Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lady Dy @ 2017 06 23, 21:58)
Nugis tragedija biggrin.gif  hmm.gif  doh.gif  lotuliukas.gif feisbukis streikuoja,ką daryt,kaip Radžiui klausimas pasistojo hmm.gif  biggrin.gif

Su Radžiu bendraujame/?????
Liniuk,stiprybės bwmwigėmis naktimis. 4u.gif
Lyžuka,labai normali kaina medaus.Šiemet brangiau.
Žinau rytoj sirgsiu ir vistiek sūdytus riešutus valgau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 birželio 2017 - 21:49
Medaus kibiriukas 8, puslitrio neklausiau. Bet geras, nekiša cukraus, pažįstama. O tai pernai pabandžiau iš kito, tai baisu, vien cukrus tarp dantų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Skaitosi palijo??????? bigsmile.gif
Paparčio žiedą radome? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 24 birželio 2017 - 06:36
Labas rytas
vakar vainikus upeliu paleidom plaukt. Vaikejam ir ne kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 06 24, 08:12)
vakar vainikus upeliu paleidom plaukt. Vaikejam ir ne kitaip ax.gif

Visai ir fain, norėčiau biggrin.gif

Lyja, beveik visada per Jonines lyja.
Išsiunčiau CV, bet į tą vietą ne pirmąkart siunčiu, ale vistiek bandau laimę, tas pat kas paparčio žiedą rast smile.gif
Vakar maksimoje buvęs kolega priėjo, ėt, daug metų kartu prabėgę, kiek visko pragyvenę, taip širdį suskaudo, o maniau, kad jau praeitį paleidau..., meluočiau, jei sakyčiau, kad nepasiilgau tų žmonių. Net į paskutinį darbą, kuriame jauniklį į mano vietą paskyrė, gryžčiau, nes ir žmonės ten patiko ir į patį darbą buvau įsivažiavus ir aplamai jau pasiilgau mielų širdžiai pokalbių apie elektrą biggrin.gif
Atsakyti
Vakar turėjau nebylį pirkėją. Pirko cigaretes. Tas stendukas virš langelio visai nepritaikytas neįgaliesiems. Beveik nesimato, ką klientas rodo. Na bet pataikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 06 24, 10:20)
Vakar turėjau nebylį pirkėją. Pirko cigaretes. Tas stendukas virš langelio visai nepritaikytas neįgaliesiems. Beveik nesimato, ką klientas rodo. Na bet pataikiau  smile.gif

Merii pasiviesink kurioj vietoj dirbi, pakeltume tau apyvartas mirksiukas.gif, jei čia nenori tai a,z parašyk, gal šalia kartais praeiname mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, bet tai ne mano verslas, būtų ne etiška viešinti SM biggrin.gif tuo labiau, kad ieškausi normalesnio darbo žiemai 4u.gif
Mačiau, Kauno spauda ieško pardavėjos. Bet jau su partnere. Man dar pasisekė, dirbu viena ir nereikia kitos nuostolių dengti. Ką prisidirbu, tas mano. O dviese jau reiktų taikytis biggrin.gif Ateina moterys, klausinėja, sako geriau nei prekybcentriuose supuvusias daržoves tvarkyti, kai nejaučia nei rankų nei kojų ir atsistojusios valgo.
Atsakyti
Meri,įsivaizduok,o kai nebylys atvažiuoja remontuoti mašiną? bigsmile.gif bigsmile.gif MB susirašo ant popieriaus. mirksiukas.gif
Nu bet kiek tie paukščiai gali lesti uogas????Ne gi kirminų nebe reikia?Ale naglai aš skinu uogas,o šalia,lesa draugelis.Pdariau užsakymą,suskyniau uogas,nuvežiau,nuvažiavome iki sodybos.Ale taip tingėjosi dirbti,apėjau,žolė dar nuo praeito savaitgalio ne daug paaugusi,surinkome maišus šiukšlių nuo gimtadienio ir grįžome.
Eisime ilsėtis,kiek galima? ax.gif
Kur lietus?Mažoji Palūšėje plaukia baidarėmis,jaučiu irgi nelyja,mažasis kažkur sodyboje prie Latvijos sienos,o taip bijojau,kad bus baisus oras. bigsmile.gif
Lyžuka,ten apie tave grybus krepšiais renka,Jonavos rajone? bigsmile.gif
Atsakyti
Tai tie tavo pauksciai naujai iskepti vegetarai ax.gif Mesos nenori - duok braskiu blink.gif
Lyt pradejo. Gerai, i darza neisiu ir sazine negraus biggrin.gif
Atsakyti
Ir manęs negrauš rolleyes.gif biggrin.gif bet va gėles bačkoje reik pasodint kitas,buvau pasodinus,kraštuose skruzdėlės įsirengė 5 * viešbutį,aš jas soda apipyliau,bet gėlėms tas visiškai nepatiko rolleyes.gif biggrin.gif nuleipo
Atsakyti
Vyrai reikalauja trečią kart agurkus sodint ar bent cukiniją rolleyes.gif Sėkloms jau turbūt vėlu, o daigų iki turgaus tikrai nevažiuosiu.

Šiandien man guliadienis ir ruskų melodramų per jotubę žiūradienis, vo bigsmile.gif
Atsakyti