Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
MB ištino dantis per savaitgalį,mūsų dantistė atsotogauja,tai net nežinau kur jis paklius šiandien?O jau vakar temperatūra net pakilųsi buvo. blink.gif Labai gerą orą su audromis dar praneša,skęsime mes ten Trakuose. ax.gif
Giega,su Tavo švente.
Atsakyti
giega 4u.gif
jokiu pyragu nekepsiu, cia ne mano naturai ax.gif Pati nevalgau ir kitiems nesiulau, ot bjauri boba esu.
Ingrida, ji tikra dane, su dviem vardais biggrin.gif Parasyk i a.z kur ta musu draugyte tusinasi.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 07 31, 19:42)
giega 4u.gif
jokiu pyragu nekepsiu, cia ne mano naturai ax.gif Pati nevalgau ir kitiems nesiulau, ot bjauri boba esu.
Ingrida, ji tikra dane, su dviem vardais biggrin.gif Parasyk i a.z kur ta musu draugyte tusinasi.

Tusinasi su pieštuku ir liniuote tongue.gif šalia tavo vaiko esu mirksiukas.gif

Laba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 31 liepos 2017 - 19:03
Labas rytas.
Nu nerealus koncertas. blink.gif Nesu aš labai roko gerbėja,bet mano vyriškiai sakė kiek buvę pasaulinio masto koncertuose,šis efektingiausias buvo. wub.gif Vien aplinka visi beveik mūsų amžiaus žiūrovai ar vyresni,baikai,odiniai rūbai,tatuiruotės. bigsmile.gif Einant iš Trakų pilies,gi ten praėjimas siaurokas ir tiltelis per ežerą tūkstantiniai miniai,vienas jauniklis sako kitam girdžiu,neskubėk,gi čia kol praeis ta vyresnė liaudis. biggrin.gif
Kokie rekvizitai koncerto blink.gif giljotina tikra,kraujas,zombiai,daug efektų. wub.gif
Pasirodo mažasis ima privačias pamokas dainavimo pas Meškėlą,tai tiek įdomiai pripasakojo,iš jo nėra dar išgirdęs pagiriamo žodžio,viskas blogai.Įdomiai čia jis dainuoja džiazo grupėje,dičkis irgi dainuoja,groja,o iš visų trejų mažosios balsas geriausiaS,mažojo tik unikali klausa,kaip mokytojai sakydavo.Juk mažoji trejose dainų dainelėse filmavosi,balsas tikrai geras ir fortepionu puikiai grojo.Neleidau stoti į muzikos akademiją ir stop.Gal pabaigus mokslus kur sugalvos?Kiek aš jai sakiau eik į televizijos tuos projektus nei pro kur. rolleyes.gif
Juk programuoti irgi negalvojo,buvau gimnazijoje susitarius su programavino mokytoja,kad lankys,nėjo.O dabar savarankiškai per vasarą mokosi broliui padedant.gAL IR ČIA PASIKEIS? ax.gif
http://zmones.lrytas...operis-2097774/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 rugpjūčio 2017 - 06:48
Labas
nu visai likau nesupratus biggrin.gif Para raso vienaip, Ingrida kitaip, bet tikesiu Para. Jauc ir as ne toj temoj rasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 08 01, 09:47)
Labas
nu visai likau nesupratus biggrin.gif Para raso vienaip, Ingrida kitaip, bet tikesiu Para. Jauc ir as ne toj temoj rasau ax.gif

Tai gal aš ne taip supratau? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atostogaujame? mirksiukas.gif
Ar buvote naktį lauke?Mes kai grįžinėjome iš Vilniaus,sustojom pakeliui aikštelėje,dieve kokia žvaigždėta naktis buvo. wub.gif Dar neteko matyti tiek žvaigždžių. wub.gif Vaikai kai maži būdavo važiuodavome su nakvyne sodybon ir prie laužo naktimis stebėdavome žvaigždes.Dieve,kad kas atgal pasuktų retkarčiais laiką....................Rugpjūtį gražiausias dangus būna naktį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 02, 06:46)
Labas rytas.
Atostogaujame? mirksiukas.gif
Ar buvote naktį lauke?Mes kai grįžinėjome iš Vilniaus,sustojom pakeliui aikštelėje,dieve kokia žvaigždėta naktis buvo. wub.gif Dar neteko matyti tiek žvaigždžių. wub.gif Vaikai kai maži būdavo važiuodavome su nakvyne sodybon ir prie laužo naktimis stebėdavome žvaigždes.Dieve,kad kas atgal pasuktų retkarčiais laiką....................Rugpjūtį gražiausias dangus būna naktį. ax.gif

https://www.gismeteo...jos-istorijoje/
Na va sakau,kad šiemet kažkaip daugiau žvaigždžių matosi. bigsmile.gif
Atsakyti
Priešpiet maniau tikrai audra bus, sutemo, vėjas pakilo, bet nedaug palijo ir viskas baigėsi.
Nesuprantu to naujo įstatymo, kas mokės sodrai tuos 71 Eur, jei darbdavys nemoka 380 Eur, nesvarbu, kad po 11-ka val. ari ir lieki kaltas, kad maža piniginė apyvarta.
Vistiek sugalvos kaip nemokėt, nu netikiu, kad darbdaviai iš savo pelno dengs. Jie turi pinigų, tarsis su advokatais kaip suktis iš padėties.
Aplamai, jaučiu, kad šis ruduo bus daugeliui su didelėm permainom, tik sunku pasakyti kam į gerą, o kam atvirkščiai. Džiaugsis tie, kurių vaikai dirba užsieniuose, nes nereik suaugusiems "vaikams" padėt.
O kas mūsų laukia?
Carienė mažins darbuotojų skaičių, pasiliks tik pelningiausius taškus, o kas jai belieka. Vienžo, didelė ekonominė krizė, grimsim žemyn, nes jokio produkto nesukuriam. Tokie mano apmąstymai ir tiek.
D., kada tai baigsis ir kaip nuo visko pavargau.
Kioske gal 40 laipsnių, baigiu nuprotėt. Neleidžia jokių prietaisų, liepia skersvėjus daryt, bet, kad jie nepadeda. Pareinu šlapiais rūbais, nu vienžo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 08 02, 06:46)

Ar buvote naktį lauke?Mes

biggrin.gif Aha, 2 nakties tokie žaibų švytėjimai, perkūnija, ėjau šiltnamį uždarynėti, Spirgą įnešiau į tvartą, nes bijo perkūnijos, vazonus saugiai sustačiau, šaldytuvus ir šaldiklius išjungiau. Šiemet tokių žaibų dar nebuvo.
Sekmadienį važiuosim į Venspilį, į Rusnę nesigavo, tai čia vietų atsirado. Teks naktinėt su karvėm, anksti išvažiuoti, bet kaip nors.
Atsakyti
Laba,

Sianakt jau nakvojau namuose. Nieko naktį nemaciau, negirdejau. Kaip gera namuose rolleyes.gif
Augalai gerokai paauge, kai kur vos ne dziungles, kurpeles išvirtę. Kardeliai jau zydi, nors palikau tik su lapais. Svogunai nugeltę jau blink.gif Nebuvau tik 8 dienas, o pokyciai žymūs rolleyes.gif

Labai jau ramios mastau.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 rugpjūčio 2017 - 23:34
Labas rytas.
O mano kardeliai gal nors kartą pražys per rugsėjo pirmą?
Nes dar tik krauna kai kurie žiedus,kiti dar net nerodo. ax.gif
Mausiu grybauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 rugpjūčio 2017 - 05:19