Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(sapniukass @ 2017 07 04, 17:16)
tai tu parduot ar pirkt ruosiesi? biggrin.gif
kiek?

Parduoti,paklausiau kainas,iš ryto turgelyje buvo 8 eurai litras,po pietų-6.Vilniuje sako-9 eurai. bigsmile.gif blink.gif Man tai kosmosas............padariau kompotus,braškių tortą,maunu miškan,kai tokios kainos. mirksiukas.gif Rtyte sulijo,paskui nelijo,bet kai pradėjo griausti moviau iš miško.Dabar lygtais nelyja? ax.gif
Atsakyti
Ingrida, dėl juodų uogų. Nemanau, kad kažkokie gervuogių - aviečių hibridai sulaukėję miške gyvena. Gervuogių stiebai gulasi , o aviečių tvirti ir statūs. Dar driekiasi katuogė. Na, nuo šitų nemirsi.
Neprivalgyk nuodingų , kokių vilkuogių, juodžolių

Įtariu, vėl išmaudyta grįši, jeigu prie pavėsinės valkatauji. Vos spėjau namo įbėgti, vėl pasipylė lietus. Matu, pilkuoja miškas toje pusėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 04 liepos 2017 - 16:50
Tai va žinios iš miško biggrin.gif Grybų tik vos vos ,dviese 5 litrų kibiriuką.Pagrinde voveruškos,sakramentas4 baravykus rado biggrin.gif Mėlynių šiemet neturėsim.Yra bet mažai biggrin.gif Sulijo kaip ciuckius biggrin.gif
Atsakyti
labas,
pliaupia unsure.gif ir pliaupia unsure.gif unsure.gif

dėkui Kaimietuke 4u.gif 4u.gif reiks pasižymėt ir rudenį išsikast biggrin.gif
Atsakyti
Jau tas lietus ax.gif , gal per pilnatį be jo blink.gif
Prastai ir prekyba vyko, gal po Mindauginės kas pagerės. Trečdaliu mažiau. Tai maksėje nusipirkau durims grandinėlę, sukau į kiosko duris. Sugalvojau, kad su šniūru ne saugu laikyti pradarytas, maža kas.
Gavau "Mano sesers globėją" paskaityti smile.gif
Atsakyti
Sulijome IK,bet pasiuogavome,tik dabar ir grįžau,perrinkinėju uogas. ax.gif
Atsakyti
Laba
Aš iki sutemų darža ravėjau, žemė minkštute, žolės pačios į kibirą sušoko. Liko patvorius ir gėlynus nuravet. Želia piktzoles kaip išproteje.
Vakar "grybavom", grybų ner, melyniu tik i burną įsidet. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
uzkniso lietus juodai. Noriu maudytis, degintis, o ne kaip rudeni gyvent. I Jurmala noriu, rukyto karpio ten pavalgyt biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mažoji išmauna su kompanija Jūrmalon 4 dienoms.Šaukiu ką veiksite tokiu oru?Nebus net kur išsidžiovinti. bigsmile.gif
Atsakyti
tai cia Kaimietuke kalta. Vis, kaip piktas devyngalvis drakonas: lietaus, lietaus maza bigsmile.gif
Nebezinau ar jai kada daug lietaus buna. Besote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 07 05, 09:27)
tai cia Kaimietuke kalta. Vis, kaip piktas devyngalvis drakonas: lietaus, lietaus maza bigsmile.gif
Nebezinau ar jai kada daug lietaus buna. Besote biggrin.gif

Neniurzgaujam. man su kiekvienu lašu bent po centą kišenė pasubnkėja. O dar geriau būtų buvę, jeigu šitas lietus būtų išlijęs prieš mėnesį.

Ištraukė dantį, tiksliau, jo liekaną, sėdžiu ir nesibaru. smile.gif
Atsakyti
Aina sau, mūsų ligoninės galinėje stotelėje išleido keleivius ir autikas degė, dvi gaisrinės gesino. Žiūrėjau, dar nerašo nieko unsure.gif
Ryt kas dirbs, toms prie atostogų pridės už tą dieną. Eisiu ir aš, negaliu namuos būt, pitbuliai mušasi, kas kieno alų ar cigaretes paėmė. Darbe ramiausia, nes nieks per daug proto neknisa. Palyginus pirkėjų keistumus ir isterijas su tuo kas namie darosi, rojus.
Dar noriu lubas ir sienas pasivalyt, nes po darbo nėra sveikatos, o kai pirkėjai, juk nesimaskatuosi su skudrais. Tomis pačiomis rankomis ir valyt ir pinigus imt, kažkaip nesigauna. O gal bus daug pirkimo, tai valymas palauks.
Braškės tokios didelės, pusiau žalios ir puva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 05 liepos 2017 - 18:25