Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas
Mnujo,vaizdzialis nia koks Ate
Ir pas mane juodavo,bet aplinkui,ėjo ir nuėjo,vyras parvažiavęs iš darbo sakė kad mieste su ledais nudėjo.Šiltnamį apšokau,bulves,agurkus,bulvėse jau "razinkų" yra,reiks purkšt,nežaisiu su rinkimais
Nuo pirmadienio išeinu atostogų ,2 savaites,su vyru kartu"atostogausim" biggrin.gif
Atsakyti
Su šventėm 4u.gif
Jau po darbuko ax.gif Pirkėjų trečdaliu mažiau buvo, tai kaip ir planavau, pasidariau sanitarinę dieną. Kitiems laikams liko seifo vidaus sienas išvalyt ir dar kitiems lentynas palubėse. Svarbu, kad atradau kuom valyt. Žadėjo grindis lopyt, tai gal po remontų.
D., kiek žmonių išvažiuoja svetur laimės ieškoti, kasdien su lagaminais, ryšuliais, ėt, jau tikrai liksim vieni seniai ant Lietuvos, nerimas ima.
Atsakyti
Ate, baisu. blink.gif Pas mane šalta. Speju agurkams nerojus. Gal reiketų uzdengti g.gif Ligos del dregmes ir vėsos neprades pulti mastau.gif Pomidorai irgi kazkokie išsigandę. Visi foto fb kelia su pomidorų kasomis, griasi. Nu pas mane šiemet kazkokie letapedžiai jie.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 07 06, 14:34)
Realiuoju laiku
vartotojo įkelta nuotrauka

Bože, kam tiek druskos pribarstei??? tongue.gif

Pas mus šiandien lijo palyginus nedaug.
Grįžau iš labai fainos šventės. Būčiau dar pasilikus, bet MB sušalo. smile.gif Ingrida, kitais metais atvažiuok ant piliakalnio tautiškos giesmės sugiedoti. Pusė miesto sulėkė, mašinų šalikelėse į visas keturias puses po kilometrą dviem eilėm, parkingui palikta pieva užkišta. Koncertavo kapelos iš visų regionų, net iš Korėjos davė džiazo tokie šustri būgnininkai. wub.gif Dabar jau koncertas grupės.
Vaikis nešė vėliavą, parlėkė, nutrenkė tautinius ir išvarė į koncertą. O mes vyneliu šildomės, karštos kavos dar primaukiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 06 liepos 2017 - 22:22
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 07 06, 23:21)
Bože, kam tiek druskos pribarstei??? tongue.gif

Pas mus šiandien lijo palyginus nedaug.
Grįžau iš labai fainos šventės. Būčiau dar pasilikus, bet MB sušalo. smile.gif  Ingrida, kitais metais atvažiuok ant piliakalnio tautiškos giesmės sugiedoti. Pusė miesto sulėkė, mašinų šalikelėse į visas keturias puses po kilometrą dviem eilėm, parkingui palikta pieva užkišta. Koncertavo kapelos iš visų regionų, net iš Korėjos davė džiazo tokie šustri būgnininkai. wub.gif Dabar jau koncertas grupės.
Vaikis nešė vėliavą, parlėkė, nutrenkė tautinius ir išvarė į koncertą. O mes vyneliu šildomės, karštos kavos dar primaukiau.

Begede, tu. Dziaugiesi, kad darzoves pirkt turesiu ir pasarus.... biggrin.gif ax.gif unsure.gif . Siltnamio plevele irgi saibom. O jau agurkai skudureliai..... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Ate,siaubas ir tiek,anomalija. blink.gif bigsmile.gif
IK,mačiau iš vakaro kaip statė sceną,pamiršau dar paklausti,supratau,kad bus šventė.Niekur nėjome,bendravome su vaiku. ax.gif
Bandysiu dar mėlynių. ax.gif
Atsakyti
O mane šiandien apvogė vidury dienos. Juokiames iš dauno vagies. Gavau krikštą. Kolegės sako, kad dar maži nuostoliai ir be smurto. Kitoms iki kraujų vagys rankas pravarę, kai prekes iš rankų plėšę. Nu ne, tokiam paviljone nepadirbčiau, juk ten aplamai viskas atvira.
Vagis iš to pačio bendrabučio, kaip ir pijokeliai, kapeikautojai. Jis ten užkeiktas ar ką, ar visi tokie susirinkę. Aplink normalūs gyventojai, na bet iš ten, ką aš žinau, grynai dievo mūkelės.
Vienžo, teko vagies grobį nusipirkti, atsieit. Ne tiek to nuostolio, kiek išsigandau.
Visa laimė, kad pagalį esu įsidėjus ir langelis neatsidaro normaliai, db dar ilgesnį įdėjau. Kentės visi, nes tik rankai įkišt grąžai paimt vietos. Galva jau nebetilps. Reiks dar daugiau pagalvoti kaip apsisaugoti.
Atsakyti
Ate, labai nesinervuok. Kai sočiai drėgmės ir šilumos, viskas labai greitai atžels. Ir tie skudurėliai agurkai atžels.
Vienais metais man kruša žiauriai nukrušeno svogūnus. Laiškus iki pat gumbo. Ir nieko , per savaitę dvi atžėlė, bulvės irgi susiremontavo lapiją. Aišku, apačioje liko sukapoti lapai, o viršuje ataugo geri. Tada tik sugadino gal hektarą ankstyvų kopūstų, nes kirto per kokius 3 cm gilyn į gūžę. O išluptų iki sveikos vietos niekas gi neperka.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 07 07, 18:55)
Ate, labai nesinervuok. Kai sočiai drėgmės ir šilumos, viskas labai greitai atžels. Ir tie skudurėliai agurkai atžels.
Vienais metais man kruša žiauriai nukrušeno svogūnus. Laiškus iki pat gumbo. Ir nieko , per savaitę dvi atžėlė, bulvės irgi susiremontavo lapiją. Aišku, apačioje liko sukapoti lapai, o viršuje ataugo geri. Tada tik sugadino gal hektarą ankstyvų kopūstų, nes kirto per kokius 3 cm gilyn į gūžę. O išluptų iki sveikos vietos niekas gi neperka.

Nesinervuoju, ner ko. Morkas biggrin.gif atkrapsiau nuo zemes ir gerai.
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar mažasis kaip šlamštė viską iš eilės darže. bigsmile.gif Ir stebėjosi kaip skanu tiesiai iš daržo ir salotos ir krapai ir braškės ir pomidorai ir nesvarbu,kad neplauta niekas. biggrin.gif
Šiandien reikia viską surinkti,užvažiuos mažoji vakare viską paiims ir mėlynės laukia jų. mirksiukas.gif
Vakar tikrai negalvojau važiuoti tikrinti grybų.Uogavau,atvarė viena moteriškė su vaikais,visai šalia prašliaužė voveraites susirinko,subalamutino su 4 baravykiukais,kažkur rado.Tai vietoje to,kad važiuočiau namo priuogavųsi,nešiausi baisiu keliu baravykų patikrinti. ax.gif O kelias jau pernai miškininkai sakė,kaip aš ten davažiavau,šiemet mišką traukė,tragedija iš viso.Ir pavakary nuvažiavau,eglynėlyje briedį išbaidžiau,žemė dundėjo,tikrai vienai nejauku. mirksiukas.gif Ir nieko,kelios ūmedės,vištas palesinau,tos viską lesa. biggrin.gif Dar laukti reikia. ax.gif
Atsakyti
Ingridut, bus tų baravykiukų smile.gif
Oras koks fainas, toks alia turkiškas.
Vaikai sujudę, su visais anūkais sparnus žada kelt net už Atlanto. Eina kaku, ką tuomet man čia vienai reiks veikt, liksiu visai vienut vienutėlė, kas sunkiai suvokiama, oi, nežinau, nežinau. Lb bijau vienatvės. Dar nesijaučiu tokia sena, kad su tuo taikyčiaus. Norisi permainų.
Atsakyti
Meri,kaip suprasti?Ir dukra nebijo su visais trimis vaikais?Pala pala anūkė gi išskrido?Kaip jai sekasi? ax.gif
Atsakyti