Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Jurginėli, aš ne Fb, gelėtum čia įkelti. Tik beveik 100 proc garantuoju, kad radai šaltekšnius. Jie nuodingi, na, ne mirtinai. Pas mane parkelyje jų keli yra, atrodo, dar ne juodos. Pas mus miestelyje kas antrame kieme medlieva, bet laukinukių nesu užtikusi. Nors ji paskelbta invazine rūsšimi, visko gali būti kad sulaukėjo. Paragauk , medlieva turi tokį lyg šermukšnio skonį. Pati jau valgau, viena kita uoga pajuoduoja ir nespėja prinokti, kai suvalgoma.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Nežinau Jurginėli,kas per uogos?
IK,tu visažinė,uogos miške tarp gervuogių ir aviečių juodos avietės?Pire tavęs miške žydi,būdavo pakelėje,bet kirtime,kad užėjome. blink.gif Pilna.....
Šiandien kad apvažiavome tris miškus.Žaliojoje tik raudonikis ir mėlynių kažkiek.Bobutės jau su kuprinėmis važiuoja autobusu,prisuogavę. ax.gif
Paskui Naujamieščio miške,nieko grybų,mama žaliojoje rado raudonikį tik išdygūsį.
O paskui baravykine,vienas baravykiukas ir trys lepšiai. mirksiukas.gif Bet už tai mėlynių,dar neišuogauta,viename mėlynių plote jau prauogauta,diedukas su dviračiu ir bobutė.O prie pavėsinės pilna uogų,tai rytoj jau su kibirais važiuosime.Kol neišuogavo.Pasiuogavau šiandien 4 litrus ant durniaus.O braškių braškių,nežinau kaip viską spėti? ax.gif
Atsakyti
Ingridėl, o pas mus mėlynių nėr........ gal kuir užeisiu pavalgymui nors palest ir savo firminiam mėlynių pyragui pasišaldyt. Turguj jaučiu kosminė kaina bus.......
ir braškių lenkų po 3 pinigus nepirksiu......
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 03, 20:12)

ir braškių lenkų po 3 pinigus nepirksiu......

Buvau Lenkijoj.Braškių po 1,3 nusipirkau du kibirus biggrin.gif Išviriau biggrin.gif Dar labai gražių bulvių po 0,4 dešimt kg.Dabar iki savų užteks biggrin.gif
Ryt važiuojam į mišką.Reikia pušies žievės prisirinkt,tuo pačiu ir grybus patikrinsim biggrin.gif
Atsakyti
kol iki Vilniaus atkeliauja trigubai pabrangsta.......
Papildyta:
dar toks durnas klausimas rolleyes.gif aš viską, išskyrus bulves, sodinu į lysves. tačiau dauguma sodinat visas daržoves į vagas. Taip geriau?
Atsakyti
Jurginėli, aš tik morkas sėju į vagas. Visą kita į lygią dirvą, tik pasibrėžiu, kad būtų tiesiai. Kokio pločio kam noriu, taip ir pasidarau.
Atsakyti

Labas rytas.
Nu gi nelyja dar nuo ryto. ax.gif Galėčiau jau mauti miškan,bet dar reikaliuką turiu sutvarkyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
va pusryciai tinkami mano skrandziui wub.gif
Sodinu i lysves, isskyrus bulves.
Vakar ejau koloradus rinkt, boze kaip slapia, vos nepaskendau biggrin.gif
Labas nuo ryto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 04 liepos 2017 - 07:58
Jurginėli, tai medlieva.
Atsakyti
Kosmosas kainos mėlynių. bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti