , tai yra jokio nera šiai dienai nei iš vyro nei iš mano puses daug niuansu, nenoriu viešai plestis bet vistik tai kad vaikai žiežirbas leidžia vieni į kitus yra tevu kaltė, ar normalu pasirinkti viena šeimoj sunu protingu ir t.t. tik jį remti finansiškai o kitus už durnelius laikyti? O paskui sako nesibarkite, o tam "palaimintam" dar ir padekite , ta labai jaučia vaikai ir skaudžiai jaučia

jau atrodo stengies niekuom neskirti ir tai jauti kad vaikai lygina tarpusavy ka gavo, ko ne smile.gif

Sutinku su tuo, bet neesu tikra, kad pati tų klaidų nedariau ar nepadarysiu ax.gif tai negaliu metyti akmenų rolleyes.gif Noretusi neklysti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 birželio 2017 - 15:39
QUOTE(giega @ 2017 06 06, 09:00)
Labukas

Gal paprasta ta erke 4u.gif Jei encifalitine erke,tai us kart susuktu.. Draugeliui tokua ilindus buvo,vietoj ir suparalizavo.. Gerai kad sodi kaimynai pamate,kad kazkas negerai,greitaja iskviete,atgriebe..

Negali taip staigiai paveikti. Gal iš baimės į kelnes pridėjo. Pirmieji požymiai maždaug po savaitės pasirodo, ir visai ne paralyžius, o peršalimo simptomai.

Kad užkaitino, taip tingisi ką nors veikti.
Atsakyti
Rokas a.a., gaila...

Kažkaip nepasigendu giminių, ir jokių ambicijų ar pykčių, tiesiog susvetimėjome ir tiek. Ir kas čia tokio, nepanašu, kad ką prarasčiau. Man ir taip gerai. Esu vienišius nu ir ką rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Kaimietuke, kad erkė būtų tik gerietė 4u.gif

Lyžuka, gražios Tavo gėlės wub.gif ir Frau gėlės fb gražias mačiau biggrin.gif

pirkau braškes, lenkiškas, už 3 pinigus blink.gif blink.gif bet skanios biggrin.gif
ta proga iškepiau bais skanų rabarbarų pyragą, dar šalia jo pridėjau rikotos sūrelio ir braškių - apsiryjimas wub.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti